ΔημήτρηςΜ3 (16-01-14)
Φάνη αφού δε μας προσβάλει η ενοχλεί δε μας πέφτει λόγος .
Ο καθένας εχει το δικαίωμα να κρατάει την ανωνυμία του άρα ....
Το ευχάριστο ειναι πως δειχνει ανθρωπος με γνώσεις εκει πρεπει να επικεντρωθούμε .
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Θα μπορουσα να απαντησω σε χιλια δυο πραγματα και με ειλικρινεια, αλλα .....εγω ζητησα απο εναν συμφουρμητη καποια πραγματα σε συγκεκριμενο θεμα και εγινα αμεσως ''σας'' και ''τους'', δεν πειραζει ετσι ειναι εδω...κι αν ακομα εχεις την καλυτερη προθεση να βοηθησεις στον λιγο ελευθερο χρονο σου, στο λεπτο μπορουν να σε κανουν να το μετανοιωσεις.
Χαρηκα για την ολιγοημερη γνωριμια !
Μα δεν ειπα το αντιθετο. Ισα ισα που αν πει "ναι ειμαι της BMW" να υπαρχει ακομα ενα μελος εδω μεσα που θα λυσει σοβαρα προβληματα σε καποιους λογω της θεσης του. Μαλλον ξεχνατε ποσοι εχουν τρεξει για τα BMW. Να θυμισω sticky steering σε Ζ4 και Ασσους ? Καντε αναζητηση με die besten qualitat να δειτε παραπονα εδω μεσα. Ειναι οδηγια της BMW "να παρκαρουμε με το τιμονι ισιο" ? Δεν καταλαβαινω ποιο το νοημα να κρυβει καποιος τη ταυτοτητα του, πρεζα πουλαει?
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την ειρωνική σου διάθεση.
Δεν έλαβες αναλυτικότατες και άμεσες απαντήσεις για οτιδήποτε με ρωτησες;
Στην τελική,δεν εμπιστεύτηκα τις υπηρεσίες "σας",ανανεώνοντας το συμβόλαιό μου και πληρώνοντας (εντελώς προληπτικά μάλιστα και όχι αφού παρουσιαστεί κάποιο συγκεκριμένο συμβάν στο αυτοκίνητό μου,όπως θα έκαναν οι περισσότεροι) τα ωραιότατα 70 ευρώ μου;
Εσύ ο ίδιος ρωτάς λέπτομερειες για προσωπικά μας στοιχεία "για δικούς σου λόγους",χωρίς να μας φανερώνεις την ταυτότητά σου.
Εάν δεν λειτουργεί σωστά μία υπηρεσία,χάνοντας πελάτες,επειδή δεν φροντίζει να τους ενημερώνει-προτείνει την ανανέωση των συμβολαίων τους,είναι δικό της θέμα.
Εάν κάποιοι πελάτες είναι δυσαρεστημένοι από τις υπηρεσίες που τους παρασχεθηκαν,έχουν κάθε δικαίωμα να το εκφράσουν.
Εκφράσεις του στυλ "έτσι είναι εδώ" δεν θεωρώ ότι συνάδουν με το ύφος και το ήθος του forum.
Φιλικά.
aristent (16-01-14), chrisgiapz3 (16-01-14), fanisk (15-01-14), ΔημήτρηςΜ3 (16-01-14)
ΟΧΙ, αλλά το αμάξι ήταν αγορασμένο από εκεί, όλα τα σέρβις εκεί, επακριβώς στα χλμ τους, όλες οι βλάβες εκεί.
Το θεωρούσα και το θεωρώ και τώρα μια προσφορά, ένα δέλεαρ, μια αναγνώριση της σχέσης επιχείρησης -πελάτου. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Εξ άλλου υπάρχουν συνεργεία αυτοκινήτων, για εργάσιμες μέρες και ώρες έχουν μια τέτοια προσφορά, οχι φυσικά του μεγέθους της bmw.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
ενω δυσφημηση για γεγονοτα προ 10ετιας και εκφρασεις του στυλ "ουστ κοπριτες" ταιριαζουν?και δη απο μοντερειτορ?τον ανθρωπο (Νικο υποθετω) δεν τον γνωριζω προσωπικα και ουτε απαντω στο θεμα ως δικηγορος(που δεν ειμαι αλλωστε).απαντω σαν αναγνωστης και μια χαρα προβληματα ειχα σε bmw μου ,οποτε ουτε ολα ροδινα τα βλεπω, ουτε ιδανικα.απλα μου φαινεται αστειο οταν υπαρχουν προσφατες εντυπωσεις(θετικες η αρνητικες) να ασχολουμαστε με το 2001-2.λυπαμαι αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου.οσο για τα 50χλμ αυτοι ειναι οι οροι της υπηρεσιας τι να κανουμε, ή τη δεχεσαι ή οχι.εγω μαλλον ανανεωση δεν θα κανω π.χ. αλλα αν θα κανω αυτο θα γινει εν γνωσει των παροχων.ακομα και τωρα που ειναι εν ισχει αν χρειαστει(χτυπα ξυλο) θα την δοκιμασω και θα δωσω και το απαραιτητο feedback.anyway απλα δεν μ'αρεσει το γεγονος οτι καποιος (ο,τι δουλεια και να κανει) μπαινει σε ενα θεμα να βοηθησει οπως ισχυριζεται και καταληγει να βλεπει μια ΜΗ αντιπροσωπευτικη εικονα του φορουμ.
Φιλικα παντα,
Λουκας.