Kαθολου αφελης,Βασιλη,και γω οταν πηγα εμεινα με το στομα ανοιχτο
και για μια στιγμη φοβηθηκα κι ολας.
Βρισκομασταν απο το πρωι στο Nurbugring,και αφου ειχα βαρεθει να χτυπαω παντου το εισητηριο,σε οποια πορτα ανοιγα,αφου ειχα "φτιαχτει" με οσα ειχα δει και ακουσει μεχρι εκεινη την ωρα,καπου στο μεσημερακι αποφασησαμε να παμε
στη πραγματικη πυλη....
Εβαλα το αμαξι στο parking πριν την εισοδο,κατεβηκα ,ανασκουμπωθηκα και ξεροκαταπια μαζι.Καλη φαση οι αγωνες και οι κερκιδες στην μικρη πιστα,αλλα το να βρισκεσαι μπροστα στην πυλη,να πατας στην ιδια ασφαλτο που εχουν πατησει και οδηγησει ,οι δικοι μου σουπερ ηρωες,ηταν κατι παραπανω απο συγκινιτικο.Για να μην μιλησω για τα παρκαρισμενα αυτοκινητα και μοτοσυκλετες....
Μπαινω λοιπον στο εκδοτηριο εισητηριων,πισω απο τον γκισε ηταν ενας κλασσικος Γερμανος 50αρης,μεγαλοσωμος ξανθος,με μουστακι .Αφου επιβεβαιωσα πως το ειχε και αυτος το αγγλικο,ακολουθησε η εξης στοιχομυθια:
-Γεια σας
-Γεια
-Τι χρειαζεται για να μπω και να οδηγησω?
-Τι εννοειται?
-??(απορια)
-Να φανταστω εχετε οχημα?
-Μα φυσικα,
-26 ευρω ο γυρος,κυριε!
-Αυτο?τιποτα αλλο?καποιο διπλωμα ...κατι?
-Ξερετε που ηρθατε κυριε?
-Ναι
-..ωραια τοτε ,ειστε υπευθυνος για τον εαυτο σας,το οχημα σας,τους συνεπιβενοντες και οτι ζημια πρoκληθει στις εγκαταστασεις !
Kαλα να περασετε
Δινω 52ευρω,περνω μια πλαστικη καρτα,μπαινουμε στο αμαξι,ρυθμιζω θεση ,τιμονι,βαζω γυαλια,παμε μπροστα στην μπαρα,βαζω την καρτα στην ειδικη εσοχη......η μπαρα σηκωνεται.....welcome to the Green Hell !!!
Στα πρωτα 4-5 χλμ φαινεται λιγο η νευρικοτητα μου μιας και εκτος απο το τομαρι μου ειχα,τον ξαδερφο και το κοριτσι μου οπως και το αμαξι του ξαδερφου!!!!Ουυυυυφ αγχωθηκα παλι!!!
![]()

Απάντηση με παράθεση