Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Αν επρεπε σημερα με 54,000ευρω να αγορασω οχημα μεχρι 2,000κυβικα....

Ψήφισαν
64. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Θα επαιρνα την CLA45 AMG

36 56,25%
  • Θα τα εκαιγα,μερσεντες δεν θα επαιρνα

2 3,13%
  • θα επαιρνα BMW και τα μυαλα στα καγκελα και τα "τσαγακια" παγωμενα!!!

26 40,63%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 152

Θέμα: Mercedes CLA 45 AMG

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    μάγκες, η κατανάλωση δεν είναι ακριβός ανάλογη με τα άλογα! Εγώ έχω κάνει Αθήνα-Θεσ/νικη 4 φορές με το Μ3 και εθνική με 140 είχα 8.5 λίτρα/100 χλμ..όταν έχεις λίγα άλογα σχετικά με βαρύ αμάξωμα πατάς το γκάζι παραπάνω για να διατηρήσεις την ταχύτητα, το αμάξι καίει όσο ανοίγουν οι πεταλούδες!
    κι εγώ κάνω ταξίδια με 7-8 λίτρα αλλά με σχεδόν κλειστή πεταλούδα. δε μπορώ να υποστηρίξω ότι αυτή είναι η κατανάλωση του αυτοκινήτου.
    στα μικρότερα μοτέρ, δίλιτρα πχ, η πεταλούδα ανοίγει αναγκαστικά αφού χρειάζεται στροφές για να κινηθεί το μεγάλο βάρος.
    τα άλογα με δεδομένη τεχνολογία τρέφονται από το καύσιμο. όσο περισσότερο αέρα βάζεις στο χώρο καύσης, τόσο περισσότερο καύσιμο χρειάζεται να ψεκάζεις.
    στη συγκεκριμένη περίπτωση με 1,8bar θα πίνει τη βενζινούλα του. σε καμία περίπτωση δε μπορεί να λειτουργεί τούρμπο κινητήρας φτωχός.

κάπου εδώ υπάρχει και το μεγάλο ανέκδοτο των χαρτογραφήσεων που διαφημίζουν αυξημένη απόδοση σε συνδυασμό με μικρότερη κατανάλωση. όποιος αφιερώσει λίγο χρόνο να δεί τα αρχεία των χαρτών στον εγκέφαλο, θα δεί ότι δε γίνεται να μην αυξήσεις τον ψεκασμό καυσίμου όταν ψάχνεις απόδοση.
    γι αυτό τελευταία υπάρχουν εταιρίες στην αγγλία που σου δίνουν δύο προγράμματα, ένα για οικονομία κι ένα για απόδοση.

2. The Following 4 Users Say Thank You to stefm5 For This Useful Post:

dark knight (30-01-14), HLIAS - E36 (31-01-14), pilot (30-01-14), Στέφανος (30-01-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP