Ρε συ Γιαννη απο οσα ειπαμε εσυ καταλαβες οτι το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι να αλλαξεις αναρτηση? Σου εξηγησα πως δεν βρισκεται εκει το προβλημα και να αφησεις την αναρτηση στη θεση της ΑΝ ειναι καλη και οχι τελειωμενη..ειναι συνδυασμος πολλων παραγοντων αυτο που με ρωτας και δεν λυνεται στο πληκτρολογιο..υπαρχουν ζ3 που τριζουν σαν σομιεδες με το που πατησαν ελληνικους δρομους και συνεχιζουν να τους πατουν τοσα χρονια και υπαρχουν και αλλα που ειναι σε ΠΟΛΥ καλυτερα επιπεδα..εξαρταται ποσο εχει υποφερει το πλαισιο σου ξαναλεω και τι επεμβασεις εχουν γινει στο εσωτερικο..αλλα και παλι επειδη ειναι καμπριο ολο και κατι θα ψιιιλοτριζει σε κωλοδρομους.. εγω απλα αυτα που εκανα στο δικο μου ηταν για να μην ακουω το παραμικρο και μου πηρε παααααρα πολυ χρονο και προσωπικη εργασια. Roadster πηρες μην το ξεχνας..Να το απολαμβανεις με τα θετικα του και τα αρνητικα του και οτι μπορεις να διορθωσεις να το διορθωσεις!
Οσον αφορα το πλαστικο τζαμι της κουκουλας δεν εχει χρειαστει να το αλλαξω ποτε ομως καποτε που το εψαχνα ειχα βρει αυτο και το εχω ακομη φυσικα στα υποψην μου εαν ποτε χρειαστει! Φυσικα ειναι με φερμουαρ και σε πολυ καλη τιμη! Σιγουρα θα υπαρχουν και αλλα εχω παααρα πολυ καιρο να ασχοληθω! https://www.emiata.com/Z3Window.asp