Νικολα, μπραβο στο κουραγιο σου να ξανασυγκεντρωνεις ολα αυτα που εχουν ξανασυζητηθει ειναι η αληθεια και να τα ξαναγραψεις.
Επισης να πω πως παρα το γεγονος πως διαφωνω σε καποια λιγα πραγματακια που εχεις κανει στο Ζ3, θεωρω πως αν ολοι οι κατοχοι αυτοκινητων ειχαν το ιδιο μερακι με σενα για το αυτοκινητο τους
τοτε σιγουρα θα ηταν καλυτερο να αγοραζει κανεις μεταχ/μενο αυτ/το παρα καινουργιο ασηζητητι !!!!!!
Και ευχομαι η μπεμπα το συντομοτερο στο δρομο παλι εννοειται !
Επ' ευκαιριας ας κανω καποιες διευκρινησεις/διορθωσεις εχοντας παραλληλα και καποιες διαφωνιες/αντιρησσεις ...
1)
Προσωπικα πιστευω πως το αντιθετο συμβαινει Νικολα ! Αν κανεις δεν θελει να αποκτησει υπερβολικο διαβασμα του δρομου και προτιμα την καλυτερη ανεση και παραλληλα λιγο πιο ασαφες συστημα διευθυνσης πρεπει
να μεινει στα μαμα σινεμπλοκ. Αν ομως θελει ακριβες συστημα διευθυνσης τοτε πρεπει να μπουν σινεμπλοκ απο Ζ3Μ της Lemforder + τα εξωτερικα μπαλακια στα ψαλιδια τα Heavy Duty της Meyle.
[IMG][/IMG]
Επισης διαφωνω με την τοποθετηση εκκεντρων σινεμπλοκ απο Ε36 M3 (τα Z3M δεν τα φορεσαν νομιζω ποτε αυτα).
Τα ειχα και τα εβγαλα και εβαλα τα μασιφ του Ζ3Μ που τα θεωρω καλυτερα στα Ζ3. Κοπανανε λιγοτερο και αρα υποφερει λιγοτερο το υπολοιπο συστημα.
Και η σαφηνεια εννοειται σαφηνεια στο δρομο ...
2)
Και εδω μπαινουν τα Meyle τα Heavy Duty που ειναι κλασεις ανωτερα απο οποια ΟΕΜ της BMW, αλλα και ... φτηνοτερα !!!!
[IMG][/IMG]
Συμφωνω και επαυξανω αλλα για να μην μπερδευονται οσοι τα ψαξουν δεν ειναι αποκλειστικα απο Ζ3Μ, ειναι ενισχυσεις για ολα τα Ζ3, Ε30, Ε36 και Ε46.
Υπαρχουν και φτηνα ακρως αξιοπιστα αφτερμαρκετ (εγω ακριβως αυτα εχω αγορασει) : https://www.ebay.co.uk/itm/BMW-rear-...-/111235829723
[IMG][/IMG]
3)
Νικολα εχω την εντυπωση πως δεν υπαρχουν σινεμπλοκ ειδικα για Ε30 Μ3 ... νομιζω ειναι ολα ιδια για τα Ε30.
Στα Ζ3 ναι ... υπαρχουν δυο διαφορετικα σινεμπλοκ. Ενα για Ζ3Μ και Ζ3 3.0 ... και ενα για ολα τα υπολοιπα Ζ3 6κυλ/4κυλ.
Και γενικα καλο ειναι να μενει κανεις στο ΟΕΜ γιατι αν βαλει κατι ισχυροτερο θα βαλει σε ρισκο την βαση του διαφορικου. Και κυριως ποτε πολυουρεθανη εκει !!!
Δυστυχως ο χρονος πιεζει, το συνεχιζουμε αργοτερα την οποια προταση και ανταλλαγη αποψεων/γνωσεων.
Μπραβο και παλι και μην το ξεχασω, εκτος ολων των αλλων κορυφαιο και το χρωμα του δερματος της μπεμπας !!! Γ@μ@το κυριολεκτικα !![]()