Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 128

Θέμα: προγραμματισμός εγκεφάλου

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Εγγραφή
    28-12-09
    Μηνύματα
    1.540
    Thanked
    1946
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν το πολυκαταλαβαίνω αυτό με το MAF.
    H ESS ακόμα και για TS3 (μιλάμε για πίεση 1 bar) δεν αλλάζει ΜΑF
    Εγώ το έχω αλλάξει (αλλά έβαλα καινούργιο εργοστασιακό, κανονικό) και επίσης δεν έχω θέμα. Εγώ ψαχνόμουν για άλλο, λίγο μεγαλύτερης διατομής επειδή φοράω και την αντίστοιχα μεγαλύτερης διατομής πεταλούδα του DINAN αλλά και πάλι δεν ξέφυγα απο αυτο που δίνει η BMW για τον Μ54Β30.

    Έχω την αίσθηση οτι ο τύπος πάει να σε βάλει σε μονοπάτια "αποκλειστικής εξάρτησης" απο τον δικό του προγραμματισμό-υλικά.

    Ψάξτο καλά και προσπάθησε να βρείς στο διαδίκτυο εντυπώσεις απο πελάτες του.

    Think twice - think wise !
    αποκλειστική εξάρτηση υπάρχει από κάθε προγραμματιστή. από τη στιγμή που δε μπορείς μόνος σου να επέμβεις στο λογισμικό, εξαρτάσαι. είτε είναι ess, είτε δημητριάδης.

    όσον αφορά τα υλικά μου είπε ότι θα μου δώσει μια λίστα και μπορώ να τα βρω εγώ όσο πιό φθηνά γίνεται. δεν είναι δικά του, απλά θεωρεί ότι χρειάζονται για το επίπεδο της βελτίωσης που ζητάω.

    μου έκανε εντύπωση αυτό που είπε ότι περίπου πάνω από τα 310 άλογα το μοτέρ είναι σχεδόν ανεξέλεγκτο με το εργοστασιακό maf. δεν είναι διόλου απίθανο αφού άλλωστε είναι κατασκευασμένο να διαβάζει μέχρι ατμοσφαιρικά όρια εισαγωγή αέρα. στο κιτ έχω και εγκεφαλάκι που αλλάζει τα δεδομένα του maf προτού σταλούν στον εγκέφαλο και είμαι σίγουρος ότι και η ess το αντιμετωπίζει με λογισμικό. θα ρωτήσω πιό εκτενώς.

    οι πελάτες του τον λένε επιστήμονα πάντως

  2. The Following User Says Thank You to stefm5 For This Useful Post:

    VanVIC (07-02-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP