βηματα????......δεν λες καλυτερα τρισεκατομμυρια χιλιομετρα!!!!
Γεννηθηκα Γερμανια το 1966(αυτο το αναφερω συνηθως για να την σπασω στους πρωτευουσιανους φιλους μου!!!!![]()
....)και ηρθα Ελλαδα,με τους γονεις μου εννοητε,μονιμα το 1978.........ακομη και σημερα,δεν εχουμε φτασει ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ που θυμαμαι τοτε!!!!
θα μου πεις μικρο παιδι(12χρονο)τι θυμασαι???.....απο το σχολειο(πισινα μια φορα την εβδομαδα υποχρεωτικα!!!),τα ΜΜΜ(ενα πασο σχολικο και πας οπου θες Δωρεαν!!!ουτε μισο ουτε εκπτωση!!!!),τον πολιτισμοναι!!!...κανεις δεν εφτυνε στο δρομο!!!!...ουτε πετουσε σκουπιδια εκτος καδου!!!...ακομα και στο σπιτι μας θυμαμαι,αν ηταν γεματοι οι καδοι,επεστρεφα με τα σκουπιδια ξανα,για να τα παω την επομενη μερα!!!!.....ναι ρε 'σεις,εκανα και δουλειες!!!δουλευαν και οι δυο γονεις!!!
αυτα και αλλα πολλα......που πιθανον να τα αναφερω σε αλλο θρεντ,για να μην ειμαι οφτοπικ.

....)και ηρθα Ελλαδα,με τους γονεις μου εννοητε,μονιμα το 1978.........ακομη και σημερα,δεν εχουμε φτασει ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ που θυμαμαι τοτε!!!!
ναι!!!...κανεις δεν εφτυνε στο δρομο!!!!...ουτε πετουσε σκουπιδια εκτος καδου!!!...ακομα και στο σπιτι μας θυμαμαι,αν ηταν γεματοι οι καδοι,επεστρεφα με τα σκουπιδια ξανα,για να τα παω την επομενη μερα!!!!.....ναι ρε 'σεις,εκανα και δουλειες!!!δουλευαν και οι δυο γονεις!!!
Απάντηση με παράθεση