βαλε και μια φωτο πως κουμπωσαν πανω!
βαλε και μια φωτο πως κουμπωσαν πανω!
Και κατι ακομα.Εσεις που αγορασατε απο plastidip-hellas , γνωριζετε αν δεχεται πληρωμη με paypal?![]()
320d (24-01-14), Alex_ (20-01-14), BILL007 (20-01-14), bill_m3 (20-01-14), chrisgiapz3 (20-01-14), Dimzan (20-01-14), Eleni (24-01-14), freddys (20-01-14), gant (20-01-14), JimE36 (20-01-14), katsaraios (20-01-14), Konstantinos E60 (24-01-14), kostas 325 (23-01-14), Leonidas_E39 (20-01-14), Nick bmwlover (21-01-14), nikos-Mpacket (21-01-14), SoNiC_77Gr (20-01-14), Vassilis ///M (20-01-14), wheelman (20-01-14)
Εγω τελικα το χρησιμοποιησα,αλλα ως βαση για να ξαναβαψω μαυρες τις καρδιες καθοτι απο τα πετραδακια ειχε αρχισει να ξεφλουδιζει και να φαινεται το νικελ απο μεσα...
Τις ειχα μαυρο γυαλιστερο και τωρα τις εκανα μαυρο ματ,μου αρεσουν τελικα πιο πολυ ετσι...Οσον αφορα τις φωτογραφιες τραβηξα αρκετες αλλα πιστευω οτι δεν αντιπροσωπευουν πληρως την αλλαγη της καταστασης τους καθοτι ειναι μικρη η επιφανεια και μικρη επισης η διαφορα στα χρωματα,επομενως θα ηταν αρκετα δυσδιακριτες απο τις φωτο οι διαφορες της προηγουμενης καταστασης αλλα κυριως των σταδιων του στεγνωματος,αρχικα του plasti dip και επειτα του χρωματος.
Παρολα αυτα εβαλα μερικες φωτογραφιες με τη σειρα των σταδιων που ακολουθησα εγω και προτεινω,κυριως αυτων του βαψιματος αλλα με καποιες ιδιαιτεροτητες καθοτι θελει λιγο προσοχη εαν χρησιμοποηθει σαν βαση για βαψιμο:
1.Ξυνουμε-τριβουμε την επιφανεια μεχρι να καθαρισει καλα απο ολα τα υπολειμματα.
2.Περναμε 3-4 χερια(μπορει και παραπανω αναλογα με τον τροπο ψεκασματος) plasti dip αρκετα αραια ομως,οσο πιο αραιο περασμα μπορουμε να κανουμε τοσο λιγοτερο σαγρε θα γινει η επιφανεια μας.Σε καθε χερι αφηνουμε περιπου 40 λεπτα χρονο για να στεγνωσει.
ΠΡΟΣΟΧΗ:Αφου εχουμε τελειωσει με το τελευταιο περασμα της επιφανειας με plasti dip,αφηνουμε το υλικο να στεγνωσει καλα για αρκετες ωρες και οχι για μονο για 40 λεπτα που εφαρμοζαμε για καθε χερι!!!(εγω το αφησα μια ολοκληρη ημερα για να ειμαι σιγουρος,ειχε πολυ υγρασια)πανω στην επιφανεια και να σκληρυνει πολυ ωστε να το χρησιμοποιησουμε σαν βαση για να περασουμε το μαυρο ματ βερνικοχρωμα ακρυλικης βασης.Δεν βαφουμε πανω απο το plasti dip εαν δεν εχει σκληρυνει εντελως!!!!!!!!
3.Αφου βεβαιωθουμε πλεον οτι το plasti dip εχει σκληρυνει εντελως περναμε την επιφανεια με 3 στρωσεις μαυρο ματ βερνικοχρωμα ακρυλικης βασης σε σπρευ,καθε χερι που στεγνωνει το χρωμα πρεπει η επιφανεια να γινεται ματ απο μονη της,γυρω στα 25-30 λεπτα περιπου φυσικο στεγνωμα αναλογα τη θερμοκρασια υγρασια κ.λ.π,αν δειτε οτι δεν στεγνωνει σε αυτο το χρονικο διαστημα και βιαζεστε μετα το 20 λεπτο χρησιμοποιηστε πολυ χαμηλο στεγνωμα σε κρυο αερα με ενα πιστολακι,μεχρι να γινει ματ η επιφανεια.Ακολουθουμε την ιδια διαδικασια για οσες φορες θελουμε να βαψουμε την επιφανεια.
4.Με το που τελειωσουμε και με το τελευταιο χερι αφηνουμε παλι την επιφανεια να στεγνωσει φυσικα για 15 λεπτα περιπου και στη συνεχεια με το πιστολακι στο θερμο αερα απο αποσταση στεγνωνουμε για να αποφυγουμε η να διορθωσουμε μικρα τρεξιματα,"νερα" κλπ και για πιο ωραιο φινιρισμα.Αφου σιγουρετουμε οτι εχουμε το αποτελεσμα που θελουμε στη συνεχεια γυρναμε στον κρυα αερα και στεγνωνουμε για να γινει ματ η επιφανεια και αφηνουμε να στεγνωσει παλι φυσικα η αν θελετε συνεχιζετε με το πιστολακι με προσοχη ομως,η διπλα σε καποιο καλοριφερ.
Ελπιζω να βοηθησα οσο μπορεσα και να φανηκαν χρησιμες οι συμβουλες!!!
Φωτο απο τις καρδιες περασμενες πανω στο αμαξι αυριο καθοτι σημερα το επλυνα και τωρα εχει βραδιασει...
Ι donut understeer...
alexm (23-01-14), freddys (23-01-14), Giorgos 116i (24-01-14), katsaraios (23-01-14), Konstantinos E60 (24-01-14), kostas 325 (23-01-14), Vassilis ///M (23-01-14)
Να και δυο φωτο οπως ειναι περασμενες πανω στο αμαξι οι καρδιες
Ι donut understeer...
Andri (24-01-14)
Nick bmwlover (24-01-14)
Andri (24-01-14)
Χρίστος (24-01-14)