Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 68

Θέμα: Κλοπη Μ3 Ε46 estoril blue

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πέρα από τις στεναχώριες και τα κρίμα, πρέπει να τα βλέπουμε τα πράγματα ρεαλιστικά. Και ρεαλιστικά σημαίνει ότι το αυτοκίνητο ήταν, είναι και θα είναι εξ' ορισμού ένα εκτεθειμένο αντικείμενο υψηλού ρίσκου για κλοπή, καταστροφή κλπ.

Οπως έχουμε ξαναπεί η καλύτερη πρόληψη είναι η καλή ασφάλεια.

Και δίνω δημόσια συγχαρητήρια στον φίλο rallyart (αν και δεν τον γνωρίζω προσωπικά) για την προνοητικότητά του όχι μόνο να έχει μικτή (που είναι ανέκδοτο στις μέρες μας) αλλά και να κάνει πρόσφατη πραγματογνομωσύνη.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ.

Το να βλέπω γαμάτα ζαντολάστιχα , φουσκωμένους προφυλακτήρες , προγράμματα, εξατμίσεις κλπ και να "κοιμάσαι μέσα" μην τυχόν πάθει τίποτα, το θεωρώ κατάντια.

Και όχι δεν είμαι ασφαλιστής. Είμαι κι εγώ από τα "κορόϊδα" που πληρώνω μια ζωή μικτές σε ότι αυτοκίνητο κι αν έχω, γιατί απλά δεν θέλω να είμαι δούλος καμιάς λαμαρίνας.

Υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα στην ζωή π.χ. υγεία οικογένειας κλπ.

2. The Following 2 Users Say Thank You to friendgr For This Useful Post:

chrisgiapz3 (29-01-14), RallyArt (29-01-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πέρα από τις στεναχώριες και τα κρίμα, πρέπει να τα βλέπουμε τα πράγματα ρεαλιστικά. Και ρεαλιστικά σημαίνει ότι το αυτοκίνητο ήταν, είναι και θα είναι εξ' ορισμού ένα εκτεθειμένο αντικείμενο υψηλού ρίσκου για κλοπή, καταστροφή κλπ.

Οπως έχουμε ξαναπεί η καλύτερη πρόληψη είναι η καλή ασφάλεια.

Και δίνω δημόσια συγχαρητήρια στον φίλο rallyart (αν και δεν τον γνωρίζω προσωπικά) για την προνοητικότητά του όχι μόνο να έχει μικτή (που είναι ανέκδοτο στις μέρες μας) αλλά και να κάνει πρόσφατη πραγματογνομωσύνη.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ.

Το να βλέπω γαμάτα ζαντολάστιχα , φουσκωμένους προφυλακτήρες , προγράμματα, εξατμίσεις κλπ και να "κοιμάσαι μέσα" μην τυχόν πάθει τίποτα, το θεωρώ κατάντια.

Και όχι δεν είμαι ασφαλιστής. Είμαι κι εγώ από τα "κορόϊδα" που πληρώνω μια ζωή μικτές σε ότι αυτοκίνητο κι αν έχω, γιατί απλά δεν θέλω να είμαι δούλος καμιάς λαμαρίνας.

Υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα στην ζωή π.χ. υγεία οικογένειας κλπ.
    Kαλα, μπορεις να εχεις ολικη και μερικη κλοπη, οπως και να προσαρμοζεις καθε χρονο την αξια του αυτοκινητου, χωρις να εχεις μικτη.
    Δεν πανε πακετο, ουτε αλλαζει κατι στο πως θα σε αποζημιωσουν μετα.

Η μικτη ειναι μονο για να καλυπτει το αυτοκινητο σου, οταν γινεται ατυχημα με δικη σου υπαιτιοτητα.
    Μπορει να βρεις καποιον να εχει μικτη και να μην εχει για κλοπη.

4. The Following 3 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

chrisgiapz3 (29-01-14), RallyArt (29-01-14), Vassilis ///M (29-01-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP