Σελίδα 14 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 41213141516 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 131 έως 140 από 185

Θέμα: transmission fault bmw e60

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το άγχος έχει να κάνει διότι η περίπτωση αυτή καθ αυτή επιβεβαιώνει 100% τις απόψεις μου περί μεταχειρισμένων. Φαντάσου να το πάρεις και να το ανακαλύψεις π.χ. την επόμενη μέρα που θα βγεις εθνική.......θα βρίζεις ναι ή όχι; ή θα ζητήσεις τα ρέστα από τον πωλητή; διότι είναι από τα πολύ ύπουλα προβλήματα. Εξάλλου, δεν νομίζω να κάνει κανείς test drive μεταχειρισμένο με 180km/h .....
    Τα εχουμε ξαναπεί, κορόνα γράμμα είναι το μεταχειρο ,αλλα για τόλμα να το παρεις καινούργιο ? Ασε που με τα λεφτά που γλυτώνεις αλλάζεις καμια δεκαριά σασμάν οπως πχ στην περίπτωσή μας.

Και καλά να είναι 520 Ε60 να την βγάλεις με 4-5 χιλιάρικα ή να πετύχεις με φωνές καμιά έκπτωση. Αν σου κάτσει σε jaguaromaseratoferraroporsche θα μετράς πακέτα χιλιάρικα όπως στα μηχανήματα στα ταμεία στις τράπεζες......χαλαρά μπορεί να πληρώσεις και μισό αμάξι από την τιμή που το πήρες.....συν το ότι θα έχεις ξενερώσει. Τελείως όμως.
    Εδω κολάει η παροιμία "τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδεξιους κώλους" πλεον !!

Υ.Γ. μετά μου λένε εδώ μέσα αμάξια με 80 και 90 χιλιάδες χιλιόμετρα "κούτα" Επιμένω και λέω: αμάξι δεν είναι μόνο η μηχανή. Λίγα χιλιόμετρα=λιγότερο ρίσκο. Νόμος
    Εδω σηκώνει πολύ συζητηση πάντως εν μέρη διαφωνω με την άποψή σου.

2. The Following 5 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

aristent (21-01-14), dafidack (22-01-14), friendgr (21-01-14), Leonidas_E39 (22-01-14), Ptboul (21-01-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καινουργια και μεταχειρισμενα, ΟΛΑ κρυβουν και απο μια εκπληξη,σε οποιαδηποτε μαρκα!!!

αλλοτε ειναι μεγαλη,αλλοτε μικρη...

Ενα ειναι σιγουρο,αν αποφασισω να πουλησω το εν λογο οχημα,θα φτιαξω σωστα καθε βλαβη που θα εχει εμφανιστει, μεχρι εκεινη τη στιγμη!!!

Σ'αυτο περιλαμβανεται ακομα και η αντικατασταση του σασμαν,ασχετα εαν δεν εμφανιζετε συνεχεια το προβλημα!!!!

Βεβαια υποθετικα μιλαω για πωληση,δεν ειναι στο μυαλο μου,αλλα αν υποθεσω οτι οικονομικα δεν θα μπορω να το φτιαξω και χρειαστει να το πουλησω, θα πω στον αγοραστη ΟΛΗ την ΑΛΗΘΕΙΑ για το/τα προβλημα/τα,κανοντας αντιστοιχη εκπτωση στην τιμη πωλησης του.

ΥΣ...δεν εχω παρει ακομη απαντηση απο τον επισημο στην Καρδιτσα για την προσφορα της "μαμας" εταιρειας στο προγραμμα goodwill......εχω δει σε διαφορα αλλα φορουμ(για μεχρι 5ετιας) να κανουν 1/3 της τιμης....το 50% δεν ειναι απιθανο!!!.....αναμενω....

4. The Following 8 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

alexm (21-01-14), BILL007 (21-01-14), dafidack (22-01-14), friendgr (21-01-14), gant (21-01-14), Kostas_1 (21-01-14), PANOS-E60 (21-01-14), Ptboul (21-01-14)

Περιοχή
    Hellas
    Rides
    1

Smile

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καινουργια και μεταχειρισμενα, ΟΛΑ κρυβουν και απο μια εκπληξη,σε οποιαδηποτε μαρκα!!!

αλλοτε ειναι μεγαλη,αλλοτε μικρη...

Ενα ειναι σιγουρο,αν αποφασισω να πουλησω το εν λογο οχημα,θα φτιαξω σωστα καθε βλαβη που θα εχει εμφανιστει, μεχρι εκεινη τη στιγμη!!!

Σ'αυτο περιλαμβανεται ακομα και η αντικατασταση του σασμαν,ασχετα εαν δεν εμφανιζετε συνεχεια το προβλημα!!!!

Βεβαια υποθετικα μιλαω για πωληση,δεν ειναι στο μυαλο μου,αλλα αν υποθεσω οτι οικονομικα δεν θα μπορω να το φτιαξω και χρειαστει να το πουλησω, θα πω στον αγοραστη ΟΛΗ την ΑΛΗΘΕΙΑ για το/τα προβλημα/τα,κανοντας αντιστοιχη εκπτωση στην τιμη πωλησης του.

ΥΣ...δεν εχω παρει ακομη απαντηση απο τον επισημο στην Καρδιτσα για την προσφορα της "μαμας" εταιρειας στο προγραμμα goodwill......εχω δει σε διαφορα αλλα φορουμ(για μεχρι 5ετιας) να κανουν 1/3 της τιμης....το 50% δεν ειναι απιθανο!!!.....αναμενω....
    Μετα απο οοοολα αυτα που εχουν γινει, αλλα και με την δοκιμη που ο ιδιος εκανες στην Καρδιτσα με την αλλη μπαταρια, γιατι απλα δεν δοκιμαζεις αυτην τη λυση και να σου φυγει ο βραχνας γιατι νομιζω -αν και απο τα πληκτρα δεν κανει κανένας διαγνωση- οτι μαλλον εχω δικιο.
    Να συμπληρωσω οτι ειδα πως εχεις αλλαξει ψυγειο και αρα οι κυψελες ειναι (υποθετικα) καθαρες για την εξωτερικη πλευρα μιλωντας παντα.

Anyway it's your choice !

6. The Following 2 Users Say Thank You to nikos bob For This Useful Post:

aristent (23-01-14), trueno (24-01-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τις κυψελες οντως θα τις τσεκαρω αν ειναι καθαρες,ασχετα εαν εχω αλλαξει ψυγειο πριν εναμιση χρονο περιπου....δες εδω:
    https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...t=14575&page=4

οντως με υποψιαζει το θεμα αυτο...... το προηγουμενο εκει χαμηλα ειχε πιασει τοσα μυγακια που ηταν σαν κερηθρα!!!...ηταν μονο 4χρονων με 45,000χιλ. και τακτικοτατο πλυσιμο!!!.....αν και δεν φευγουν, απ'οτι καταλαβα ,με το πιεστικο απο εκει!!!

Στο θεμα τις μπαταριας,θυμαμαι οτι ο τεχνικος ειπε οτι και η 85αρα Βαρτα που ειχα επανω, δεν ηταν και πολυ καλα φορτισμενη...μα του λεω ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ!!!......δεν καταλαβα γιατι το ειπε,δεν του αρεσε η μπαταρια???....παντως τη δικη μου(εργοστασιακη) την ειχε σε φορτιστη πριν τη βαλει επανω.....αρα εστω και για λιγο που εφυγα θα πρεπει να ειχε τα αμπερ που χρειαζοταν,εκτος εαν δεν αρκουσαν και παλι!!!....τελος παντων,θα δω ξανα το θεμα με την μπαταρια.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

...καπου διαβασα μια αποψη σε ξενο BMW φορουμ:

Σε πολλες περιπτωσης διαγνωσης προβληματος σε αυτοματο σασμαν, η διαγνωση λεει:
    ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

ε,λοιπον οχι φιλοι μου!!!!....,αν σας ελεγαν το ιδιο για τον κινητηρα σας, εσεις θα το δεχοσασταν ετσι απλα???

...το αμεσως ακριβοτερο μηχανικο εξαρτημα του οχηματος μας, μετα τον κινητηρα,ειναι το σασμαν!!!!

....,εκει δηλαδη δεν πρεπει να δειτε τα επιμερους εξαρτηματα, αν κατι δεν παει καλα???

...στον κινητηρα γιατι θα το ψαχνατε,ενω στο σασμαν δεχεστε οτι πρεπει να αντικατασταθει???

...ετσι το λεει η ΒΜW ε?

συνηθως αυτο που παθαινει "ζημια" δεν ειναι το κελυφος του σασμαν,ουτε και τα μηχανικα του μερη,αλλα η κεντρικη μοναδα ελεγχου μαζι με καποια αλλα περιφεριακα (λαστιχακια κλπ.) που εαν αναζητηθουν, ΟΛΑ μπορουν να αντικατασταθουν,φυσικα για αυτη την εργασια απευθυνομαστε σε συνεργειο που εχει την αναλογη τεχνογνωσια!!!

μιλαμε για πολυ μικροτερο κοστος επισκευης,σε σχεση παντα με την αντικατασταση η ολικο rebuilding!!!
    και φυσικα δεν εχει "ρισκο επισκευης",αφου το σασμαν εχει φτιαχτει για πολλλλααααα χιλιομετρα!!!!

Τα δε "longlife" λιπαντικα ειναι συνηθως η αιτια του κακου!!!
    ,και ομως η BMW δεν δινει αντικατασταση, εστω και καθε 50,000χιλ.!!!!
    αλλα αντιθετα δινει με μεγαλη ευκολια:replace transmission .......

μ'αρεσει......καλα τα λεει.....

9. The Following 3 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

BILL007 (24-01-14), dafidack (24-01-14), Ptboul (24-01-14)

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Άρη δοκίμασε αυτό με την μπαταρία δεν έχεις να χάσεις κάτι... μην μπλέκεσαι με τίποτα άλλο πριν δοκιμάσεις αυτό που φαίνεται λογικότατη αιτία του προβλήματος...

Αλλιώς ετοιμάσου, μαζί με το V10 δώρο ένα σασμάν...
    Πωλούνται : Ζάντες 16 Μ Styling 220

Αγοράζονται : BMW Performance parts

11. The Following 2 Users Say Thank You to Andri For This Useful Post:

aristent (23-01-14), Ptboul (24-01-14)

Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αρη εγω παντος μετά απο τοσα που διαβασα αλλαξα στο δικο μου βαλβολινες προχθές. ......για καλο και για κακο.....ειπα να αλλαξω και το διαφορικό αλλα δεν εχει ταπα αλλαγης,μονο για συμπλήρωμα

Το κορυφαίο ειναι οτι δεν εχουν φίλτρο βενζίνης. ....ελεος ρε π@@@η μου!!!!

13. The Following User Says Thank You to scania124 For This Useful Post:

aristent (29-01-14)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο scania124 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρη εγω παντος μετά απο τοσα που διαβασα αλλαξα στο δικο μου βαλβολινες προχθές. ......για καλο και για κακο.....ειπα να αλλαξω και το διαφορικό αλλα δεν εχει ταπα αλλαγης,μονο για συμπλήρωμα

Θανουλη..... και στο 530 που ειχα κανει μπλοκε δεν ειχε ταπα αλλαγης, βαζεις την ρουφηχτρα αλλαγης λαδιων και δεν μενει ιχνος βαλβολινης μεσα....
    Πληροφοριακα, 1,2 λιτρα βαλβολινης θα χρειαστεις....

15. The Following 5 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

aristent (29-01-14), BILL007 (29-01-14), deepBLUE (29-01-14), E60_Arkadia (29-01-14), nikos valvetronic (29-01-14)

Περιοχή
    Hellas
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο scania124 Εμφάνιση μηνυμάτων

Συγνωμη....''βαλβολινες'' ;;;;;; στο σασμαν ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ή λαδια αυτοματου κιβωτιου ;; ...γιατι αν εβαλες βαλβολινες στα νεα σασμαν, σασμαν ''καπουτ'' !

και φιλτρο βενζινης υπαρχει κυκλωνισμου μεσα σε ολα, αν ηξερα με πμ πιο εχεις θα σου εδειχνα και ''που '' το εχει !

17. The Following 2 Users Say Thank You to nikos bob For This Useful Post:

aristent (29-01-14), trueno (29-01-14)

Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θανουλη..... και στο 530 που ειχα κανει μπλοκε δεν ειχε ταπα αλλαγης, βαζεις την ρουφηχτρα αλλαγης λαδιων και δεν μενει ιχνος βαλβολινης μεσα....
    Πληροφοριακα, 1,2 λιτρα βαλβολινης θα χρειαστεις....
    Αυτο και εγινε αλεξ.....συριγγα εβαλα και δεν εμεινε τιποτα μεσα.!!!!

Σελίδα 14 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 41213141516 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP