μπα μια τιμή έχουν όλα για τα toyo se 225/45/17 μου έδωσαν τιμή 470 χωρίς ψάξιμο εκτιμώ ότι με κανα 450 τα παίρνεις
μπα μια τιμή έχουν όλα για τα toyo se 225/45/17 μου έδωσαν τιμή 470 χωρίς ψάξιμο εκτιμώ ότι με κανα 450 τα παίρνεις
HLIAS - E36 (03-02-14)
πριν απο πεντε μέρες ρώτησα και πηρα την τιμη αυτή αν θέλεις μπορώ να στου στείλω με pm και τηλ
παιδες ψαχτειτε καλυτερα....
εχει βγει προσφορα conti sport contact 5 με 440ε κομπλε..![]()
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
Μακρια απο dunlop απαραδεκτα απο θεμα θορυβου εχω ακουσει ομως τα καλυτερα για τα Conti τα 5 αυτα απο εμενα![]()
ΚΩΣΤΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ (05-02-14)
Δεν είναι όλα τα λάστιχα ίδια ακόμα και μέσα στην ίδια την εταιρία (σε οποιαδήποτε εταιρία) και επίσης υπάρχει η εξέλιξη.
Καλύτερα ας γράψουμε την εμπειρία μας από τη συγκεκριμένη διάσταση και να αναφέρουμε τον συγκεκριμένο τύπο ελαστικού (μια εταιρία μπορεί να διαθέτει 2 ή 3 διαφορετικούς τύπους/πέλματα/γόμες σε μια διάσταση) γιατί αν αρχίσουμε να γράφουμε γενικότητες για εταιρίες τότε θα χαθούμε και δεν θα βοηθηθεί συνολικά κανένας.
Παράδειγμα: αντί να γράψουμε "τα michelin είναι για πέταμα", καλύτερα ας γράψουμε ότι τα Michelin Pilot Sport 3 σε διάσταση τάδε ήταν θορυβώδη ή είχαν πολύ καλή πρόσφυση κοκ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 04-02-14 στις 21:11