Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 28

Θέμα: Ε46 προφυλακτηρας πίσω (επιδιορθωση?)

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    γερμανια-πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Λοιπόν το αμάξι το πήγε σήμερα η γυναίκα μου σε ένα συνεργείο εδώ απέναντι γιατί έχανε νερά από την ταπα του δοχείου στο ψυγείο, και της είπε ότι με κανά 20-30¤ το φέρνει και το έκανε. Τώρα για τη ζημιά δεν εχει πάρει τίποτα,το αμάξι που με χτύπησε ήταν από πίσω μου παρκαρισμένο και του γλυστρισε το πόδι από το συμπλέκτη όπως έφευγε και μου την έδωσε άφησε σημείωμα και όταν μίλησα μαζί του μου το είπε πως έγινε.
    Τώρα για τα λεφτά εδώ στη Γερμανία φωνάζεις εμπειρογνωμόνων και αυτός βγάζει το κόστος και η ασφάλεια πληρώνει φυσικά και αυτόν 564¤ μάλιστα.
    Τώρα εμένα μου έβγαλε 2400¤ άμα το φτιάξω φυσικά με χαρτιά, 2600¤ αν ήθελα να το πεταγα τόση είναι η αξία του εδώ, η 1400¤ στο χέρι επειδή η ασφάλεια βρίσκει κάποια μάντρα που το πέρνει και δίνει τη διάφορα για να γλυτωσει, εμένα μου βρήκε έναν που έδινε 1200¤ περίπου οπότε αυτή θα έδινε αλλά 1400¤ για το αυτοκίνητο, εφόσον δεν το πετάω ούτε και το φτιάχνω κομπλέ με αποδείξεις η ασφάλεια δίνει 1400¤που θα έδινε αν το πεταγα.
    Φοτο επειδή είμαι από το iPad δεν μπορώ να ανεβάσω αλλά όντως εδώ στη Γερμανία αν σε χτυπήσουν περνεις καλά λεφτά, ποιο παλιά επερνες όλα τα λεφτά τώρα έχουν λίγο ξεψαρωσει και εφόσον η ζημιά είναι κοντά στην αντικειμενική αξία έχουν αυτό το δικαίωμα να σου προτείνουν να το δώσεις και φυσικά να πάρεις το πόσο όλο.

2. The Following User Says Thank You to andreas-d For This Useful Post:

BILL007 (07-02-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP