Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 27

Θέμα: AURIS D4D ΚΑΙΕΙ ΛΑΔΙΑ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

χιουνται....

2. The Following 2 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

aristent (27-01-14), strof (28-01-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    χιουνται....
    αυτο δεν ειπα και εγω?

Rides
    1

Προεπιλογή

Το ιδιο θεμα (υψηλη καταναλωση λαδιου) αντιμετώπισε φιλος μου με αβενσις ντιζελ - νομιζω 2λιτρο. Ταλαιπωρια μεχρι να το αποδεχθούν (τα ιδια του ελεγαν οτι ειναι φυσιολογικό), τελικά πηραν μετρησεις επι μετρησεων, πρακτικα δεν δεχθηκαν τπτ.

Ζει με το προβλημα

Toyota after sales service ...

5. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

strof (28-01-14)

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τα ίδια προβλήματα τα είχα κι εγώ με το Avensis 2002 μοντ. αγορασμένο από ελλ.αντ.Δέν προλάβαινα να το συμμαζεύω (πολλαπλή εισαγωγής,αισθητήρα vvti,κρεμαργιέρα,συνεμπλόκ κρεμαργιέρας,κολόνα τιμονιού,δισκόπλακες και τέλος κατανάλωση στο λάδι).Όλα μέσα στη εγγύηση και μετά τα τρία χρόνια στην υπερεγγύηση τρέχα γύρευε.Το πούλησα και ησύχασα.

7. The Following User Says Thank You to nikos e46 For This Useful Post:

strof (28-01-14)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Strof ακριβώς στην ίδια θέση με σένα ήρθε ένας πολύ φίλος με corolla 1.6 2002 στην εκπνοή της εγγύησης.Αυτοκίνητο με 100.000 αλλά παρατηρούσε σταθερά ότι από αλλαγή σε αλλαγή έκαιγε περισότερα.Έκανε τις μετρήσεις και του είπαν ότι είναι δικαιολογημένη η κατανάλωση αλλά είναι στο όριο της αποδοχής αλλαγής κινητήρα.Ένας τεχνικός σύμβουλος του είπε λιώστο σε κανα δυο ταξίδια να δούμε τι θα κάψει μήπως και δικαιολογήσουμε αλλαγή μοτέρ.Έτσι και έγινε και του αλλάξανε μπλοκ!

9. The Following User Says Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

strof (28-01-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μία αξιοπιστία έχει να περηφανεύεται η Toyota και την χάνει κι αυτή σιγά σιγά...
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

11. The Following User Says Thank You to HLIAS - E36 For This Useful Post:

strof (28-01-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Οπότε ο εδώ αντιπρόσωπος πληρώνεται κανονικά σαν να ήταν εκτός εγγύησης. Οπότε τους συμφέρει να βγει "χαλασμένο". Οπότε όσο μεγαλύτερη βλάβη, τόσο περισσότερο κέρδος γι' αυτούς. Οπότε γιατί μου τα πρήζουν και δεν αλλάζουν τον κινητήρα να κονομήσουν κιολας; Μήπως παίζει κάτι με στατιστικά "βλαβών εντός εγγύησης" ανά αντιπρόσωπο στο οποίο όλοι θέλουν να μείνουν χαμηλά για να είναι τα καλά παιδιά της μαμά εταιρείας;
    Μου έκανε εντύπωση που ο μηχανικός έλεγε στον υπεύθυνο να συμπληρώσουν λάδι για να δουν πόσο ακριβώς λείπει, ενώ ο υπεύθυνος επέμενε και του έλεγε να το "μετρήσει" με το μάτι γιατί δεν μπορούσαν να καλύψουν την δαπάνη του λαδιού. Τελικά δεν μου έβαλαν και το υπολόγισαν με το μάτι...
    Την ερχόμενη εβδομάδα έρχομαι Αθήνα με την ευκαιρία να κάνω και τα 1000 χλμ. Αν ακούσετε για auris λαμπαδιασμένο κάπου στις ανηφόρες της Πελασγίας, ξέρετε τίνος θα είναι!
    Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος

13. The Following 4 Users Say Thank You to strof For This Useful Post:

bill_m3 (28-01-14), Konstantinos E60 (28-01-14), Leonidas_E39 (28-01-14), Ptboul (28-01-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν με ενδιαφερει να τσιμπαει λιγο και να συμπληρωνω. Εξαλλου δεν θα το κρατησω πολυ. Περισσοτερο με νοιαζει να εντοπισω αν ειναι βλαβη και να την επιδιορθωσω εντος εγγυησης. Κριμα ειναι να μου ππυν του χρονου πας για τουρμπινα ή ελατηρια.
    Λαδια βαζουν αυτα που δινει η toyota, αν τα αλλαξω θα εχω θεμα με την εγγυηση.
    Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος

Περιοχή
    ΚΙΛΚΙΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

αν δεν ειχες την δεσμευση να μην αλλαξεις τυπο λαδιου,θα σου ελεγα να βαλεις λιγο πιο ''χοντρα'' λαδια πχ 10-40 και να το παρακολουθουσεις.
    δεν νομιζω παντως η τογιοτα να σου απαγορευει να αλλαξεις νουμερο,εαν φυσικα βαλεις λαδια τογιοτα φυσικα.
    το 39αρι που ειχα (ντιζελ) στο πρωτο σερβις του ειχα βαλει 5-30 καστρολ,οπου ηταν το ιδανικοτερο με βαση το μανουαλ.
    το αποτελεσμα ηταν να τα ''ρουφηξει''μονοκοπανια.
    εβαλα μετα 0-40 OMV και δεν εκαψε σταγονα.
    στο κολτακι (ντιζελ) που εχω τωρα,παλι το ιδιο...
    εκανα 2-3 αλλαγες με διαφορετικα νουμερα,οπου περιλαμβανοντε στο μανουαλ φυσικα
    και για να μην πολυλογουμε ''εκατσε η μπιλια'' στο 15-40 και ολα καλα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη individual : 28-01-14 στις 14:53

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

0,5 λιτρα στα 900(πες 1000) ειναι 5 λιτρα στα 10.000κμ που ειναι η επομενη αλλαγη, δεν το λες τσιμπαει λιγο λαδακι!
    Αν το αυτοκινητο ειχε κμ να κανει υπομονη, το θεμα ειναι οτι το αυτοκινητο ειναι σχεδον καινουριο, οποτε τι να κανεις?
    Κανε τα κμ που σου ειπαν, το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα πρεπει, πηγαινε το να το ξαναδουν, και απαιτησε αλλαγη μοτερ, δεν θα αντιμετωπισεις προβλημα, αλλα πρεπει να τηρηθει μια συγκεκριμενη διαδικασια.
    Οπως συγκεκριμενες διαδικασιες τηρουνται σε ολες τις δουλειες, απαιτησε απλα αλλαγη μπλοκ ή κινητηρα και οχι εμβολων με ελατηρια που θα προσπαθησουν να σου πασσαρουν!
    Μπορει και το ξαναλεω να χανονται αλλου τα λαδια αλλα το στατιστικο δειχνει μπλοκ!
    Ολα τα αυτοκινητα εχουν αστοχιες αφηστε την αξιοπιστια της τογιοτα κλπ Ολα χαλανε...ΟΛΑ!

17. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

Ptboul (28-01-14)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP