Σελίδα 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 68

Θέμα: Πληροφοριες για αγορες ή παροχες υπηρεσιων…………………..

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ειναι καλη φαση το PP αλλα δεν αντεχεται, πολλες φορες πεφτεις κατω γιατι δεν την παλευεις αλλο.

Οταν ειχε χρονο η μανα μου ερχοταν μια PP Trainer σπιτι και στη ζουλα εκανα και εγω κατι ασκησεις γιατι μου εδειχνε η Φενια πως και τι. Απειρες διορθωσεις γιατι συνεχως ημουν λαθος.

Η Φενια ανοιξε γυμναστηριο με τον αντρα της, η μανα δεν εχει αρκετο ελευθερο χρονο τελευταια για να βρει αλλον/η trainer , και ετσι δεν το χρησιμοποιουμε. Πολλες φορες σκεφτηκα να κανω μονος μου αλλα φοβαμαι. Ειναι τοσες πολλες οι δονησεις, νομιζω πως δεν αξιζει να ρισκαρει κανεις να το χρησιμοποιει λαθος.

Καλυτερα με παραπανω κιλα παρα να μη μπορεις να παρεις τα ποδια σου σε λιγα χρονια επειδη το χρησιμοποιουσες λαθος.

Το PP δεν ειναι πανακεια, δεν σημαινει οτι το παιρνεις, αραζεις εκει πανω και αυτοματως θα γινεις φετες. Απλα συμπληρωνει τις αεροβιες.

Αξιζει αν εχετε χρονο να κανετε εγγραφη σε γυμναστηριο, αρκει να το δειτε πρωτα και να ξερετε πως θα υπαρχουν ελευθερα οργανα και δεν θα ειναι η "ουρα αναμονης" μεγαλυτερη της εφοριας. Θα βρειτε πολλα οργανα, θα δειτε πολλους κωλους με κολαν , θα εχετε τη δυνατοτητα και για PP sessions, και τελος θα σας μεινουν και αρκετα λεφτα στην ακρη..για τα σουβλακια

2. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

Stamatis (19-04-10)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Για παμε αλλου τωρα....

αναβαθμιση η/υ ή αγορα καινουργιου iMac?

ας υποθεσουμε οτι τα λεφτα δεν ειναι προβλημα μιας κ με τις ατοκες μπορουμε να κανουμε την δουλεια μας....

μετα τα προβληματα του πισι μου...που μου χανει τους σκληρους κ παρολες τις απαντησεις σας λυση δεν βρισκω....σκεφτομαι να αναβαθμισω το υπαρχον με πολλα καλουδια...ή να παω σε iMac.....αλλη φιλοσοφια βεβαια...αλλα οπως λενε οι γνωστες...αν πας εκει ολα τελειωνουν κ ηρεμεις...!

ας μην σχολιασω για τα γρηγορα κ ποιοτικα αποτελεσματα των εργασιων σου (λενε)

για πειτε ρε παιδια.....τη γνωμη σας....

κ αν υπαρχει η δυνατοτητα (ή γνωριζετε ) να το βρω καπου πιο φθηνα....

απο μια προχειρη αναζητηση...ειμαι εδω https://www.e-shop.gr/show_per.phtml...B-HD4670-GR/EN
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για παμε αλλου τωρα....

αναβαθμιση η/υ ή αγορα καινουργιου iMac?

ας υποθεσουμε οτι τα λεφτα δεν ειναι προβλημα μιας κ με τις ατοκες μπορουμε να κανουμε την δουλεια μας....

μετα τα προβληματα του πισι μου...που μου χανει τους σκληρους κ παρολες τις απαντησεις σας λυση δεν βρισκω....σκεφτομαι να αναβαθμισω το υπαρχον με πολλα καλουδια...ή να παω σε iMac.....αλλη φιλοσοφια βεβαια...αλλα οπως λενε οι γνωστες...αν πας εκει ολα τελειωνουν κ ηρεμεις...!

ας μην σχολιασω για τα γρηγορα κ ποιοτικα αποτελεσματα των εργασιων σου (λενε)

για πειτε ρε παιδια.....τη γνωμη σας....

κ αν υπαρχει η δυνατοτητα (ή γνωριζετε ) να το βρω καπου πιο φθηνα....

απο μια προχειρη αναζητηση...ειμαι εδω https://www.e-shop.gr/show_per.phtml...B-HD4670-GR/EN

Βασιλη δε ξερω για πιο φθηνο μαγαζι αλλα για το θεμα της επιλογης σου μπορω να σου πω οτι ειναι η καλυτερη!!!!
    Εμεις τα εχουμε στην εταιρεια και ειναι πολυ καλα μηχανηματα!!!!
    Προχωρα στην αγορα του και δεν θα το μετανιωσεις, θελει μια προσαρμογη απο μερους σου στο λειτουργικο του αλλα ειναι φοβερο!!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βασίλη τι χρήση κάνεις στο PC σου ; Γιατί με αυτή την παράμετρο ξεκινάμε να συζητάμε για mac

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

επεξεργασια βιντεο κ φωτο που ειναι η αδυναμια μου...

χρηση διαδικτυου.....βιντεο...κατεβ ασμα λογισμικου ταινιων - τραγουδιων ....

γενικα τρωω αρκετες ωρες στο πισι ...κ χαζολογωντας...!

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

TV 32'' με ενσωματωμενο τον νεο κωδικοποιητη για τα ψηφιακα καναλια....με LCD οθονη κατα προτιμηση κ με FULL HD ....επιιθυμω να αγορασω καινουργια...(σημ.δεν θελω μεγαλυτερη...νομιζω οτι για υπνοδωματιο ειναι οτι πρεπει)

αν γνωριζετε τι πως που (καλες τιμες) ...θα ημουν ξανα-ευγνωμων....!

Rides
    0

Προεπιλογή

Mac.....αλλη φιλοσοφια βεβαια...αλλα οπως λενε οι γνωστες...αν πας εκει ολα τελειωνουν κ ηρεμεις...!

Rides
    2

Προεπιλογή

οποιος θελει να αγορασει μακ, του δανειζω για μια εβδομαδα το air για να δει τη γλυκα...

μακρια και αγαπημενοι...
    ειναι για χρηστες που δεν ξερουν ουτε τα βασικα.

οσοι θελουν να σκαλιζουν και να βαζουν διαφορα και εχουν μαθει στα win, θα το μισησουν...

10. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

Vasilis (19-04-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    οποιος θελει να αγορασει μακ, του δανειζω για μια εβδομαδα το air για να δει τη γλυκα...

μακρια και αγαπημενοι...
    ειναι για χρηστες που δεν ξερουν ουτε τα βασικα.

οσοι θελουν να σκαλιζουν και να βαζουν διαφορα και εχουν μαθει στα win, θα το μισησουν...
    θες να τσακωθούμε τώρα έτσι?

θες πες το...

θες να τσακωθούμε... παραδέξου το...

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

TV 32'' με ενσωματωμενο τον νεο κωδικοποιητη για τα ψηφιακα καναλια....με LCD οθονη κατα προτιμηση κ με FULL HD ....επιιθυμω να αγορασω καινουργια...(σημ.δεν θελω μεγαλυτερη...νομιζω οτι για υπνοδωματιο ειναι οτι πρεπει)

αν γνωριζετε τι πως που (καλες τιμες) ...θα ημουν ξανα-ευγνωμων....!
    εχεις πμ βασιλακη

13. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

Vasilis (19-04-10)

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP