Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 31

Θέμα: Ποιο Πρόγραμμα;

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε μου τι είναι αυτό που σε μπέρδεψε ;
    Ρωτάς για πρόγραμμα και σου απαντώ πως σε κάποια δυναμομέτρηση που έγινε με μέλη του φόρουμ το μόνο Μ3 που ήταν κοντά στα νούμερα της μαμάς ήταν του doctore αφήνοντας τον ίδιο να αναφέρει οτι λεπτομέρεια νομίζει μια και γνωρίζει καλύτερα απο μένα το τι εχει κανει στο αμάξι του.
    Υπήρχαν και αλλα Μ3 και μαμά αλλά και με κάποιες πιθανές βελτιώσεις τις οποίες όμως δε γνωρίζω αλλά που δεν ήταν τόσο κοντά στα νούμερα που δίνει η εταιρία.
    Δεν ήταν ο σκοπός μου να μειώσω το αμάξι κάποιου ούτε να εκθειάσω κάποιου αλλου ,λέω οτι είδα και κατάλαβα.
    Λυπάμαι που δε μπορώ να σε βοηθήσω και που έκανα το λάθος να ποστάρω .
    Αν θες να με ρωτήσεις τι εχω κάνει στο δικό μου τότε μπορώ να μπώ σε λεπτομέρειες.
    Σε ομαδική δυναμομέτρηση που κάναμε, δηλαδή όλοι μαζί στο ίδιο δυναμόμετρο, την ίδια μέρα, τα περισσότερα άλογα τα έβγαλε το δικό μου.
    Το αυτοκίνητο μου ήταν εντελώς νορμάλ, με χάρτινο εργοστασιακό φίλτρο, και το μόνο που φορούσε ήταν πρόγραμμα Evolve, 100άρα ΕΚΟ+Torco. Επίσης είχε τα περισσότερα χλμ από όλα τα άλλα αυτοκίνητα. 140.000
    Το πρόγραμμα που έστειλα στην Evolve ήταν 6/2002 γιατί δεν είχε γίνει ποτέ update στη BMW ούτε στο DME ούτε στο SMG.
    Κατά τη γνώμη μου το S/W της Evolve ήταν τα καλύτερα λεφτά που έχω χαλάσει για το Μ3, εκτός βέβαια από την προληπτική συντήρηση.
    Το αυτοκίνητο μεταμορφώθηκε ειδικά στα πολλά χιλιόμετρα.
    Παραπάνω άλογα με λιγότερα λεφτά δεν γίνεται.
    Αν κανείς θέλει παραπάνω παίρνει και την εισαγωγή της Evolve μαζί με το πρόγραμμα, αλλά η τιμή απογειώνεται.

Ελπίζω να βοήθησα...

2. The Following 7 Users Say Thank You to doctore For This Useful Post:

deepBLUE (15-01-14), Leonidas_E39 (22-01-14), nikos valvetronic (25-01-14), pilot (15-01-14), RallyArt (16-01-14), stefm5 (15-01-14), Vassilis ///M (16-01-14)

Περιοχή
    THESSALIA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο doctore Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε ομαδική δυναμομέτρηση που κάναμε, δηλαδή όλοι μαζί στο ίδιο δυναμόμετρο, την ίδια μέρα, τα περισσότερα άλογα τα έβγαλε το δικό μου.
    Το αυτοκίνητο μου ήταν εντελώς νορμάλ, με χάρτινο εργοστασιακό φίλτρο, και το μόνο που φορούσε ήταν πρόγραμμα Evolve, 100άρα ΕΚΟ+Torco. Επίσης είχε τα περισσότερα χλμ από όλα τα άλλα αυτοκίνητα. 140.000
    Το πρόγραμμα που έστειλα στην Evolve ήταν 6/2002 γιατί δεν είχε γίνει ποτέ update στη BMW ούτε στο DME ούτε στο SMG.
    Κατά τη γνώμη μου το S/W της Evolve ήταν τα καλύτερα λεφτά που έχω χαλάσει για το Μ3, εκτός βέβαια από την προληπτική συντήρηση.
    Το αυτοκίνητο μεταμορφώθηκε ειδικά στα πολλά χιλιόμετρα.
    Παραπάνω άλογα με λιγότερα λεφτά δεν γίνεται.
    Αν κανείς θέλει παραπάνω παίρνει και την εισαγωγή της Evolve μαζί με το πρόγραμμα, αλλά η τιμή απογειώνεται.

Ελπίζω να βοήθησα...
    Γιατρε δεν γνωριζω αν εβαζες κοντρες με το m3 αλλα σε περιπτωση που εβαζες μηπως ξερεις να μου πεις ποσες καροτσες πηρες αφου εβαλες το συγκεκριμενο προγραμμα?

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m3e36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατρε δεν γνωριζω αν εβαζες κοντρες με το m3 αλλα σε περιπτωση που εβαζες μηπως ξερεις να μου πεις ποσες καροτσες πηρες αφου εβαλες το συγκεκριμενο προγραμμα?
    Λίγο δύσκολο να απαντήσω σ' αυτό γιατί θα έπρεπε να έχω κάνει πάτημα με το ίδιο αυτοκίνητο πριν και μετά, και το άλλο αυτοκίνητο να ήταν στην ίδια κατάσταση πριν και μετά.

5. The Following User Says Thank You to doctore For This Useful Post:

m3e36 (22-01-14)

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

φιλε rallyart και εγώ με evolve μιλαω τελευταία, για προγραμμα alpha-n ομως.. Είναι μια σιγουρη και αξιοπιστη εταιρία αποδεδειγμένα, αλλα μιλάω και εξεταζω και αλλους προγραμματιστες οπως για παραδειγμα εναν προγραμματιστη στην αγγλια ο οποιος φτιαχνει προγραμμα εφαμμιλλο με αυτό της evolve. δεν αποκλειω κανέναν.

7. The Following 2 Users Say Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

pilot (22-01-14), RallyArt (25-01-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP