Σελίδα 18 από 46 ΠρώτηΠρώτη ... 8161718192028 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 171 έως 180 από 452

Θέμα: ios - Γενικη Συζητηση Νο.7

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Χαράς ευαγγέλια σήμερα για τους Gamers και κατόχους jailbreak iOS συσκευών μιας και πλέον θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το Sony PS3 Dual Shock 3 στα παιχνίδια τους.

Ποιο συγκεκριμένα θα μπορείτε να παίξετε οποιοδήποτε παιχνίδι στο App Store υποστηρίζει το MFi (Made for iPhone) χρησιμοποιώντας το Dual Shock 3, εύκολα και χωρίς ιδιαίτερες παραμετροποιήσεις.

Το Controllers for All είναι ένα φανταστικό tweak και ξεχωρίζει στον χώρο απλά. Ακόμη ένας βασικός λόγος για να κάνετε jailbreak την συσκευή σας μιας και στην ουσία θα μεταμορφώσετε το iPad, iPhone ή το iPod Touch σας σε μια παιχνιδομηχανή. Αυτό μάλιστα είναι μόνο η αρχή μιας και ο developer του εν λόγω tweak Ori Kadosh, υπόσχεται υποστήριξη για περισσότερα πληκτρολόγια ακόμη και για το Dual Shock 4.

Δείτε το tweak παρακάτω:

Σημαντικό: Πληροφορίες για την ταυτοποίηση του χειριστηρίου σας θα βρείτε εδώ (SixPair) και θα χρειαστεί να κάνετε την διαδικασία μόνο μια φορά.

To Controllers for All θα το βρείτε στα $1.99 στο Cydia στο ModMyi repo.

Rides
    1

Προεπιλογή ios - Γενικη Συζητηση Νο.7

Παιδιά αν μπορείτε να με βοηθήσετε σε αυτό που μου παρουσιάζει το iPad μου και με έχει τρελάνει γιατί δεν μπορώ να το φτιάξω με τίποτα (με τα λίγα βασικά που ξέρω).
    Συγκεκριμένα έχω ένα iPad 4 με την τελευταία έκδοση του iOS 7 και όταν βάζω φόντο οποιαδήποτε φωτό από τις φωτογραφίες που έχω αποθηκευμένες μού τις βγάζει στο φόντο μεγενθυμένες με αποτέλεσμα να φαίνεται μέρος της φωτό στο φόντο και όχι ολόκληρη.
    Να πω επίσης πως είχα ένα app για το iOS 7 με ταπετσαρίες (τοπία, ζώα και άλλα διάφορα), δεν ξέρω αν φταίει σε κάτι αλλά τώρα το έχω σβήσει.
    Επίσης να πω πως πατώντας δύο φορές επάνω στο μενού ´´ταπετσαρίες και φωτεινότητα ´´ που είναι στις ´´ρυθμίσεις ´´ , με πετάει έξω στα εικονίδια. Το έχω ανοίξει και κλείσει αλλά τίποτα.
    Μήπως γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω; Θα του ήμουν υπόχρεος.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Χρίστος Εμφάνιση μηνυμάτων

Χαράς ευαγγέλια σήμερα για τους Gamers και κατόχους jailbreak iOS συσκευών μιας και πλέον θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το Sony PS3 Dual Shock 3 στα παιχνίδια τους.

Ποιο συγκεκριμένα θα μπορείτε να παίξετε οποιοδήποτε παιχνίδι στο App Store υποστηρίζει το MFi (Made for iPhone) χρησιμοποιώντας το Dual Shock 3, εύκολα και χωρίς ιδιαίτερες παραμετροποιήσεις.

Το Controllers for All είναι ένα φανταστικό tweak και ξεχωρίζει στον χώρο απλά. Ακόμη ένας βασικός λόγος για να κάνετε jailbreak την συσκευή σας μιας και στην ουσία θα μεταμορφώσετε το iPad, iPhone ή το iPod Touch σας σε μια παιχνιδομηχανή. Αυτό μάλιστα είναι μόνο η αρχή μιας και ο developer του εν λόγω tweak Ori Kadosh, υπόσχεται υποστήριξη για περισσότερα πληκτρολόγια ακόμη και για το Dual Shock 4.

Δείτε το tweak παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=_QC5XOsrhYw

Σημαντικό: Πληροφορίες για την ταυτοποίηση του χειριστηρίου σας θα βρείτε εδώ (SixPair) και θα χρειαστεί να κάνετε την διαδικασία μόνο μια φορά.

To Controllers for All θα το βρείτε στα $1.99 στο Cydia στο ModMyi repo.

Χριστο 3 ερωτησεις!
    1)το SAM δουλευει στην 7 με jailbreak,γνωριζεις;
    Ξερω οτι σταματησε,αλλα αμα καταφερω να το ξεκλειδωσω ετσι θα το πασαρω και επιτελους θα παρω ενα ξεκλειδωτο
    2)Tweaks συμβατα για i5 και καποιες πληροφοριες για το τι κανουν;
    Ενα που θα ηθελα ειναι να αλλαζει αυτη την ασπριλα στις ρυθμισεις αλλα και σε καποια αλλα μενου
    3)Repos?Σπασμενα,κανονικα για να βρουμε τα tweaks.

Κατι ακομα που θυμηθηκα.Μπορεις να μου πεις ολα τα repos απο το cydia γιατι κατι εβαζα εβγαζα νομιζω εσβησα καποια...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο micz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά αν μπορείτε να με βοηθήσετε σε αυτό που μου παρουσιάζει το iPad μου και με έχει τρελάνει γιατί δεν μπορώ να το φτιάξω με τίποτα (με τα λίγα βασικά που ξέρω).
    Συγκεκριμένα έχω ένα iPad 4 με την τελευταία έκδοση του iOS 7 και όταν βάζω φόντο οποιαδήποτε φωτό από τις φωτογραφίες που έχω αποθηκευμένες μού τις βγάζει στο φόντο μεγενθυμένες με αποτέλεσμα να φαίνεται μέρος της φωτό στο φόντο και όχι ολόκληρη........

Τελικά ύστερα από μερικό ψάξιμο στο διαδύκτιο, αυτό φαίνεται ότι είναι μάλλον μια δισλειτουργία του iOS 7 και έχει σχέση με την υψηλότερη ανάλυση των wallpapers.
    Εγώ το έλυσα εν μέρη κατεβάζοντας από το App Store το πρόγραμμα Wallax.

5. The Following User Says Thank You to micz For This Useful Post:

freddys (21-01-14)

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο freddys Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χριστο 3 ερωτησεις!
    Ξερω οτι σταματησε,αλλα αμα καταφερω να το ξεκλειδωσω ετσι θα το πασαρω και επιτελους θα παρω ενα ξεκλειδωτο
    Γιατί δεν ψάχνεσαι με official unlock?
    Το έκανα πολύ εύκολα αν και στην αρχή μου φάνταζε βουνό.
    Αν θες δώσε μου πληροφορίες να σου πω τι πρέπει να κάνεις.
    Εμένα π.χ. για iphone 4 κλειδωμένο στη Γερμανία (T-mobile) το οποίο μάλιστα δεν είναι αγορασμένο αλλά το βρήκε φίλος, μου κόστισε 6,50¤.

Rides
    1

Προεπιλογή

Καληπερα φιλοι.εχω iphone 4.Ειμαι jailbrake 4.3.3 το ξερω εχω μεινει πισω.
    Θελω να δωσω το τηλ και θελω να το καθαρισω απο τα αρχεια μου και γενικα να σβησω το μαιλ μου και τον κωδικο που εχω στο appstore.Μπορω να κανω απλα επαναφορα και να καθαρισει το τηλ ή θα κλειδωσει στο μηλο;
    Ευχαριστω προκαταβολικα.

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο trifonas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καληπερα φιλοι.εχω iphone 4.Ειμαι jailbrake 4.3.3 το ξερω εχω μεινει πισω.
    Θελω να δωσω το τηλ και θελω να το καθαρισω απο τα αρχεια μου και γενικα να σβησω το μαιλ μου και τον κωδικο που εχω στο appstore.Μπορω να κανω απλα επαναφορα και να καθαρισει το τηλ ή θα κλειδωσει στο μηλο;
    Ευχαριστω προκαταβολικα.
    Έχεις και unlock για να δουλεύει ή είναι ξεκλείδωτο;
    Αν είναι ξεκλείδωτο, τότε κάνεις restore (και αναπόφευκτα update).
    Αν δεν είναι ξεκλείδωτο, τότε πρέπει να προβείς με προσοχή σε restore με custom ipsw που να μην αναβαθμίζει το baseband.

9. The Following User Says Thank You to fast-enough For This Useful Post:

trifonas (21-01-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fast-enough Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχεις και unlock για να δουλεύει ή είναι ξεκλείδωτο;
    Αν είναι ξεκλείδωτο, τότε κάνεις restore (και αναπόφευκτα update).
    Αν δεν είναι ξεκλείδωτο, τότε πρέπει να προβείς με προσοχή σε restore με custom ipsw που να μην αναβαθμίζει το baseband.
    Ειναι ελληνικο λογικα ξεκλειδωτο.υπαρχει τροπος να σβησω τα αρχεια μου και το λογαριασμο μου του appstore χωρις να κανω επαναφορα;

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Υπάρχει αλλά θέλει φασαρία...
    Φαντάζομαι ότι το θέλεις έτσι για να μείνει jb με το παλιό ios!

Διαγραφή των επαφών, κάνε και ένα sign out από το λογαριασμό σου μέσα στην εφαρμογή App Store, σβήσε και τα email accounts σου, το iCloud, τις νόμιμες εφαρμογές από το App Store, τα SMS και τις φωτογραφίες σου.
    Δεν θυμάμαι κάτι άλλο .....

12. The Following User Says Thank You to bill_m3 For This Useful Post:

trifonas (22-01-14)

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο trifonas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειναι ελληνικο λογικα ξεκλειδωτο.υπαρχει τροπος να σβησω τα αρχεια μου και το λογαριασμο μου του appstore χωρις να κανω επαναφορα;
    Αν θες να διατηρησεις jb και firmware θα κοιταξεις τις προυγουμενες σελιδες του θρεντ και θα κανεις τη διαδικασια του ilexRat.
    Απο τους 2 καθαρισμους που προσφερει θα επιλεξεις αυτον που καθαριζει ολο το τηλεφωνο και το cydia αλλα σου αφηνει μετα ενα τηλεφωνο σπασμενο με το ιδιο firmware.
    Προσοχη ομως. Το ios4 που εισαι θεωρειται απαρχαιομενο και πολλα apps πλεον δε το υποστηριζουν.....

Aλλιως αν θες να πας σε ios7 (για να μπορεις να δεχεσαι ολες τις εφαρμογες), απλα συνδεεις με itunes, κανεις αναβαθμιση και setup as new.
    Moλις ειναι ετοιμο περνας το evasion7 αν θες να εχεις παλι ενα σπασμενο τηλεφωνο με ΣΧΕΔΟΝ οτι ειχες πρωτα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο freddys Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χριστο 3 ερωτησεις!
    2)Tweaks συμβατα για i5 και καποιες πληροφοριες για το τι κανουν;
    Ενα που θα ηθελα ειναι να αλλαζει αυτη την ασπριλα στις ρυθμισεις αλλα και σε καποια αλλα μενου
    3)Repos?Σπασμενα,κανονικα για να βρουμε τα tweaks.

Κατι ακομα που θυμηθηκα.Μπορεις να μου πεις ολα τα repos απο το cydia γιατι κατι εβαζα εβγαζα νομιζω εσβησα καποια...
    1)δε ξερω για SAM. Ειχα διαβασει για rsim. Δες εδω
    2)tweaks ειπα να ανεβασω μια λιστα με συμβατα για i4-i4s-5 αλλα ο ρυθμος με τον οποιο αναβαθμιζονται ειναι τρομερος. Πλεον παιζουν σχεδον ολα, παντου.Θα ηταν ασκοπο.
    Αν τωρα ΔΕ ξερεις τι να περασεις και θες μια αρχη για να ξεκινησεις μπορω να γραψω μερικα απο αυτα που χρησιμοποιω και με εξυπηρετουν...
    3)ξεχνα το προς το παρον
    repos που εχουν σπασμενες εφαρμογες ειναι επικυνδυνο με τα μεχρι τωρα δεδομενα να περαστουν.
    Στις περισσοτερες περιπτωσεις σου κρασαρουν πολλες εφαρμογες(mail, calculator, καιρος κ.α) και καθιστουν το τηλεφωνο αχρηστο με μονη λυση την επαναφορα του cydia....
    Δοκιμασε καλυτερα πιο safe λυσεις αν ειναι το μονο σου τηλεφωνο και ασε τους αλλους να δοκιμαζουν.
    Οσο ειχα και 2 συσκευες εκανα στη μια συνεχεια δοκιμες χωρις να με νοιαζει το restore.
    Τωρα με μια που δε με περνει να χασω κατι και λογω δουλειας, κουνιεμαι πανω σε πατημασιες αλλων....

Συγκεκριμένα έχω ένα iPad 4 με την τελευταία έκδοση του iOS 7 και όταν βάζω φόντο οποιαδήποτε φωτό από τις φωτογραφίες που έχω αποθηκευμένες μού τις βγάζει στο φόντο μεγενθυμένες με αποτέλεσμα να φαίνεται μέρος της φωτό στο φόντο και όχι ολόκληρη.
    Να πω επίσης πως είχα ένα app για το iOS 7 με ταπετσαρίες (τοπία, ζώα και άλλα διάφορα), δεν ξέρω αν φταίει σε κάτι αλλά τώρα το έχω σβήσει.
    Επίσης να πω πως πατώντας δύο φορές επάνω στο μενού ´´ταπετσαρίες και φωτεινότητα ´´ που είναι στις ´´ρυθμίσεις ´´ , με πετάει έξω στα εικονίδια. Το έχω ανοίξει και κλείσει αλλά τίποτα.
    Μήπως γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω; Θα του ήμουν υπόχρεος.
    Τελικά ύστερα από μερικό ψάξιμο στο διαδύκτιο, αυτό φαίνεται ότι είναι μάλλον μια δισλειτουργία του iOS 7 και έχει σχέση με την υψηλότερη ανάλυση των wallpapers.
    Εγώ το έλυσα εν μέρη κατεβάζοντας από το App Store το πρόγραμμα Wallax.
    το θεμα κρασαρισματος ηταν καθαρα απο το app με τις ταπετσαριες που αναφερεις.Σβηνοντας το λογικα λυνονται ολα.

Τωρα το θεμα με το φοντο που βγαινει κομματι του, μπορεις πολυ απλα να κανεις απο το pc σου ενα resize σε οποια ειναι πολυ μεγαλη και να τη φερνεις περιπου στο 2048 x 1536 που ειναι η native αναλυση του ipad σου.
    Δε ξερω το wallax αλλα αν κανει το παραπανω που ειπα εισαι οκ!

14. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

trifonas (21-01-14)

Σελίδα 18 από 46 ΠρώτηΠρώτη ... 8161718192028 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP