Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 70

Θέμα: Ε36 Σωστο στησιμο

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

κοιτα Ηλια σου το εχω πει και εσενα πριν μερες δεν με ενθουσιαζει και τρελα το 4πορτο αλλα και αυτο ειναι μια καλη αρχη μεχρι να μαζεψω καποια χρηματα ωστε να παρω κατι καλυτερο οτι και να ειναι αυτο

Απο οικονομικα πολυ δυσκολα και γιαυτο δεν θελω τρελα πραγματα ακομα ας τελειωσο το σχολειο πρωτα να παω στρατο να γυρισω να βρω δουλεια η να ανοιξω δικο μου συνεργειο που και αυτο ειναι πολυ δυσκολο και μετα θα δω τι θα παρω

Ηλια να εχω δει ποσα εχεις δωσει στο αμαξι και μπραβο σου εχει βελτιωθει παρα πολυ και αν συνεχισεις ετσι θα γινει ακομα καλυτερο θελω κιαλες γνωμες να γινει μια ομορφη συζητηση

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Στέφανος Εμφάνιση μηνυμάτων
    το επομενο καλοκαιρι που μας ερχεται βγαζω διπλωμα εσυ συμφωνα με την εμπειρια σου τι θα προτινες να παρω? μια οικονομικη λυση
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Στέφανος Εμφάνιση μηνυμάτων
    κοιτα Ηλια σου το εχω πει και εσενα πριν μερες δεν με ενθουσιαζει και τρελα το 4πορτο αλλα και αυτο ειναι μια καλη αρχη μεχρι να μαζεψω καποια χρηματα ωστε να παρω κατι καλυτερο οτι και να ειναι αυτο
    Σόρυ ρε φίλε, αλλά εδώ ακόμα δεν έχεις πάρει δίπλωμα και πρόλαβε να μην σου κάνει το 316;;; Εσύ θα ψωνίζεις με την εμπειρία των άλλων, χωρίς να έχεις ακόμα δικιά σου;;; Και μην ακούσω εγώ οδηγούσα από τα 15 και και και και...Δόξα το θεό υπάρχει αμάξι, άρα θες δε θες θα μάθεις πρώτα να οδηγάς με αυτό. Γιατί πρέπει πρώτα να μάθεις να οδηγάς σωστά, είτε με Lada είτε με Μ3...

Πάρε το δίπλωμά σου με το καλό πρώτα, βγες στους δρόμους, ΜΑΘΕ το μαμά 4πορτο 316, πάρε εμπειρίες και μετά θα δεις τι θες, τι δεν σε καλύπτει στο 316 και άλλα πολλά...δεν έχει νόημα το να δίνεις λεφτά δεξιά και αριστερά χωρίς να έχεις εξαντλήσει αυτό που έχεις.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 6ylinder : 19-01-14 στις 11:23
    Ε36 M44Β19

3. The Following 3 Users Say Thank You to 6ylinder For This Useful Post:

HLIAS - E36 (19-01-14), Tsik.D. (19-01-14), Στέφανος (19-01-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 6ylinder Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σόρυ ρε φίλε, αλλά εδώ ακόμα δεν έχεις πάρει δίπλωμα και πρόλαβε να μην σου κάνει το 316;;; Εσύ θα ψωνίζεις με την εμπειρία των άλλων, χωρίς να έχεις ακόμα δικιά σου;;; Και μην ακούσω εγώ οδηγούσα από τα 15 και και και και...Δόξα το θεό υπάρχει αμάξι, άρα θες δε θες θα μάθεις πρώτα να οδηγάς με αυτό. Γιατί πρέπει πρώτα να μάθεις να οδηγάς σωστά, είτε με Lada είτε με Μ3...

Πάρε το δίπλωμά σου με το καλό πρώτα, βγες στους δρόμους, ΜΑΘΕ το μαμά 4πορτο 316, πάρε εμπειρίες και μετά θα δεις τι θες, τι δεν σε καλύπτει στο 316 και άλλα πολλά...δεν έχει νόημα το να δίνεις λεφτά δεξιά και αριστερά χωρίς να έχεις εξαντλήσει αυτό που έχεις.
    ναι φιλε μου δικαιο εχεις και δεν ειπα πως δεν μου κανει το 316 αντιθετος το αγαπω αυτο το αμαξι και οχι δεν θα πω πως οδηγαω απο τα 15 γιατι αυτο δεν σε κανει οδηγο σιγα σιγα μαθενεις να οδηγας και μαθενεις καλυτερα οταν πληρωνεις εσυ τα εξοδα και σιγουρα με το 316 θα ξεκηνισω μεχρι να κατασταλαξω καπου

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP