-
για την απαντηση Νικο!!!
Με την μπαταρια δεν εκανα τιποτε,αλλα ουτε και κανενα ταξιδι εκανα για να ξαναπαρουσιαστει το fault και φυσικα ουτε εχει μπει σε save mode.
Υποψιαζομαι σοβαρα,οτι εχω ελλειψη σε λαδια.....απορω γιατι δεν το τσεκαρε ή εστω να το αναφερει, καποιος απο τους τεχνικους που εχω επισκεφτει????!!!!.....ολοι για την μπαταρια ειχανε υποψιες,εκτος του τελευταιου που ηταν επισημος και "εβγαλε" οφ ολο το σασμαν!!!
Επειδη πριν απο λιγο επισκεφτηκα και ρωτησα εναν πρωην τεχνικο υπαλληλο της BMW Λαρισας,που ανοιξε δικο του συνεργειο εξειδικευμενο εννοητε BMW,μου επιβεβαιωσε τις υποψιες μου για ελλειψη λαδιων στο σασμαν,αφου το ψυγειο μου βγηκε,μια φορα στα 6,000χιλ. για καποια επισκευη και ακομη μια φορα στα 40,000 χιλ. που αντικατασταθηκε με καινουργιο λογο του οτι τρυπησε!!!!
....,αρα καποια ποσοστητα θα λειπει σιγουρα,αφου ουτε μια στο εκατομυριο δεν εχει συμπληρωθει σταγονα στο σασμαν!!!!.....
και να φανταστεις, την πρωτη φορα αυτος ο ιδιος εκανε την επισκευη!!!...αλλα τοτε ας υποθεσω οτι εμειναν στο κυκλωμα τα υγρα και χαθηκαν μονο καποια λιγα στο βαλε-βγαλε,αλλα την 2η φορα που εγινε αντικατασταση ψυγειου,θα ηταν πολυ μεγαλυτερες οι απωλειες!!!
εν τω μεταξυ,μολις τωρα εχω επισημη απαντηση απο την BMW για το κοστος αντικαταστασης με εκπτωση!!!! 
.....
3.695 ευρω!!!! 

.....αναλυτικα:3.370 ανταλλακτικα+325 εργασια......
ελπιζω τωρα να με καταλαβαινετε, γιατι "ψαχνομαι" να βρω αλλη λυση......
-
The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:
BILL007 (04-02-14), Leonidas_E39 (03-02-14)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP