-
Πήρα iMac 20'' πρόπερσι το καλοκαίρι και πριν απο 2 μήνες το νέο 27''. Ασχολούμαι με τους υπολογιστές απο το '88 (Amiga 1000 ολε!) και απο τότε που αναγκάστηκα να παω στα πισιά, το 1994 τα σιχαινόμουνα ολοένα και περισσότερο. Conflicts, drivers, viruses, ασυμβατότητες, βλάβες, crashes, καψίματα motherboards, τροφοδοτικών, σκληρών κλπ κλπ κλπ. Όλα αυτά τέρμα με τα iMac. Απλό λειτουργικό που δεν χρειάζεται να είσαι γκουρού για να κάνεις μαγκιές (που θέλοντας και μή έγινα γκουρού μετά απο 20 χρόνια ενασχόλησης), άριστη ποιότητα κατασκευής, design (γιατί θέλουμε και τη φιγουρίτσα μας), windows (συγχώρα με Θεέ μου) -αν και δεν τα έχω βάλει στο 27άρι και ούτε πρόκειται-, διαχείριση αρχείων και τόσα άλλα. Το μόνο πρόβλημα (που δεν ξέρω αν είναι για σένα πρόβλημα) είναι η πολύ μικρή γκάμα προγραμμάτων και παιχνιδιών (κυρίως παιχνιδιών) σε σχέση με τα "άλλα". Όμως εκεί που θες 3 προγράμματα για να κάνεις κάτι στο πισι, στον μακ σου αρκεί ένα.
Κάποτε τα αγόραζες μόνο στη rainbow, τώρα υπάρχουν τουλάχιστον 3-4 dealers. Επειδή όλοι όμως τους παραλαμβάνουν απο τη rainbow, οι τιμές είναι απο σχεδόν έως ακριβώς οι ίδιες. Εγώ τον ψώνισα απο δω, επειδή μπορούν να στον δώσουν και ως build to order (π.χ. με δίσκο 2ΤΒ που τον πήρα εγώ) και πολύ πιο γρήγορα.
Προχώρα με κλειστά μάτια, δεν θα το μετανιώσεις.
-
The Following User Says Thank You to 330Ci For This Useful Post:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP