aristent (01-02-14)
αν και απο δω το πηγες απο εκει το πηγες,ναι συμφωνουμε!!!
ομως σ'αυτο που δεν συμφωνουμε ειναι οτι δεν καταφερνει συνηθως το real thing (//Μ5)να κρατησει τον πηχη χαμηλα.....μια γκαζια και αυτο το +25% αλλαζει τραγικα!!!...εχω ταξιδεψει μαζι του και αντεχει αρκετα σε ηρεμη οδηγηση,αλλα ξερω οτι δεν θα κρατηθει για παντα.....ουτε εγω στη θεση του θα κρατιομουν!!!![]()
Δεν επρεπε να υπαρχουν Τελη Κυκλοφοριας ρε παιδια......
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
aristent (01-02-14), engelo (01-02-14), I_MNL (08-04-14), steliosm46 (01-02-14), Βασιλης (01-02-14)
ghost-rider (01-02-14)
δεν εχω προλαβει να τα διαβασω ολα...
εχουμε πει και στο παρελθον οτι με ελαχιστα χρηματα υπαρχουν συσκευες που κανουν τα gps αχρηστα.
Αρα η καταγραφη των χιλιομετρων με gps ειναι...
απο την αλλη εχουμε ξαναπει οτι απλα ιχ εχουν "επαγγελματικη " χρηση ή οι ανθρωποι αναγκαζονται να κανουν απιστευτα χιλιομετρα μονο και μονο επειδη ειχαν την ατυχια να διαμενουν μακρια απο τη δουλεια τους. Τι θα πρεπει δηλαδη να γινει? να τιμωρηθουν?
Καποια στιγμη θα πρεπει να παψουμε να βλεπουμε τα πραγματα μονο απο την μερια που συμφερει τον καθενα μας.
Εγω δεν κανω πολλα χιλιομετρα το χρονο, αλλα δεν θελω ουτε gps ουτε στο καυσιμο να μπει ποσοστο εναντι τελων.
Μια εκ νεου ρυθμιση και υπολογισμος με μειωση των σημερινων τιμων, θα ειχε ως αποτελεσμα περισσοτερα εσοδα απο τη μεγαλυτερη χρηση( μη καταθεση πινακιδων).
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 01-02-14 στις 14:52
Bitz (01-02-14), chrisgiapz3 (01-02-14)
Τα τελη θα επρεπε να διαμορφοθουν με βαση την αξια του κάθε αυτοκινητου και με την απομειωση του κάθε ετους που περνα να μειωνονται,μπορουν πολύ ευκολα να βρουν όλα τα στοιχεια από τις ασφαλιστικες.Ετσι ένα νέο γκολφ των 20000ευρω θα πληρωνει ιδια τελη με ένα Ε60αρι του 09 ας πουμε.Αρα αυτοι που εχουν μεγαλα αυτοκίνητα δεν θα τα χαριζαν αυτή την στιγμη για να τα ξεφορτωθουν,γτ καποτε σκασαν χοντρα λεφτα για να τα παρουν...Εγω παντως συνεχιζω να είμαι υπερ του ότι τα τελη κυκλοφοριας πρεπει να είναι ιδια για ολους...
ghost-rider (01-02-14)