Βασιλη αυτο το αμαξι ητανε απο τον ΟΔΔΥ,CABRIO M3 E30 και βαση νομου δεν δηλωνεται στην Ελλαδα μιας και ο HARTGE δεν ειναι κατασκευαστης.
Φιλε μου ρωτησα και εγω 2 σοβαρα γραφεια και ο ενας ειναι και αυτος που ρωτησες και εσυ και δεν γινεται απο οτι λενε.
Υποψην οτι ο εισαγγελεας εχει 50 δικογραφιες για επανελεγχο αυτοκινητων τα οποια δεν εμφανιστηκαν και εχει στειλει τους φακελους στα αρμοδια Α.Τ οταν ελεχθουνε τα αυτοκινητα στον δρομο να κατασχεθουνε.Αυτο το ειπε απο τους πιο σοβαρους διεκπεραιωτες.
Το τελευταιο παντως δεν το ηξερα ουτε εγω που τα ψαχνω και τα κλωθογυρναω συχνα-πυκνα για φιλους και γνωστους.
Το θεμα εχει χοντρυνει οπως φαινεται.
Πως να το εξαγει το αυτοκινητο???Ειναι κατασχεμενο απο την Αστυνομια.
insane in the ///Midbrain
BILL007 (05-02-14)
πολύ σωστά τα έχεις μάθει.
εμένα με κάλεσαν για επανέλεγχο όπως τα έχω ξαναπεί. καθυστερούσα τον επανέλεγχο όσο μπορούσα μεχρι που μου ήρθε χαρτί ανάκλησης αδείας.
με την ευγενική προσφορά της bmw hellas η οποία δε μου έδινε χαρτί για τον κινητήρα, έκανα επτά μήνες να πάρω πίσω τις πινακίδες και αφού έβαλα πάλι το γνήσιο κινητήρα![]()
BILL007 (05-02-14), m_power_lunatic (05-02-14), nikos1400 (06-02-14), Vassilis ///M (05-02-14)
Μπορείς να μας πεις πως εγινε το ολο σκηνικό στο δρομο σε σταμάτησαν? Η σε έλεγχο?
Παντος στο υπουργείο που πηγα και εγω για ενα φίλο να ρωτήσω για αλλαγή
Κινητήρα δεν έβγαλα άκρη.. ουτε την έγκριση τύπου δεν έχουν.Να ψάξεις στο Internet να την βρεις μου είπαν.....!
Και πανω απο 25% ζητούσαν το χαρτί απο την bmw
BILL007 (05-02-14)
BILL007 (06-02-14)
Μια τραβηγμένη σχετικά λύση είναι.
Άν και μονον αν,επιβεβαιώσεις ότι στην Γερμανία αυτό δηλώνεται κανονικά
Τότε,
Κάνεις διαγραφή του αυτοκινήτου σου στην Ελλάδα και εξαγωγή στη Γερμανία
Δήλωση κανονικά με tüv κλπ
Άφηξη στην ελλάδα και ξανά ταξινόμηση*
*Αν διαγραφεί το αυτοκίνητο για εξαγωγή μπορεί να ξαναεισαχθεί ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ μεσα σε χρονικό διάστημα νομίζω 2ετών(για τα 2 ετη δεν είμαι 100% σίγουρος)
Για αυτο ρωτησα σημερα, και γινεται....
Υπαρχει ομως μια λεπτομερια......
Οταν φτασει το αυτοκινητο παλι στο Ελληνικο τελωνιο, θα ζητησουν να πληρωθει η διαφορα των 1600 επιπλεον κυβικων........
Βγαινει πανω απο 10.000 ευρω, μονο αυτο..............
BILL007 (06-02-14)
BILL007 (06-02-14)