Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 75

Θέμα: Τη λενε ...Ζετα !!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιαννη οι τριγμοι στο δικο σου δεν ξερω απο που προερχονται..πιθανολογω ..απο παντου στο ταμπλω και στην κεντρικη κονσολα! Αυτο το κομματι με απασχολησε απο την πρωτη στιγμη πριν απο 5 χρονια. Η ακαμψια του πλαισιου ειναι το νο1 προβλημα σε συνδυασμο με τους δρομους και τυχον επεμβασεις ''τριτων'' στο εσωτερικο του αυτοκινητου.. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ενισχυσεις το πλαισιο σε ολα τα σημεια που μπορεις (απαιτει χρονο,χρημα,προσωπικη εργασια) να δεσεις με αλλα λογια το αυτοκινητο και να το κανεις ΣΦΙΧΤΟ.. Το καθε αυτοκινητο ειναι διαφορετικο ομως Γιαννη αναλογα με τη χρηση του δεν υπαρχουν πανακεια λυσεις..εγω προσωπικα εχω λυσει ΟΛΟ το εσωτερικο και εχω φτιαξει τα παντα απο την αρχη με καινουργιες βιδες κλιψακια κουμπωματα κλπ και τοποθετωντας καποια ειδικα μονωτικα υλικα σε σημεια που υπηρχαν τριγμοι αφου πρωτα ομως τους ειχα εντοπισει ωστε να μην υπαρχει κινηση μεταξυ των πλαστικων κομματιων..Σε συνδυασμο λοιπον και με ολα οσα εχουν γινει στο στησιμο και στο δεσιμο, στην καμπινα της ζετας μου δεν ακουγεται ουτε κιχ χωρις καμια υπερβολη..και δεν το λεω εγω.μπορουν να στο επιβεβαιωσουν παρα πολλοι..εσενα πχ ειναι και με μαμα αναρτηση - υψος - 16αρες ζαντες κανονικα δεν θα πρεπε να τριζει καθολου.. (λεμε τωρα)
    Θελει δουλεια.δεν υπαρχουν ετοιμες λυσεις. ΜΙΑ ειναι η ετοιμη λυση

Aν δεν εχεις πειραξει εσυ κατι και ολα τα σινεμπλοκ - αναρτησεις κλπ ειναι σε καλη κατασταση.. τοτε μαθε να ζεις με τους τριγμους και απολαυσε το..καμπριο ειναι και μαλιστα με μειωμενη ακαμψια..εδω τριζουν αλλα και αλλα.. εγω ασχοληθηκα τοσα χρονια μονος μου και ξεμπερδεψα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nickolas_s2k : 17-01-14 στις 15:02

2. The Following 2 Users Say Thank You to Nickolas_s2k For This Useful Post:

chrisgiapz3 (17-01-14), jkourkoulis (17-01-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP