Σελίδα 5 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 75

Θέμα: Τη λενε ...Ζετα !!

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ρε συ Γιαννη απο οσα ειπαμε εσυ καταλαβες οτι το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι να αλλαξεις αναρτηση? Σου εξηγησα πως δεν βρισκεται εκει το προβλημα και να αφησεις την αναρτηση στη θεση της ΑΝ ειναι καλη και οχι τελειωμενη..ειναι συνδυασμος πολλων παραγοντων αυτο που με ρωτας και δεν λυνεται στο πληκτρολογιο..υπαρχουν ζ3 που τριζουν σαν σομιεδες με το που πατησαν ελληνικους δρομους και συνεχιζουν να τους πατουν τοσα χρονια και υπαρχουν και αλλα που ειναι σε ΠΟΛΥ καλυτερα επιπεδα..εξαρταται ποσο εχει υποφερει το πλαισιο σου ξαναλεω και τι επεμβασεις εχουν γινει στο εσωτερικο..αλλα και παλι επειδη ειναι καμπριο ολο και κατι θα ψιιιλοτριζει σε κωλοδρομους.. εγω απλα αυτα που εκανα στο δικο μου ηταν για να μην ακουω το παραμικρο και μου πηρε παααααρα πολυ χρονο και προσωπικη εργασια. Roadster πηρες μην το ξεχνας..Να το απολαμβανεις με τα θετικα του και τα αρνητικα του και οτι μπορεις να διορθωσεις να το διορθωσεις!

Οσον αφορα το πλαστικο τζαμι της κουκουλας δεν εχει χρειαστει να το αλλαξω ποτε ομως καποτε που το εψαχνα ειχα βρει αυτο και το εχω ακομη φυσικα στα υποψην μου εαν ποτε χρειαστει! Φυσικα ειναι με φερμουαρ και σε πολυ καλη τιμη! Σιγουρα θα υπαρχουν και αλλα εχω παααρα πολυ καιρο να ασχοληθω! https://www.emiata.com/Z3Window.asp

2. The Following 4 Users Say Thank You to Nickolas_s2k For This Useful Post:

BILL007 (17-01-14), chrisgiapz3 (18-01-14), jkourkoulis (17-01-14), NikoZ3 (20-01-14)

Περιοχή
    χαλανδρι
    Rides
    2

Προεπιλογή

εξωτερικες διαφορες μεταξυ f/lift και παλαιοτερων?
    Ε36 mpack

4. The Following User Says Thank You to gregE36 For This Useful Post:

Nickolas_s2k (18-01-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο jkourkoulis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυστυχώς έχω κίτρινα bilstein άρα η πρώτη μου κίνηση θα είναι η αλλαγή ανάρτησης. Τέλος πάντων θα προσπαθήσω το καλοκαίρι που θα έχω περισσότερο χρόνο να βελτιώσω ότι πιστεύω ότι δε θα καταστραφεί βάζοντας τα χέρια μου... Για την μεμβράνη πίσω ποια ειναι η πρότασή σου για αντικατάσταση για όσους έχουμε αυτή με το φερμουάρ;
    Γιατί δεν σου αρέσουν τα bilstein;

Για το τζάμι της κουκούλας δες και εδώ: Το έχω πάρει και αξίζει.

https://www.ebay.de/itm/BMW-Z3-Hecks...item5afa3d87d8

6. The Following 3 Users Say Thank You to gupakos For This Useful Post:

chrisgiapz3 (18-01-14), jkourkoulis (18-01-14), Nickolas_s2k (18-01-14)

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nickolas_s2k Εμφάνιση μηνυμάτων
    5.pads ελατηριων απο ε46 14.5mm (μεγαλη διαφορα στην ανεση σε συνδυασμο με μικροτερο καμπερ)

Nικόλα τα εικονιζόμενα που έχεις ποστάρει είναι????
    Έχω την εντύπωση ότι είναι απο καουτσούκ του Ε46 ενώ εδώ βλέπω μεταλλικά...

8. The Following User Says Thank You to Vassilis ///M For This Useful Post:

wheelman (18-01-14)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οχι Βασιλη αυτα ειναι καποιες ειδικες κατασκευες που εφτιαξα στον τορνο για να πατησει και να σφιξει η κατω μπαρα που εχω φτιαξει στα πιατελα των σινεμποκ της πισω γεφυρας που εχουν ενα κοιλωμα στη μεση!!καιμα σχεση με τα pads..τα pads ειναι οντως απο καουτσουκ δεν εβαλα φωτο ειναι τα κλασσικα απο ε46.

10. The Following 2 Users Say Thank You to Nickolas_s2k For This Useful Post:

NikoZ3 (20-01-14), Vassilis ///M (18-01-14)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gregE36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εξωτερικες διαφορες μεταξυ f/lift και παλαιοτερων?
    Ωραια παρατηρηση!
    Λοιπον ενδεικτικα καθοτι συνδυασμοι χρωματων εσωτερικου-εξωτερικου, ζαντων κλπ ειναι αμετρητοι βαζω μονο σε μαυρο που δεν κολακευει και υπερβολικα τις γραμμες μιας ζ3 ετσι για μια ιδεα μονο..

pre-facelift

facelift

m roadster

12. The Following 6 Users Say Thank You to Nickolas_s2k For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (18-01-14), BILL007 (18-01-14), chrisgiapz3 (18-01-14), NikoZ3 (20-01-14), VanVIC (18-01-14), Vassilis ///M (18-01-14)

Περιοχή
    χαλανδρι
    Rides
    2

Προεπιλογή

δλδ απο οτι παρατηρω πισω ειναι φαναρια, πορτ παγκαζ ,και εμπρος φλασακια στον προφυλακτηρα και μασκα και φαναρια βεβαια...?εχει διαφορα στα πισω φτερα ?πιο φουσκωμενα το f/lift??
    Ε36 mpack

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λοιπον ενα ενα..Απο προ-φεισλιφτ σε φεισλιφτ καταρχην.

Διαφορες εξωτερικα εχουν στα πλαινα μασπιε των πορτων, στα πισω φτερα (αισθητα πιο φαρδια και με διαφορετικο σχημα του φεισλιφτ), στο πορτ μπαγκαζ, στα φαναρια και στον προφυλαχτηρα.Και τα δυο εβγαιναν και με κιτρινα φλας και με λευκα..τα λευκα βγηκαν τελευταια. Μπροστα εξωτερικα ειναι τα ιδια εκτος απο προφυλαχτηρα στα εξακυλινδρα μοντελα των φεισλιφτ που ειναι λιγο διαφορετικοι.

Το m roadster απο την αλλη εχεις αλλο προφυλαχτηρα εμπρος αλλες πλαινες γριλιες, ιδια πλαινα μασπιε πορτων με το φεισλιφτ, διαφορετικα πισω φτερα (πιο φαρδια!) , αλλο πορτ μπαγκαζ, αλλο προφυλαχτηρα , ιδια ομως πισω φαναρια με το προ-φεισλιφτ.Επισης εχει διαφορετικους εξωτερικους καθρευτες!

Με λιγα λογια ενα προ-φεισλιφτ μπορει να μετατραπει σε m roadster εξωτερικα πολυ ευκολα απλα θα εχει θεμα με το οφσετ ζαντων καθως οτιδηποτε αλλο πλην των εργοστασιακων ζαντων θα φαινεται πολυ μεσα στο θολο εκτος και αν αλλαξει ψαλιδια και ημιαξονια και βαλει επισης απο φεισλιφτ (πιο μακρια και πιο ενισχυμενα), η βαλει 30mm αποστατες(τελειως λαθος) η φυσικα αλλαξει ολο τον πισω αξονα απο m roadster.

Ενα φεισλιφτ ΔΕΝ μπορει να μετατραπει σε m roadster με τον ιδιο ευκολο τροπο (γινεται αλλα θελει κοψε ραψε ολοκληρη η πισω φασα που πατανε τα φαναρια και δεν αξιζει τον κοπο σε καμια περιπτωση).
    Εδω θελω να πω χιλια ευχαριστω στο Νikoz3 που τελευταια στιγμη με απετρεψε στο να προχωρησω σε αυτη την κινηση καθως πιστευα οτι μπορει να γινει κανονικα νομιζοντας οτι οι βασεις των φαναριων ειναι οι ιδιες.. Κατι τετοιο ομως δεν ισχυει οπως φαινεται στις παρακατω φωτογραφιες

εδω του προ-φεισλιφτ

και εδω του φεισλιφτ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nickolas_s2k : 18-01-14 στις 12:21

15. The Following 6 Users Say Thank You to Nickolas_s2k For This Useful Post:

BILL007 (18-01-14), bomberman 3.28 (11-09-20), chrisgiapz3 (18-01-14), Kostas_1 (18-01-14), NikoZ3 (20-01-14), Vassilis ///M (18-01-14)

Περιοχή
    Πειραιάς
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gupakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί δεν σου αρέσουν τα bilstein;

Για το τζάμι της κουκούλας δες και εδώ: Το έχω πάρει και αξίζει.

https://www.ebay.de/itm/BMW-Z3-Hecks...item5afa3d87d8
    Ευχαριστώ για το τζάμι, θα πάρω ένα από τα δύο που μου βάλατε εσύ και ο Νικόλας καθώς το δικό μου θέλει αλλαγή.

Απλά αισθάνομαι το αυτοκίνητο αρκετά σκληρό για τα γούστα μου. Εντάξει καταλαβαίνω ότι δεν είμαι μέσα σε μια πεντάρα, σε roadster είμαι απλά θα το ήθελα λίγο πιο άνετο. Το 80% των μετακινήσεων μου είναι μέσα στον Πειραιά που είναι γεμάτος λακκούβες και με κουράζει το πολύ χτύπημα. Σκεφτόμουν να βάλω τα κλασικά μαύρα. Ασφαλώς οι αναρτήσεις μου δεν είναι και στα καλύτερα τους άρα δεν μπορώ να τις κρίνω ως καινούριες.

Rides
    2

Προεπιλογή

Υπάρχει μοντέλο με clima?

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP