Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 75

Θέμα: Τη λενε ...Ζετα !!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nickolas_s2k Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γεια σου Κωστα και χαιρομαι για την ερωτηση σου! Εγω στη δικια μου δεν τα εχω εναλλαξ μιας και με τις καμπεροβιδες https://www.turnermotorsport.com/p-4...otorsport.aspx που εχω βαλει, η καμπερ μου απο -1.3 περιπου πηγε στο -2.3 χρησιμοποιωντας μονο τη μια ροδελα εσωτερικα οχι και τις 2 καθως εκει το πειρακι που εχει το ακρο για ασφαλεια στο καλαμια μενει εκτος και υπαρχει θεμα ασφαλειας (ειναι μονο για χρηση πιστας). το ανεφερα απλα γιατι το εχω δει να συμβαινει σε φορουμ του εξωτερικου. Περιμενω την εμπειρια σου που απο οτι καταλαβαινω θα ειναι πολυ χρησιμη!
    Κι εγω Νικο εχω βαλει τις βιδες αυτές και επισης και την καμπεροβιδα από m3 που σπρωχνει το μουαγιε λιγακι παραπανω.......πολύ καλος συνδιασμος!!!!!
    Εμενα το αμαξι μου είναι e36 compact με πολλα κοινα σημεια στο θεμα μπροστινου και πισω αξονα για να μην πω ιδια.........ψαχνωντας κι εγω στο πλαισιο της συντηρήσεως αλλαξα τα μαμισια τοπ μαουντ με του m3 τα εβαλα και κανονικα και αναποδα.....και ουπς το αμαξι ψηλωσε πολύ και σημειωνω ότι φοραγα τοτε bilsein pss και μιας ειχα ρυθμιζομενο υψος το χαμηλωσα πολύ για να ξαναερθω στα ισια μου αλλα η αναρτηση δεν δουλευε πια.....τερματισε.......και επειδή ειχαν τελειωσει σαν αμορτισέρ τα εβγαλα κι εβαλα bilstein χοντρομπουκαλα και ελατήρια h&r 6ποντα και λεω δεν βαζω παλι τα εκκεντρα τοπ μαουντ μηπως και κατσουν καλα;........ματαια όμως......δηλαδή ξανασηκωθηκε.....σας κουφανα ε;
    κι όμως λογω του σχεδιασμου του σηκωνει το αμαξωμα ψηλα.....ισως να εχουμε διαφορετικο θολο που δεν νομιζω.........αυτά από εμενα κι ελπιζω να εδωσα να καταλαβεται τι γραφω.......

2. The Following User Says Thank You to Kostas Maras For This Useful Post:

Nickolas_s2k (16-01-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP