Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ocelot M Εμφάνιση μηνυμάτων
Το αμαξι απο οτι μου ειπαν ειναι στα χαρτια 3 λιτρο, αλλα λεει οτι ειναι Μ6, τωρα το εχω δει μονο εξωτερικα στην μαντρα, δεν το πηρα βολτα, εχει λεβγιε smg και ολο το λοουκ ειναι Μ, τι να πω... ασημενιο ειναι ,χωρις μεταλλικα φυλλα στα τζαμια (βασικα δεν ξερω κ τι εχει η οχι η μ6)
Ηθελα να μαθω τι να προσεξω
Η τιμη ειναι αρκετα μικρη,εχει ως εξης, το παιρνω το αμαξι οχι απο επιλογη αλλα επειδη πρεπει να "παρω" αυτα τα λεφτα, αρα αγοραζοντας κατι που ειχε αξια καποτε ,οσο δεν το πουλας εχεις αυτη την αξια
αν παρω ενα οκταβια ρς δεν ειναι το ιδιο
Κοβοντας το ποσο που μου χρωστανε με αυτο τον τροπο ειναι διπλο κερδος, γιατι και για αυτον φευγει ενα δυσκολο αμαξι
τα ρεστα που του χρωσταω μετα του τα δινω επιταγη εξαμηνου κ αν του αρεσει
Το 300 ευρω παει σαν ενα οριο που υπολογιζω τον μηνα ,αν αγοραζα κατι κουτι δεν θα ειχα βλαβες αλλα τα λεφτα θα φευγανε ουτως η αλλως, αρα σας ρωταω αν υπαρχει κατι υπαρκτο που μπορει να σε αφησει κ δεν μπορεις να το καλυψεις με αυτα τα λεφτα, δλδ να παω στο συνεργειο κ να πω, φτιαχτο κ θα σου δινω 300 ευρω το μηνα
στην τελικη αν ειναι κατι τοσο μεγαλο, το βγαζω στο car.gr κ τελειωνω με το αμαξι...
αλλα εχω παει και με 300 χιλιομετρα θα εχω να το λεω οτι ειχα και Μ6
Αν ξεχναω κατι να απαντησω σε καποιο μελος, διαβαζοντας ξανα θα ξανα απαντησω
Ευχαριστω
Μην ξεχνάς τα υποκυβισμένα τα ξαναψάχνουν .....
Για το car που λες φυσικά θα ξέρεις οτι τετοια αμάξια ειναι δύσκολο πια να φύγουν ...

Τα πάγια του είναι 880 σήμα 500 ασφάλεια και 1280 ΦΠ.