Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο wheelman Βασίλη δεν νομίζω ότι έχει το H/W πρόβλημα. Το πρόβλημα πιθανόν να ήταν στα daten files (v.43) που χρησιμοποιήσαμε με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί μεν το flashάρισμα, αλλά να μην δουλεύει σωστά. Δοκιμάσατε να του περάστε ξανά το πρώτο του πρόγραμμα? Το πήρατε backup? Δοκιμάσατε επίσης με το Tool32?
Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Δοκιμάσατε να του περάστε ξανά το πρώτο του πρόγραμμα? Το πήρατε backup? Δοκιμάσατε επίσης με το Tool32? Με το tool32 δεν ξέρω καν αν μπορείς να flashάρεις την ecu. Kαι όχι δεν πήραμε backup το .man για να μπορέσει να γίνει restore
Αρχικό μήνυμα απο wheelman Kαι όχι δεν πήραμε backup το .man για να μπορέσει να γίνει restore Ηλία εχω την εντύπωση ότι μπορείς να φλασάρεις και με το tool32. TRC checkάρατε αν κράτησε? Πάντα backup πάντως, ειδικά σε τέτοιες επεμβάσεις...
Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Ηλία εχω την εντύπωση ότι μπορείς να φλασάρεις και με το tool32. TRC checkάρατε αν κράτησε? Πάντα backup πάντως, ειδικά σε τέτοιες επεμβάσεις... δε σκέφτηκα για backup αφού θεώρησα (κακώς) ότι και κάτι να πάει στραβά θα φλασάρουμε πάλι από τα daten files... μάθημα ελήφθη
BILL007 (21-01-14)
Δλδ τα ' παιξε ο εγκεφαλος με τα αρχεια που φορτωθηκαν? Απο που τα βρηκες τα αρχεια ?
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ "Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Κανονισμός του Φόρουμ