Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 56

Θέμα: BMW 630i (look M6) αγορα....

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

880 είναι όντως, γιατί είναι κάτω απο την κλίμακα των 3000. το ξέρω απο του αδερφού μου, ενώ ο φόρος πολυτελείας είναι 1300 παρά.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

deepBLUE (10-02-14), Χρίστος (10-02-14)

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομίζω πως πάλι λάθος κανεις 880 ειναι το 3.0
    Ναι από 2358 -3000κυβικά είναι 880 Βαγγέλη, αλλά το θέμα σε ένα Μ6 για μένα μόνο τα τέλη δεν είναι... τα 120 ευρώ διαφορά από τα 1000 που είπε για σήμα είναι μία νυχτερινή βόλτα παραλιακή και το ξέρεις καλύτερα από όλους μας...
    Πωλούνται : Ζάντες 16 Μ Styling 220

Αγοράζονται : BMW Performance parts

4. The Following User Says Thank You to Andri For This Useful Post:

deepBLUE (10-02-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ocelot M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το αμαξι απο οτι μου ειπαν ειναι στα χαρτια 3 λιτρο, αλλα λεει οτι ειναι Μ6, τωρα το εχω δει μονο εξωτερικα στην μαντρα, δεν το πηρα βολτα, εχει λεβγιε smg και ολο το λοουκ ειναι Μ, τι να πω... ασημενιο ειναι ,χωρις μεταλλικα φυλλα στα τζαμια (βασικα δεν ξερω κ τι εχει η οχι η μ6)
    Ηθελα να μαθω τι να προσεξω
    Η τιμη ειναι αρκετα μικρη,εχει ως εξης, το παιρνω το αμαξι οχι απο επιλογη αλλα επειδη πρεπει να "παρω" αυτα τα λεφτα, αρα αγοραζοντας κατι που ειχε αξια καποτε ,οσο δεν το πουλας εχεις αυτη την αξια
    αν παρω ενα οκταβια ρς δεν ειναι το ιδιο
    Κοβοντας το ποσο που μου χρωστανε με αυτο τον τροπο ειναι διπλο κερδος, γιατι και για αυτον φευγει ενα δυσκολο αμαξι
    τα ρεστα που του χρωσταω μετα του τα δινω επιταγη εξαμηνου κ αν του αρεσει
    Το 300 ευρω παει σαν ενα οριο που υπολογιζω τον μηνα ,αν αγοραζα κατι κουτι δεν θα ειχα βλαβες αλλα τα λεφτα θα φευγανε ουτως η αλλως, αρα σας ρωταω αν υπαρχει κατι υπαρκτο που μπορει να σε αφησει κ δεν μπορεις να το καλυψεις με αυτα τα λεφτα, δλδ να παω στο συνεργειο κ να πω, φτιαχτο κ θα σου δινω 300 ευρω το μηνα
    στην τελικη αν ειναι κατι τοσο μεγαλο, το βγαζω στο car.gr κ τελειωνω με το αμαξι...
    αλλα εχω παει και με 300 χιλιομετρα θα εχω να το λεω οτι ειχα και Μ6
    Αν ξεχναω κατι να απαντησω σε καποιο μελος, διαβαζοντας ξανα θα ξανα απαντησω
    Ευχαριστω
    Μην ξεχνάς τα υποκυβισμένα τα ξαναψάχνουν .....
    Για το car που λες φυσικά θα ξέρεις οτι τετοια αμάξια ειναι δύσκολο πια να φύγουν ...

Τα πάγια του είναι 880 σήμα 500 ασφάλεια και 1280 ΦΠ.

Rides
    5

Προεπιλογή

Άμα τα λεφτά που σου χρωστάνε είναι να τα πάρεις σε ρούβλια, τότε παρτο. Το πολύ πολύ εάν δε μπορείς να το σηκώσεις ή το πουλάς ή καταθέτεις πινακίδες.

Τι ειχες , τι έχασες

7. The Following 6 Users Say Thank You to gnx For This Useful Post:

BILL007 (10-02-14), deepBLUE (10-02-14), HLIAS - E36 (10-02-14), PANOS-E60 (10-02-14), Ptboul (11-02-14), stefm5 (10-02-14)

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το θεμα ειναι οτι πας να παρεις ενα ειδικο αυτοκινητο, δεν ειναι ενα αυτοκινητο καθημερινο, αλλα κατι εξειδικευμένο.

Μ6 μετατροπή, και ποσο ειναι καλη αυτη η μετατροπη μπορεις να ξερεις?

δεν ειναι θεμα να το παρεις, πανε παρτο και αυριο, αν ομως το αμαξι δεν ειναι σωστο, και εννοω απο ολες τις αποψειις, και θεμα το ποσο καλη μετατροπη ειναι για την ιδια την ασφαλεια σου αλλα και για την τσεπη σου.
    Αν ειναι οτι να'ναι εχουν βαλει ενα μοτερ πανω απο Μ6 και ενα λουκ εξωτερικα χωρις πολλα πολλα τι θα κανεις?

επειτα αν κατι δεν σου κατσει καλα εχεις σκεφτει οτι παρα μα παρα πολυ δυσκολα θα το πουλησεις? με την εννοια οτι ειναι μια μετατροπη αμφιβολου ποιοτητας.

εδω τα γνησια δεν πουλουνται, θα μου πεις δεν πωλουνται λογω φορολογιας κλπ, αλλα δεν παυει να ειναι γνησιο και ως εκ τουτου ολα αυτα τα αμφιβολου ποιοτητας μετατροπης εξαλιφονται διοτι παιρνεις κατι οπως βγηκε απ το εργοστασιο.

εκτος εαν πεις οτι αν δεν μου βγει καλο το πουλαω πολυ φθηνα σε τιμη τροπετου ας πουμε.

τα λεω αυτα γιατι δεν ειναι ενα Ε46 Μ3 ας πουμε μετατροπη που εχει γινει σε παρα πολλα αυτοκινητα και ειναι ευκολο για πολλους μηχανικους να κανουν καλη δουλεια. ειναι Μ6 και εινα κατι που δεν βλεπεις καθε μερα τετοια μετατροπη.

αλλα ολα αυτα πρεπει να τα ψαξεις. ανοιξες το καπω κατ' αρχην να δεις αμα φοραει V10 μεσα? γιατι απ τα γραφομενα σου καταλαβαινω οτι δεν το ειδες και θελεις βοηθεια.

αυτο που δεν εχεις να χασεις τιποτα και να σου λυθουν ολες αυτες οι αποριες ειναι να παρεις εναν μηχανικο, εναν "bmwδάκια" κατα προτιμηση, η αν εχεις κανενα φίλο δικό σου να τον παρεις απ το χερι να πατε να το δειτε το αυτοκινητο ενδελεχώς και να πατε και σε μια αντιπροσωπεια ή συνεργειο να το δειτε απαραίτητα πριν κανεις οτιδήποτε.

επισης να ζητησεις οτι χαρτια υπαρχουν, χαρτια απο τιμολογια αν υπαρχουν της μετατροπης και γενικα οτι ειναι δυνατο για να βγαλεις μια εμπεριστατωμένη αποψη!

Επισης να τσεκαρεις και τους αριθμους. και πλαισιο (να δεις την καροτσα απο τι ειναι, μοντελο, προελευση κλπ) και να δεις και αριθμο μηχανης. να υπαρχει τιμολογιο αγορας, μην ειναι κανενα κλεμενο γιατι θα βρεις εσυ μπελά μετα.

καλο ψαξιμο ευχομαι.

Ελπιζω να βοηθησα.

9. The Following 3 Users Say Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

A8hnaios (11-02-14), chrisgiapz3 (11-02-14), Panos 316T (10-02-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

βγαζεις καποια χιλιαρικα το μηνα?το αμαξι αυτο φτιαχτηκε για καποιους που βγαζουν...το οτι εσυ θα το παρεις πολυ φθηνοτερα δεν σημαινει οτι ειναι ευκαιρια....τα παγια εξοδα θα ειναι τα ιδια για σενα οπως γιαυτον που βγαζει χιλιαρικα

11. The Following 2 Users Say Thank You to DIMITr|S For This Useful Post:

Nick bmwlover (10-02-14), Panos 316T (10-02-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

φιλε μου αυτο το αυτοκινητο για να το εχεις , πρεπει να χεις διαθεσιμα 500κα και 1000κα.

στη χειροτερη το παιρνεις και το βαζεις αγγελια ή το σπας σε ανταλλακτικα απο τη στιγμη που σου χρωστανε.

μην βαλεις τον εαυτο σου στην κατηγορια αυτων που θελουν show off και αν βαλουν τα χερια στις τσεπες τους πιανουν τις καλτσες τους.

και κατι τελευταιο :

που κολαει το πολυστροφο που ηθελες με το 328;

εγω δεν βρισκω καποια ομοιοτητα παντως...
    τούρμπο και πράσινα άλογα

Περιοχή
    Χαλκιδα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αλλα αυτοκινητα,πιο ''απλα'', δεν εχει αυτος?Γιατι να σου δωσει αυτο για να σε ξεχρεωσει?Μαντρας ειναι.Σιγουρα θα εχει κατι πιο απλο.Μηπως θελει να το ξεφορτωθει για καποιο λογο?Γνωμη μου ειναι να παρεις ενα πιο απλο που στην τελικη αν δεν σου αρεσει θα μπορεσεις να το πουλησεις και να βγαλεις κατι αμεσα γιατι το μ6 δυσκολα φευγει.

14. The Following 4 Users Say Thank You to JimE36 For This Useful Post:

A8hnaios (11-02-14), aristent (11-02-14), bakalos (11-02-14), chrisgiapz3 (11-02-14)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παίδες βάλτε κάτω με νούμερα τα κόστη πιθανών ζημιών για αυτό το αμάξι.

Πχ. Αλλαγή δίσκος-βολάν : ¤3.000,00 κλπ ώστε να έχει μια εικόνα ο άνθρωπος.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

για κυκλοφορια...σιγουρα δεν ειναι το αμαξι για σενα, οταν σκεφτεσαι 300ικα τον μηνα.
    εφοσον ομως σου χρωσταει...και θες να παρεις τα λεφτα σου και κατι παραπανω...παρτο και δωστο για ανταλλακτικα..

17. The Following User Says Thank You to paganis For This Useful Post:

BILL007 (11-02-14)

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP