Σελίδα 68 από 231 ΠρώτηΠρώτη ... 1858666768697078118168 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 671 έως 680 από 2308

Θέμα: τέλη κυκλοφορίας - έκτακτη εισφορά - κατάθεση πινακίδων ΙΙ

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να υποθέσω οτι δεν σε κατάλαβα όπως το έγραψες ;
    Τί λές για το απο πάνω post μου ;
    Για τα τελη κυκλοφοριας μιλαω και εγω,αφου και το ποστ που καναμε quote,σ'αυτα αναφερετε.

οσο για τη φθορα των δρομων......ναι ρε συ...ο Πατρινος να πληρωσει περισσοτερα!!!...ειναι ο μονος που μπορει να "ξηλωσει" ασφαλτο αμα θελει!!!

YΣ...πλακα κανω,αλλα εν μερει παντα ετσι λειτουργει το συστημα,οι "εχοντες" πληρωνουν παραπανω......

2. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

alexm (01-02-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

οπως το βλεπω εγω οτι κατανλωνει καυσιμο θα επρεπε να φορολογητε(γιατι το αλυσοπροιονο δε μολυνει)μεχρι και στο ρευμα που καταναλωνουμε πληρωνουμε μεσω δεης φορο για λονλυση του περιβαλλον αρα ας πληρωνουμε ολοι αυτο που επιλεγουμε εμεισ να καταναλωνουμε.
    Ενα μικρο και παλιο οχημα εχει μεγαλυτερη καταναλωση λογο τεχνολογιας απο το αντιστιχο καινουργιο αρα μολυνει περισσοτερο στην ιδια χρηση αρα δικαια θα πληρωνει περισσοτερο, ενα μεγαλου κυβισμου με λιγοτερη χρηση δρομου θα πληρωνει περισσοτερο αλλα ειναι επιλογη του καθε γουστου το ποσο θα πληρωνεις(ποσο θα το χρησειμοποιεισ),για να μην παρεξηγηθω γιατι ειναι η πρωτη φορα που γραφω αν και παρακολουθω το forum εδω και καμια διετια ειμαι ηπερ των μεγαλων κυβιβων αλλα να πληρωνεισ αυτο που σου αναλογει συμφωνα με αυτο που επελεξες και συνεχειζεις να επιλεγεις(χρηση)και μαλιστρα τροπο χρησεις δεν οδηγουμε ολοι με τον ιδιο τροπο.Αρα βαση ολων τον παραπανω πιστευω οτι ειναι οτι πιο δικαιοτερο μπορει να υπαρχει.Δυο ανθρωποι με το ιδιο αυτοκινητο τα ιδια χιλιομετρα αλλα διαφορετικο βαροσ στο δεξι ποδι.

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    ... εν μερει παντα ετσι λειτουργει το συστημα,οι "εχοντες" πληρωνουν παραπανω......
    Μα ήδη πληρώνει παραπάνω, και στα καυσιμα (έχει τουλάχιστον 25% μεγαλύτερη κατανάλωση απο εσένα άρα και περισσότερους φόρους καυσίμων για την ίδια διαδρομή) ακόμα και σε ασφάλειες (αστική ευθύνη) και σε τεκμήριο (άρα -ενδεχομένως- και άμεση φορολόγιση)*

Αρη νομίζω πως καταλαβάινεις τί λέω.

*ακόμα και για sanitas πληρώνει ΦΠΑ... (θα ξεροβήχει τώρα, έχει και birthday σήμερα, να τον χαιρόμαστε)

5. The Following 2 Users Say Thank You to VanVIC For This Useful Post:

alexm (01-02-14), aristent (01-02-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μα ήδη πληρώνει παραπάνω, και στα καυσιμα (έχει τουλάχιστον 25% μεγαλύτερη κατανάλωση απο εσένα άρα και περισσότερους φόρους καυσίμων για την ίδια διαδρομή) ακόμα και σε ασφάλειες (αστική ευθύνη) και σε τεκμήριο (άρα -ενδεχομένως- και άμεση φορολόγιση)*

Αρη νομίζω πως καταλαβάινεις τί λέω.
    θα θελε!!!

7. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

VanVIC (01-02-14)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο garnetastasos Εμφάνιση μηνυμάτων
    οπως το βλεπω εγω οτι κατανλωνει καυσιμο θα επρεπε να φορολογητε(γιατι το αλυσοπροιονο δε μολυνει)μεχρι και στο ρευμα που καταναλωνουμε πληρωνουμε μεσω δεης φορο για λονλυση του περιβαλλον αρα ας πληρωνουμε ολοι αυτο που επιλεγουμε εμεισ να καταναλωνουμε.
    Ενα μικρο και παλιο οχημα εχει μεγαλυτερη καταναλωση λογο τεχνολογιας απο το αντιστιχο καινουργιο αρα μολυνει περισσοτερο στην ιδια χρηση αρα δικαια θα πληρωνει περισσοτερο, ενα μεγαλου κυβισμου με λιγοτερη χρηση δρομου θα πληρωνει περισσοτερο αλλα ειναι επιλογη του καθε γουστου το ποσο θα πληρωνεις(ποσο θα το χρησειμοποιεισ),για να μην παρεξηγηθω γιατι ειναι η πρωτη φορα που γραφω αν και παρακολουθω το forum εδω και καμια διετια ειμαι ηπερ των μεγαλων κυβιβων αλλα να πληρωνεισ αυτο που σου αναλογει συμφωνα με αυτο που επελεξες και συνεχειζεις να επιλεγεις(χρηση)και μαλιστρα τροπο χρησεις δεν οδηγουμε ολοι με τον ιδιο τροπο.Αρα βαση ολων τον παραπανω πιστευω οτι ειναι οτι πιο δικαιοτερο μπορει να υπαρχει.Δυο ανθρωποι με το ιδιο αυτοκινητο τα ιδια χιλιομετρα αλλα διαφορετικο βαροσ στο δεξι ποδι.
    Μπερδευεσαι, ή δεν θέλεις να καταλάβεις.
    Εχουν ήδη γραφτεί πολλά στο συγκεκριμένο thread.
    Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε και όποιος αντέχει (έτσι όπως τά'καναν), πληρώνει.
    Περαστικά μας.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδια εγω νομιζω οτι η φορολογια ειναι ενα πολυπλοκο "κουστουμι",που δεν ταιριαζει σ'ολους καλα......αδικιες θα υπαρχουν,αλλα στη χωρα μας δεν μιλαμε μονο για αδικιες,μιλαμε για παραλογισμο....

10. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

Bitz (01-02-14)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

... έχει τουλάχιστον 25% μεγαλύτερη κατανάλωση απο εσένα...
    θα θελε!!!
    Στη συγκεκριμένη διαδρομή-παράδειγμα που παρέθεσα προηγουμένως, με ταχύτητες στα πλαίσια του νόμου (αλλά και λίγο παραπάνω) η κατανάλωσή του πρέπει να είναι γύρω στα 13-14 lt/100km ενώ η δική σου όχι κάτω απο 11 (υπολογίζω*).
    Λάθος κάνω;

*λογικά πρέπει να έχεις παραπάνω κατανάλωση απο τον Πάνο (Ε60), μόνο και μόνο απο τα μαγαλύτερα λάστιχα-τροχούς που φοράς Αρη.

12. The Following 2 Users Say Thank You to VanVIC For This Useful Post:

alexm (01-02-14), aristent (01-02-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στη συγκεκριμένη διαδρομή-παράδειγμα που παρέθεσα προηγουμένως, με ταχύτητες στα πλαίσια του νόμου (αλλά και λίγο παραπάνω) η κατανάλωσή του πρέπει να είναι γύρω στα 13-14 lt/100km ενώ η δική σου όχι κάτω απο 11 (υπολογίζω*).
    Λάθος κάνω;

*λογικά πρέπει να έχεις παραπάνω κατανάλωση απο τον Πάνο (Ε60), μόνο και μόνο απο τα μεγαλύτερα λάστιχα-τροχούς που φοράς Αρη.
    λαθος κανεις,η καταναλωση μου σε χαλαρους & "νομιμους" ρυθμους δεν ξεπερνα τα 9,5λιτρα ανα 100 χιλ.!!!...αν κρατησω δε και σταθερη πορεια με 120-130χιλ τελικης......8,5 και πολλα λεω.

σημειωσε οτι το εργοστασιο δινει 7,2 για αυτοματο,ενω για χειροκινητο 6,8!!!...σε αυτοκινητοδρομο παντα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 01-02-14 στις 11:06

14. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

VanVIC (01-02-14)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

λαθος κανεις,η καταναλωση μου σε χαλαρους & "νομιμους" ρυθμους δεν ξεπερνα τα 9,5λιτρα ανα 100 χιλ.!!!...αν κρατησω δε και σταθερη πορεια με 120-130χιλ τελικης......8,5 και πολλα λεω.
    Σε τέτοιες συνθήκες (και με sanitas) ο Αλέξης πόσο έχει ;

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

νομιζω οτι "βλεπει" 10-11 λιτρα.....μη τον ρωτησεις τι κανει οταν "αγριευει"......!!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 01-02-14 στις 11:10

17. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

VanVIC (01-02-14)

Σελίδα 68 από 231 ΠρώτηΠρώτη ... 1858666768697078118168 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP