ας τα οσο τα σκαλιζης μ'αυτους τοσο το χειροτερο τα διοδια ειναι το κινητο χαρατσι
ας τα οσο τα σκαλιζης μ'αυτους τοσο το χειροτερο τα διοδια ειναι το κινητο χαρατσι
konstantinaM3 (08-02-14)
Μπορεί να αυξήθηκαν τα διόδια γεγονός που προκάλεσε πονοκέφαλο σε πολλούς οδηγούς αλλά υπάρχει τρόπος να τα αποφύγετε, χωρίς να σηκώσετε τις μπάρες.
Για να κάνετε την διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη θα σας κοστίσει σε χρόνο αλλά δεν θα πληρώσετε καθόλου διόδια.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του dimtris-kypriotis.blogspot.gr, η συνολική απόσταση Αθήνα – Θεσσαλονίκη χωρίς διόδια είναι 475χλμ (από Άγιο Στέφανο μέχρι Λευκό Πύργο) και ο συνολικός χρόνος είναι έξι ώρες.
Μέση ταχύτητα: 79,2 χλμ/ώρα
Μέση κατανάλωση 6,2 λτ./100 χλμ.(diesel).
Κόστος καυσίμου: 39,7 ευρώ (1,348 ευρώ/λίτρο diesel)
Κόστος διοδίων:0
Δείτε εδώ την συνέχεια του άρθρου στο tsekouratoi.gr
Leonidas_E39 (07-02-14)
κ εγω αυτο κανω εδω κ πολυ καιρο οπου κ να θελω να παω παω απο τον παλιο τον δρομο που δεν εχει διοδια παραπανω στροφες μεν κ βενζινα αλλα προτιμω να τα χαλασω στην βενζινα παρα να τους τα δωσω!κ λαρισα που πηγαινοερχομαι συχνα παω απο τον παλιο...κ βλεπεις κ τις ομορφιες της φυσης!!!!!
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
Εντάξει ωραίος ο τύπος γλιτώνει τα διόδια αλλα 6 ώρες Αθήνα - θεσσαλονικη παρα ειναι πολυ!!
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
Alex_ (09-02-14)
Το Θεσσαλονίκη αθηνα αν δεν υπάρχει λόγος να γίνεται οδικώς. Είναι μεγάλη βλακεια, το κατάλαβα ακόμα μια φορά από την τελευταία μου επίσκεψη τον οκτωμβρη.
Με κόστος 100κατι ευρώ κλείνεις αεροπορικώς πάνε έλα. Αν θες, νοικιάζεις για 30 ευρα ένα 1000ρι οπελ και τελείωσες. Ξεκούραστα και πολύ πιο οικονομικα.
Από Απρίλη Μάη που ανοίγει και η Ryanair τα δρομολόγια για το Βενιζέλος, ας πάρουν τα διόδια να τα βάλουν στον κωλο τους, μαζί με τους δρόμους τους.
sympether with chiefτης
Ας τα κάψουν πέρα από τους υπαλλήλους και τους ιδιοκτήτες, δε νομίζω να στεναχωρεί κανεις...
sympether with chiefτης