Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 58

Θέμα: Μ3 E92-Γνώμες/Γνώσεις

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εχω φίλο με 92 αρι και ναι μου είχε πει οτι αλλάχτηκε μοτέρ ... εγγύηση φυσικά αλλα αλλάχτηκε τώρα γιατί σε αυτοκίνητο που είχε σκάσει 120000 τα έπαιξε το μοτέρ δεν ξέρω...

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

ρε παιδιά μην μπερδεύετε πάντα την τιμή, δεν λέει όλη την αλήθεια! Και φερράρι έχουν πάρει φωτιά και πόρσε σπάνε και όλες η μάρκες έχουν θέματα..όσο ποιο περίπλοκο και πιεσμένο είναι κάτι τόσο ποιο πολύ θα χαλάει, ο σκοπός είναι ο κατασκευαστής να είναι κοντά και να δίνει λύσεις και αν μια αντιπροσωπία για παράδειγμα δεν κάνει αυτό που πρέπει δεν φταίει ο κατασκευαστής!

Αυτό εδώ:

μπαίνει σε αεροπλάνα, ένα και μόνο πτερύγιο απο το Fan κοστίζει 50.000 ευρό!! Αμα ξέρατε τι βλάβες έχουμε δει και τι μπορεί να πάει στραβά, οι μισοί απο εδώ πιθανόν δεν θα ανεβαίνατε ξανά σε αεροπλάνο!!

Υ.Γ.Νίκο βαλβτρονικ δεν το λέω για σένα ρε! Εσύ μην φοβάσαι! χαχαχαχαχ
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

3. The Following 12 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

alexk (10-02-14), aristent (09-02-14), chief (09-02-14), Civileng (09-02-14), Eleni (10-02-14), Leonidas_E39 (09-02-14), nikos1400 (09-02-14), PANOS-E60 (09-02-14), stefm5 (09-02-14), tokiko (09-02-14), zaharias (09-02-14), zizu (09-02-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε παιδιά μην μπερδεύετε πάντα την τιμή, δεν λέει όλη την αλήθεια! Και φερράρι έχουν πάρει φωτιά και πόρσε σπάνε και όλες η μάρκες έχουν θέματα..όσο ποιο περίπλοκο και πιεσμένο είναι κάτι τόσο ποιο πολύ θα χαλάει, ο σκοπός είναι ο κατασκευαστής να είναι κοντά και να δίνει λύσεις και αν μια αντιπροσωπία για παράδειγμα δεν κάνει αυτό που πρέπει δεν φταίει ο κατασκευαστής!

Αυτό εδώ:

μπαίνει σε αεροπλάνα, ένα και μόνο πτερύγιο απο το Fan κοστίζει 50.000 ευρό!! Αμα ξέρατε τι βλάβες έχουμε δει και τι μπορεί να πάει στραβά, οι μισοί απο εδώ πιθανόν δεν θα ανεβαίνατε ξανά σε αεροπλάνο!!

Υ.Γ.Νίκο βαλβτρονικ δεν το λέω για σένα ρε! Εσύ μην φοβάσαι! χαχαχαχαχ
    κάτι ξέρω και αποφεύγω τα αεροπλάνα!
    πρώτα το μακεδονία τβ και τώρα εσύ!

5. The Following User Says Thank You to stefm5 For This Useful Post:

mark e92 (10-02-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP