-
Οπως ευκολα μπορει κανεις να καταλαβει για να γινει απλα καλυτερη μια ζ3 και να ικανοποιει μεγαλυτερες αναγκες ''στριψιματος'' (ναι ναι γιναμε ολοι βατανεν τρομαρα μας χαχαχαχ) χρειαζεται μια μπαρα θολων εμπρος (τεραστια διαφορα), μια μπαρα θολων πισω (η διαφορα δεν ειναι ευκολα αντιληπτη σε νορμαλ συνθηκες),εμπρος σινεμπλοκ απο ζ3μ(πολυ μεγαλη διαφορα),πισω σινεμπλοκ γεφυρας πολυουρεθανης(AKG,powerflex η Ireland engineering) και ισως αλλες αντιστρεπτικες χωρις ομως να ξεφυγουμε πολυ σε μεγεθος διοτι αντι να κανουμε καλο θα φτιαξουμε ενα πολυ επικινδυνο αυτοκινητο..ολα θελουν ενα μετρο! με αυτα τα λιγα εχουμε κανει ενα καλο πρωτο βημα.
Για οσους θελουν να πανε ενα βημα παραπανω εδω θα αναφερω τι εχω φτιαξει εγω προσωπικα χωρις αυτο να σημαινει οτι σε καποιον θα αρεσει καθως ολοι εχουμε διαφορετικο στυλ οδηγησης και διαφορετικες αναγκες!
Για τον μπροστινο αξονα
1.Μπαρα θολων αλουμινιου δικιας μου κατασκευης καθως για ζ3 1.9 με αψογο fitment βγαζει μονο η Bavarian autosport που προσωπικα δεν τη θεωρω κατι αξιολογο καθοτι πριν να φτιαξω τη δικια μου ειχα μια παρομοια
2.σινεμπλοκ ψαλιδιων εκκεντρα απο ζ3μ(τεραστια διαφορα στο τιμονι και στην επαναφορα)
3.topmounts απο ζ3μ (εναλλασεις το δεξι με το αριστερο για μεγαλυτερο καμπερ)
4.πιατελα ενισχυσης θολων ζ3μ(για προστασια θολων)
5.pads ελατηριων ζ3μ 9mm(για μεγαλυτερη αποσβεση)
6.καμπεροβιδες turner motorsport με ροδελες(λιιιιγο ακομα καμπερ ποτε δεν εβλαψε)
7.αντιστρεπτικη απο ζ3 3.0 25,5mm με σινεμπλοκ powerflex(σημαντικη διαφορα στις κλισεις και στην προσφυση)
8.Αποστατες h&r 12mm(επειδη φοραω ζαντες απο ζ3μ με τους αποστατες ηρθα ακριβως εκει που πρεπει λογω διαφορας στους βασιλικους πειρους)
Αυτα ειναι συνδυασμενα με ελατηρια schnitzer και bilstein σεταρισμενα οπως θελω εγω και οχι οπως τα δινει η Bilstein
εδω να παραθεσω μια φωτογραφια της μπαρας που εφτιαξα

Με τον τροπο αυτο το αυτοκινητο αλλαξε τελειως χαρακτηρα στηθηκε πολυ ομορφα μπροστα και εγινε οσο σφιχτο χρειαζεται για τα δικα μου γουστα (οχι σκληρο..-σφιχτο εχει μεγαλη διαφορα) Στις λακουβες ακομα και σε ταφους ειναι πολυ προοδευτικο χωρις να κοπαναει καθολου και οσοι εχουν μπει μπορουν να το επιβεβαιωσουν..
edit αν μπορει καποιος μοντ να σβησει το ακριβως απο πανω ποστ απο αυτο!
-
The Following 9 Users Say Thank You to Nickolas_s2k For This Useful Post:
A8hnaios (15-01-14), BILL007 (15-01-14), chrisgiapz3 (16-01-14), ducatista (23-11-14), giannis z3 (16-01-14), Loukas (16-01-14), NikoZ3 (16-01-14), Vassilis ///M (15-01-14), zografias (18-01-14)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP