Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 29 από 29

Θέμα: αφιερωμα opel manta

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ωραίος ο βασίλης! προσωπικά δεν με ενθουσιαζει το D . Για μένα καλυτερα να παρεις ενα kadett c coupe! δεν ξέρω για τι χρήση σκεφτεσαι να το κανεις, παντως ειναι ωραία ολα αυτα τα προτζεκτ με τα παλια αυτοκινητα!
    Στέλιο το Kadett D έτυχε να το βρω εκείνη την ώρα στην τιμή που ανέφερα και το τσίμπησα με τη μία...
    Βλέπεις το θέλω για δουλειές στο χωριό και για πολύ φόρτωμα λέμεεεεε....

Ψάχνω να βρω Ascona 2πορτη καλοσυντηρημένη ώστε να την κάνω Look 400 ή Kadett C 2πορτο πάλι για να το φουσκώσω...

Δες εδώ τι έχω στο μυαλό μου...

Η δεύτερη λύση και μακρυνή είναι κάπως έτσι:

2. The Following 4 Users Say Thank You to Vassilis ///M For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (30-01-14), giannis z3 (31-01-14), HLIAS - E36 (30-01-14), steliosm46 (30-01-14)

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HLIAS - E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε μάγκες? Τι θρεντ είναι τούτο? Και πως και δεν το πήρα χαμπάρι τόσο καιρό???

Με μπριζώσατε πολύ άσχημα τώρα!!! Asconακιας μέχρι το κόκκαλο... Όνειρο ζωής! Μέχρι και την 36άρα θα έδινα για μια ASCONAPA...!!!

Όσοι με ξέρουν καταλαβαίνουν πόσο κολλημένος είμαι αφού φανταστείτε πάντα έλεγα ότι η BMW δεν πρόκειται να φύγει από τα χέρια μου...

Στο τσακ δεν είχα πάρει εκείνο το Ascona (2πορτο) πέρυσι το Δεκέμβριο, ακριβώς μία βδομάδα πριν αγοράσω την BMW... Ήταν από έναν παππού ο οποίος δούλευε μέσα στην Opel και το '79 που βγήκε στη σύνταξη το πήρε και το εφερε ο ίδιος από Γερμανία... Ο παππούς κάπου στα 80 - 85... Το αμάξι σε εργοστασιακή κατάσταση, απείραχτο από κάθε άποψη, 1600cc και το μόνο που έχει αλλαχτεί είναι τα αναλώσιμα... Κάπου 250.000 χλμ και δεν είχε αλλαχτεί ούτε ο δίσκος...! Ότι πρέπει για ανακατασκευή!

Αυτό θα το σκέφτομαι για πάντα! Λένε ότι δεν πρέπει να αφήνεις τα όνειρά σου γιατί μένουν αποθυμένα και βγαίνουν στην πορεία... Αν μου τη δώσει καμια φορά άγρια..... την έκανα την...... αμαρτία!
    Ξεκόλλα Λιάκο έχω δει είδη 1 Ascona απλά περιμένω να βρω καμιά καλή ευκαιρία...
    Έχω ψηθεί είδη εδώ και ένα μήνα...

Πως θα δούμε φωτό απο το αμάξι του παππού????
    Και αν το πουλάει...πόσο???

4. The Following 2 Users Say Thank You to Vassilis ///M For This Useful Post:

giannis z3 (31-01-14), HLIAS - E36 (30-01-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φτάνει!!!!! Δεν μπορείτε να μου μπλοκάρετε το λογαριασμό να μην μπορώ να μπαίνω σε αυτό το θρεντ? Eίμαι άρρωστος λέμεεεεεε......

Ο παράδεισος: 4η πανελλήνια συνάντηση πισωκίνητων OPEL το '10 αν θυμάμαι καλά

image upload no size limit

screenshot app

screen capture software

Φεύγω! Θα πεταχτώ μέχρι το σπίτι του παππού να δω αν το έχει ακόμα...
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

6. The Following 3 Users Say Thank You to HLIAS - E36 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (30-01-14), giannis z3 (31-01-14), Στέφανος (31-01-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vassilis ///M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξεκόλλα Λιάκο έχω δει είδη 1 Ascona απλά περιμένω να βρω καμιά καλή ευκαιρία...
    Έχω ψηθεί είδη εδώ και ένα μήνα...

Πως θα δούμε φωτό απο το αμάξι του παππού????
    Και αν το πουλάει...πόσο???
    Aπ' ότι θυμάμαι το έδινε ένα χιλιάρικο... Θα το βγάλω φωτό αύριο αν υπάρχει ακόμα... Βασίλη ανέβασέ μας καμια φωτό...

Φούντωσέ με κι άλλο να πάω αύριο πρωί πρωί στον παππού...
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vassilis ///M Εμφάνιση μηνυμάτων

Ascona 2πορτη καλοσυντηρημένη ώστε να την κάνω Look 400 ή Kadett C 2πορτο πάλι για να το φουσκώσω...

Δες εδώ τι έχω στο μυαλό μου...

Mην πεις τιποτα! σε καταλαβα απ την αρχή!!

Προχώρα το!!

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ρε μάγκες? Τι θρεντ είναι τούτο? Και πως και δεν το πήρα χαμπάρι τόσο καιρό???

Με μπριζώσατε πολύ άσχημα τώρα!!! Asconακιας μέχρι το κόκκαλο... Όνειρο ζωής! Μέχρι και την 36άρα θα έδινα για μια ASCONAPA...!!!

Όσοι με ξέρουν καταλαβαίνουν πόσο κολλημένος είμαι αφού φανταστείτε πάντα έλεγα ότι η BMW δεν πρόκειται να φύγει από τα χέρια μου...

Στο τσακ δεν είχα πάρει εκείνο το Ascona (2πορτο) πέρυσι το Δεκέμβριο, ακριβώς μία βδομάδα πριν αγοράσω την BMW... Ήταν από έναν παππού ο οποίος δούλευε μέσα στην Opel και το '79 που βγήκε στη σύνταξη το πήρε και το εφερε ο ίδιος από Γερμανία... Ο παππούς κάπου στα 80 - 85... Το αμάξι σε εργοστασιακή κατάσταση, απείραχτο από κάθε άποψη, 1600cc και το μόνο που έχει αλλαχτεί είναι τα αναλώσιμα... Κάπου 250.000 χλμ και δεν είχε αλλαχτεί ούτε ο δίσκος...! Ότι πρέπει για ανακατασκευή!

Αυτό θα το σκέφτομαι για πάντα! Λένε ότι δεν πρέπει να αφήνεις τα όνειρά σου γιατί μένουν αποθυμένα και βγαίνουν στην πορεία... Αν μου τη δώσει καμια φορά άγρια..... την έκανα την...... αμαρτία!

θυμησου οταν ημασταν πιτσιρικια στο χωρια τι υπηρχε?? χαχαχαχα

Bmw & Opel Ascona <3

10. The Following User Says Thank You to Στέφανος For This Useful Post:

HLIAS - E36 (31-01-14)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Τις ειχα ξαναποστάρει αλλα ας τις ξαναβάλω.
    Ειναι ενος γιατρού (όντως γιατρου...οχι οπως στις αγγελιες ).Ξεκίνησε με ψιλοεπεμβάσεις αλλα τελικά το rebuild δεν το απέφυγε,οχι οτι δεν ψαχνόταν κιόλας.

Εμεινε να φτιαχτεί το εσωτερικό.

12. The Following 4 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

giannis z3 (31-01-14), HLIAS - E36 (31-01-14), Vassilis ///M (31-01-14), Στέφανος (31-01-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Στέφανος Εμφάνιση μηνυμάτων
    θυμησου οταν ημασταν πιτσιρικια στο χωρια τι υπηρχε?? χαχαχαχα

Bmw & Opel Ascona <3
    Nαι αλλά την Ascona του πατέρα σου θυμάσαι πολύ καλά πως την είχαμε στο χωριό... Αν δεν την δίνανε για παλιοσίδερα θα είχε γίνει κοτέτσι μετά από τόσα χρόνια από τότε που την "γονάτισε" ο παππούς... Αφου έζησε μετά από τέτοιο κοπάνημα πάλι καλά, το αμάξι ας πάει στα κομμάτια...

Είχε χτυπήσει σε δέντρο με μπόλικα χλμ και το βρήκε με την πόρτα του οδηγού... Την γλύτωσε με μόνο ένα σπασμένο πόδι αν θυμάμαι καλά... Οποιοδήποτε σημερινό αυτοκίνητο θα είχε σπάσει στη μέση...

Αν το έχεις καμια φωτό ρε Στέφανε ανέβασέ το!
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

14. The Following User Says Thank You to HLIAS - E36 For This Useful Post:

Στέφανος (31-01-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Nαι αλλά την Ascona του πατέρα σου θυμάσαι πολύ καλά πως την είχαμε στο χωριό... Αν δεν την δίνανε για παλιοσίδερα θα είχε γίνει κοτέτσι μετά από τόσα χρόνια από τότε που την "γονάτισε" ο παππούς... Αφου έζησε μετά από τέτοιο κοπάνημα πάλι καλά, το αμάξι ας πάει στα κομμάτια...

Είχε χτυπήσει σε δέντρο με μπόλικα χλμ και το βρήκε με την πόρτα του οδηγού... Την γλύτωσε με μόνο ένα σπασμένο πόδι αν θυμάμαι καλά... Οποιοδήποτε σημερινό αυτοκίνητο θα είχε σπάσει στη μέση...

Αν το έχεις καμια φωτό ρε Στέφανε ανέβασέ το!

πες την μανα σου να σου δωσει το αλμπουμ με τις φωτογραφιες που μου εδιχνε εχθες σε καποιες φωτγραφιες ειναι παρεα και του πατερα μου και του πατερα σου το ασκονα

οσο για τον παππου αστα να πανε του το εδωσε ο πατερας μου να παει σε μια δουλεια και λογο της κουρασης αν θυμαμαι καλα σε μια στροφη τον πηρε υπνος και βγηκε με 120++ απο τον δρομο και πηγε πανω στ δεντρο και ναι παλυ καλα μονο με ενα σπασμενο ποδι βγηκε μεσα απο το τερας

εχω φωτογραφια σε ενα αλμπουμ οταν ερθεις σπιτι μου να τ τραβηξεις μια με το κινητο σου που εχει καλη καμερα

16. The Following User Says Thank You to Στέφανος For This Useful Post:

HLIAS - E36 (31-01-14)

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP