Σελίδα 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 68

Θέμα: Κλοπη Μ3 Ε46 estoril blue

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο RallyArt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μπορω να ανοιξει αρχιζω να περνω τις αγγελιες και να ρωτάω, να σε ρωρηαω απο που το βρηκες; χαζος ειναι και αυτός δεν θα έχει πάρει τα μετρα του;
    Λοιπόν η παροιμία λέει φύλαγε τα ρούχα σου, να έχεις τα μισά...

Προσωπικά πάνω στο αυτοκίνητό μου την εποχή που κατέβηκε η γέφυρα και μπήκε στη θέση της άλλη έκανα δυο-τρια σημάδια δικά μου σε σημείο που ξέρω μόνο εγώ...
    Ακριβώς το ίδιο έχω κάνει και στο χώρο του κινητήρα σε εξαρτήματα που ξέρω μόνο εγώ...

Το λέω αυτό εδώ μέσα που θεωρώ ότι είμαστε άτομα εμπιστοσύνης...κατά κάποιον τρόπο χωρίς πάλι να θιχθεί κανείς,έτσι???

2. The Following 4 Users Say Thank You to Vassilis ///M For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (27-01-14), freddys (28-01-14), RallyArt (27-01-14), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (29-01-14)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vassilis ///M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν η παροιμία λέει φύλαγε τα ρούχα σου, να έχεις τα μισά...

Προσωπικά πάνω στο αυτοκίνητό μου την εποχή που κατέβηκε η γέφυρα και μπήκε στη θέση της άλλη έκανα δυο-τρια σημάδια δικά μου σε σημείο που ξέρω μόνο εγώ...
    Ακριβώς το ίδιο έχω κάνει και στο χώρο του κινητήρα σε εξαρτήματα που ξέρω μόνο εγώ...

Το λέω αυτό εδώ μέσα που θεωρώ ότι είμαστε άτομα εμπιστοσύνης...κατά κάποιον τρόπο χωρίς πάλι να θιχθεί κανείς,έτσι???
    Υπαρχουνε ειδικες ποντες στο εμποριο (γραμματα και νουμερα) που μπορεις να σημαδεψεις το αμαξι σου.Το θεμα ειναι να μην φθασεις μεχρι εκει,αν φθασεις αστα και βραστα.

Δεν βαζεις με τις ποντες οτι να ειναι για σημαδι,βαζεις την πινακιδα του αυτοκινητου σου,τον αριθμο πλαισιου σου,βαζεις τον αριθμο ταυτοτητας σου κτλ.
    insane in the ///Midbrain

4. The Following 3 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (27-01-14), BILL007 (30-01-14), stefm5 (27-01-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

κριμα, ειναι το τριτο κρουσμα κλοπης που ακουσα την τελευταια βδομαδα....τα αλλα δυο ηταν ενα κουπερ μιας φιλης και ενα 116.και τα δυο σηκωθηκαν ενω ηταν παρκαρισμενα εξω στο δρομο στο π.φαληρο...ελπιζω ή να το βρεις ακεραιο, ή να μην το βρεις καθολου...

6. The Following 2 Users Say Thank You to Loukas For This Useful Post:

ghost-rider (29-01-14), RallyArt (27-01-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Loukas Εμφάνιση μηνυμάτων
    κριμα, ειναι το τριτο κρουσμα κλοπης που ακουσα την τελευταια βδομαδα....τα αλλα δυο ηταν ενα κουπερ μιας φιλης και ενα 116.και τα δυο σηκωθηκαν ενω ηταν παρκαρισμενα εξω στο δρομο στο π.φαληρο...ελπιζω ή να το βρεις ακεραιο, ή να μην το βρεις καθολου...
    116 καινούργιο ή το προηγούμενο;

8. The Following User Says Thank You to Harisp For This Useful Post:

m-power_01 (27-01-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Κρίμα φίλε ... μακάρι να το βρείς .
    Καλά δεν χτύπησε ουτε συναγερμός κάτι ετσι το άνοιξαν και το πήραν ??? Μου φαίνεται η BMW εχει ένα θεματάκι με το θέμα κλοπή ...

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HLIAS - E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι να πω ρε φίλε...? Ειλικρινά λυπάμαι! Σου εύχομαι τα καλυτερα από δω και πέρα...

Εγώ απλά στη σκέψη να μου συμβεί κάτι παρόμοιο μου κόβονται τα πόδια!!!

εσυ και ολλοι οι αλλοι να προσεχουνε γιατι πριν λιγο διαστημα σηκωσανε αμαξι 70.000 ευρω πηγε να φαει ο ανθρωπος 1 μηνα το ειχε δουλευε χρονια για να το παρει και μολις το πηρε του το σηκωσανε στον πλαταμωνα αν δεν κανω λαθος μαρκα δεν ξερω απλα πηρε το αυτι μου το συμβαν εκει που το ελεγε αυτος

κριμα φιλε για το αμαξακι σου πολυ κριμα μακαρι να το βρεις και να βρεις και αυτους που το πηρανε και να τους ....@@...

11. The Following User Says Thank You to Στέφανος For This Useful Post:

RallyArt (27-01-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Harisp Εμφάνιση μηνυμάτων
    116 καινούργιο ή το προηγούμενο;
    το προηγουμενο μοντ>2007 τριθυρο νομιζω...

Rides
    0

Προεπιλογή

Πέρα από τις στεναχώριες και τα κρίμα, πρέπει να τα βλέπουμε τα πράγματα ρεαλιστικά. Και ρεαλιστικά σημαίνει ότι το αυτοκίνητο ήταν, είναι και θα είναι εξ' ορισμού ένα εκτεθειμένο αντικείμενο υψηλού ρίσκου για κλοπή, καταστροφή κλπ.

Οπως έχουμε ξαναπεί η καλύτερη πρόληψη είναι η καλή ασφάλεια.

Και δίνω δημόσια συγχαρητήρια στον φίλο rallyart (αν και δεν τον γνωρίζω προσωπικά) για την προνοητικότητά του όχι μόνο να έχει μικτή (που είναι ανέκδοτο στις μέρες μας) αλλά και να κάνει πρόσφατη πραγματογνομωσύνη.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ.

Το να βλέπω γαμάτα ζαντολάστιχα , φουσκωμένους προφυλακτήρες , προγράμματα, εξατμίσεις κλπ και να "κοιμάσαι μέσα" μην τυχόν πάθει τίποτα, το θεωρώ κατάντια.

Και όχι δεν είμαι ασφαλιστής. Είμαι κι εγώ από τα "κορόϊδα" που πληρώνω μια ζωή μικτές σε ότι αυτοκίνητο κι αν έχω, γιατί απλά δεν θέλω να είμαι δούλος καμιάς λαμαρίνας.

Υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα στην ζωή π.χ. υγεία οικογένειας κλπ.

14. The Following 2 Users Say Thank You to friendgr For This Useful Post:

chrisgiapz3 (29-01-14), RallyArt (29-01-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πέρα από τις στεναχώριες και τα κρίμα, πρέπει να τα βλέπουμε τα πράγματα ρεαλιστικά. Και ρεαλιστικά σημαίνει ότι το αυτοκίνητο ήταν, είναι και θα είναι εξ' ορισμού ένα εκτεθειμένο αντικείμενο υψηλού ρίσκου για κλοπή, καταστροφή κλπ.

Οπως έχουμε ξαναπεί η καλύτερη πρόληψη είναι η καλή ασφάλεια.

Και δίνω δημόσια συγχαρητήρια στον φίλο rallyart (αν και δεν τον γνωρίζω προσωπικά) για την προνοητικότητά του όχι μόνο να έχει μικτή (που είναι ανέκδοτο στις μέρες μας) αλλά και να κάνει πρόσφατη πραγματογνομωσύνη.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ.

Το να βλέπω γαμάτα ζαντολάστιχα , φουσκωμένους προφυλακτήρες , προγράμματα, εξατμίσεις κλπ και να "κοιμάσαι μέσα" μην τυχόν πάθει τίποτα, το θεωρώ κατάντια.

Και όχι δεν είμαι ασφαλιστής. Είμαι κι εγώ από τα "κορόϊδα" που πληρώνω μια ζωή μικτές σε ότι αυτοκίνητο κι αν έχω, γιατί απλά δεν θέλω να είμαι δούλος καμιάς λαμαρίνας.

Υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα στην ζωή π.χ. υγεία οικογένειας κλπ.
    Kαλα, μπορεις να εχεις ολικη και μερικη κλοπη, οπως και να προσαρμοζεις καθε χρονο την αξια του αυτοκινητου, χωρις να εχεις μικτη.
    Δεν πανε πακετο, ουτε αλλαζει κατι στο πως θα σε αποζημιωσουν μετα.

Η μικτη ειναι μονο για να καλυπτει το αυτοκινητο σου, οταν γινεται ατυχημα με δικη σου υπαιτιοτητα.
    Μπορει να βρεις καποιον να εχει μικτη και να μην εχει για κλοπη.

16. The Following 3 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

chrisgiapz3 (29-01-14), RallyArt (29-01-14), Vassilis ///M (29-01-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Και συμπληρωνοντας.
    Ειτε να βρεθει αθικτο... ειτε να αντικατασταθει απο το μετρητο της ασφαλειας!

18. The Following User Says Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

RallyArt (29-01-14)

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP