Σελίδα 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 68

Θέμα: Κλοπη Μ3 Ε46 estoril blue

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HLIAS - E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι να πω ρε φίλε...? Ειλικρινά λυπάμαι! Σου εύχομαι τα καλυτερα από δω και πέρα...

Εγώ απλά στη σκέψη να μου συμβεί κάτι παρόμοιο μου κόβονται τα πόδια!!!

εσυ και ολλοι οι αλλοι να προσεχουνε γιατι πριν λιγο διαστημα σηκωσανε αμαξι 70.000 ευρω πηγε να φαει ο ανθρωπος 1 μηνα το ειχε δουλευε χρονια για να το παρει και μολις το πηρε του το σηκωσανε στον πλαταμωνα αν δεν κανω λαθος μαρκα δεν ξερω απλα πηρε το αυτι μου το συμβαν εκει που το ελεγε αυτος

κριμα φιλε για το αμαξακι σου πολυ κριμα μακαρι να το βρεις και να βρεις και αυτους που το πηρανε και να τους ....@@...

2. The Following User Says Thank You to Στέφανος For This Useful Post:

RallyArt (27-01-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο RallyArt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μου αρέσει που ήθελα να βάλω και πρόγραμμα............
    Εχθές το βράδυ μεταξύ 8-10 το βράδυ το αμάξακι μου το σηκώσαν ενώ εγώ έτρωγα στο Lapasteria......
    Κρίμα γιατί το αμάξι μου είχε φάει πολλά ¤άκια και πολλές ώρες...
    Ελπίζω οταν (αν)βρεθεί στην κατάσταση που το άφησα, αλλιώς να μην βρεθεί καθόλου!!!!!!!!!

Παιδιά το συναίσθημα δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ ήμουν παρθένος, το μόνο που θα σας πω είναι καλύτερα να το στράβωνα παρά που μου το έκλεψαν....
    PS....
    Από αρχές του χρόνου
    1100¤ σήμα
    1400¤ πολυτελής διαβίωση
    500¤ λάστιχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Πω βρε φίλε μου, καταστεναχωρήθηκα από την περιγραφή σου και μόνο

εύχομαι να το βρεις ανέπαφο ή αλλιώς ένα από τα @@ που συμμετείχαν

4. The Following User Says Thank You to tokiko For This Useful Post:

RallyArt (27-01-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν μπορω να ανοιξει αρχιζω να περνω τις αγγελιες και να ρωτάω, να σε ρωρηαω απο που το βρηκες; χαζος ειναι και αυτός δεν θα έχει πάρει τα μετρα του;
    Θα ελπιζω να βρεθεί και αυτή τη βδομάδα, μετα σίγουρα θα γινει μεταμόσχευση οργανων και θα παρει το νεφρό του ο ενας την καρδια του ο αλλος και το σασι θα παει για σκραπ που οι γύφτοι κανουν ταμα για παλιοσιδερα....
    Ακομα δεν το εχω πολύ συνηθίσει, χθες κατέβηκα στο γκαραζ να παρω κατι και οταν μπηκα μεσα μου φάνηκε πολυ περίεργο που πια δεν θα στριμωχνομουν να περασω......
    Και θυμαμαι παντα μου ελεγαν να το προσεχεις αυτο το αμαξι ειναι στόχος, και ελεγα ποιος θα μου το παρει μωρε; εχει και 500¤ συναγερμό πανω; ελα μου ντε που το πήραν!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
    M3 E46 PoWeR
    Stig said for the M3: " It was such a gem I wanted to kiss the designer."

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο RallyArt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μπορω να ανοιξει αρχιζω να περνω τις αγγελιες και να ρωτάω, να σε ρωρηαω απο που το βρηκες; χαζος ειναι και αυτός δεν θα έχει πάρει τα μετρα του;
    Λοιπόν η παροιμία λέει φύλαγε τα ρούχα σου, να έχεις τα μισά...

Προσωπικά πάνω στο αυτοκίνητό μου την εποχή που κατέβηκε η γέφυρα και μπήκε στη θέση της άλλη έκανα δυο-τρια σημάδια δικά μου σε σημείο που ξέρω μόνο εγώ...
    Ακριβώς το ίδιο έχω κάνει και στο χώρο του κινητήρα σε εξαρτήματα που ξέρω μόνο εγώ...

Το λέω αυτό εδώ μέσα που θεωρώ ότι είμαστε άτομα εμπιστοσύνης...κατά κάποιον τρόπο χωρίς πάλι να θιχθεί κανείς,έτσι???

7. The Following 4 Users Say Thank You to Vassilis ///M For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (27-01-14), freddys (28-01-14), RallyArt (27-01-14), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (29-01-14)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vassilis ///M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν η παροιμία λέει φύλαγε τα ρούχα σου, να έχεις τα μισά...

Προσωπικά πάνω στο αυτοκίνητό μου την εποχή που κατέβηκε η γέφυρα και μπήκε στη θέση της άλλη έκανα δυο-τρια σημάδια δικά μου σε σημείο που ξέρω μόνο εγώ...
    Ακριβώς το ίδιο έχω κάνει και στο χώρο του κινητήρα σε εξαρτήματα που ξέρω μόνο εγώ...

Το λέω αυτό εδώ μέσα που θεωρώ ότι είμαστε άτομα εμπιστοσύνης...κατά κάποιον τρόπο χωρίς πάλι να θιχθεί κανείς,έτσι???
    Υπαρχουνε ειδικες ποντες στο εμποριο (γραμματα και νουμερα) που μπορεις να σημαδεψεις το αμαξι σου.Το θεμα ειναι να μην φθασεις μεχρι εκει,αν φθασεις αστα και βραστα.

Δεν βαζεις με τις ποντες οτι να ειναι για σημαδι,βαζεις την πινακιδα του αυτοκινητου σου,τον αριθμο πλαισιου σου,βαζεις τον αριθμο ταυτοτητας σου κτλ.
    insane in the ///Midbrain

9. The Following 3 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (27-01-14), BILL007 (30-01-14), stefm5 (27-01-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

κριμα, ειναι το τριτο κρουσμα κλοπης που ακουσα την τελευταια βδομαδα....τα αλλα δυο ηταν ενα κουπερ μιας φιλης και ενα 116.και τα δυο σηκωθηκαν ενω ηταν παρκαρισμενα εξω στο δρομο στο π.φαληρο...ελπιζω ή να το βρεις ακεραιο, ή να μην το βρεις καθολου...

11. The Following 2 Users Say Thank You to Loukas For This Useful Post:

ghost-rider (29-01-14), RallyArt (27-01-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Loukas Εμφάνιση μηνυμάτων
    κριμα, ειναι το τριτο κρουσμα κλοπης που ακουσα την τελευταια βδομαδα....τα αλλα δυο ηταν ενα κουπερ μιας φιλης και ενα 116.και τα δυο σηκωθηκαν ενω ηταν παρκαρισμενα εξω στο δρομο στο π.φαληρο...ελπιζω ή να το βρεις ακεραιο, ή να μην το βρεις καθολου...
    116 καινούργιο ή το προηγούμενο;

13. The Following User Says Thank You to Harisp For This Useful Post:

m-power_01 (27-01-14)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Φίλε μου εύχομαι είτε να το βρεις ανέπαφο είτε να μην το βρεις καθόλου.

Για την δεύτερη περίπτωση τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο ακούγονται, αρκεί σαν καταναλωτές να ψαχνόμαστε λίγο παραπάνω με τα δικαιώματα μας όπως κάνουν και οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι (και οι Αλβανοί εσχάτως, οι οποίοι εμφανίζονται απείρως πιο ενημερωμένοι από εμάς για δικαιώματα καταναλωτή, κλπ!)

Αναρτώ την ιστοσελίδα της ΓΓΚ

https://www.efpolis.gr/component/efaq/

και διάβασε την παράγραφο: Συναλλαγές με ασφαλιστικές εταιρείες (ασφάλιστρα, ενημέρωση κ.α)

Εύχομαι καλό τελείωμα με την υπόθεση σου.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

15. The Following 9 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (27-01-14), BILL007 (30-01-14), bill_m3 (27-01-14), dark knight (27-01-14), Konstantinos E60 (27-01-14), nikos valvetronic (29-01-14), ntinos (28-01-14), RallyArt (27-01-14), Vassilis ///M (27-01-14)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Κριμα! Οσοι εχουν βρεθει σε παρομοια κατασταση, καταλαβαινουν την στεναχωρια που περνας.
    Λιγο μονο προσοχη στις κινησεις σου. Αν αρχισεις τις ερευνες, μην πας μονος να δεις καποια ανταλλακτικα που υποθετεις οτι μπορει να ειναι δικα σου και αν εισαι μονος και ανακαλυψεις κατι, ακομη και 100% να εισαι σιγουρος οτι ειναι δικα σου (πχ ενα σημαδι στο καθισμα που το ειχες κανει εσυ) μην μπεις σε οποιαδηποτε διαδικασια εκεινη την ωρα. Ο παρορμητισμος της στιγμης ειναι πολυ κακος συμβουλος και μην ξεχνας οτι δεν ειναι και οι καλυτεροι ανθρωποι αυτοι που θα εχουν στα χερια τους τα οποια ανταλλακτικα του αυτοκινητου σου.

17. The Following 9 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

A8hnaios (27-01-14), aristent (27-01-14), Bazil Van Sinner (27-01-14), BILL007 (30-01-14), bill_m3 (27-01-14), Nick bmwlover (27-01-14), RallyArt (27-01-14), tokiko (31-01-14), Vassilis ///M (27-01-14)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κρίμα... κρίμα...κρίμα. Ακόμη ένςα μιτριο κάνει φτερά.
    Εύχομαι να βρεθεί, αν και το θεωρό απίθανο.
    Πρόσεξε το με την ασφάλεια, το πιθανότερο να μιλάνε μετά την παρέλευση του χρόνου για εκπτώσεις.
    Μπορείς να συμβουλευτείς τον Χαντέ που είναι ομοιοπαθής.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

19. The Following 2 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

BILL007 (27-01-14), RallyArt (27-01-14)

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP