Λοιπον..
Σημερα μπηκε μεσα το αμαξι για να μπει επιτελους η γεφυρα του Μ3 που εχω εδω και 2 μηνες σχεδον στην αποθηκη..
Ειχα παρει απο τον φιλο Θαναση (M54 POWER) το πισω κομματι του αξονα του Μ3 το οποιο φορουσε στο δικο του, επισης 330Ci 5αρι χειροκινητο με αξονα Μ3 πισω, οποτε το πισω κομματι ηταν ετοιμο κομμενο-ραμμενο-ζυγοσταθμισμενο, για να το βαλω.. τον οποιο ευχαριστω κιολας που μου τον εδωσε free..
Διαπιστωνω ομως οτι δεν ταιριαζει, διοτι ο δικος μου κεντρικος ειναι διαφορετικος..
Και λεω τωρα.. μηπως ειναι διαφορετικος επειδη εμενα ηταν απο αυτοματο η μετατροπη? Ο αξονας μου βεβαια λεει πανω με μαρκαδορο 330Ci 5 speed..
https://bmwfans.info/parts-catalog/E...elocity_joint/
Εδω φαινεται οτι ειναι διαφορετικος στα αυτοματα 330 απο τα 5αρια μανιουαλ..
Στα αυτοματα σασμαν ειναι κοντυτερος ο κεντρικος..
L=1403MM auto
L=1550MM manual
Δειτε και τις φωτο να καταλαβετε πως ειναι ο κεντρικος μου.. και πως ειναι το πισω κομματι του Μ3..
Εμενα δεν φαινεται να εχει αυτο το παξιμαδι που "λυνει" ο κεντρικος του Μ3 στα 2..
Οποτε πιστευω οτι εχω 2 λυσεις..
1) Να κρατησω τον κεντρικο που εχω τωρα και να γινει κοψε ραψε ζυγοσταθμιση το πισω κομματι απο τον αξονα του Μ3..
2) Να βρω εναν αξονα απο 5αρι χειροκινητο 6κυλινδρο και να χρησιμοποιησω το μπροστα κομματι..
Για πειτε..