Σελίδα 5 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 123

Θέμα: E39 E46 E53 EU2 emissions

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostas Maras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το δικό μου προγραμμα είναι made German απο βελτιωτή........(που έχει καεί απο αστοχίες στο παρελθόν)........και ύστερα απο ψάξιμο απο no name προγραμματιστή.......μου έδωσε 20 άλογα μόνο απο το προγραμμα........και τώρα ίσως.....σίγουρα κάποια παιδιά πουν ότι είναι πολλά αλλα αν βασιστώ στα γραφόμενα του stefm5 τότε.....ναι είναι αλήθεια........
    κώστα κι εγώ αυτά που διαβάζω παραθέτω...
    από τη λίγη ενασχόληση με το θέμα προγραμματισμός έχω καταλάβει ότι είναι θέμα ικανοτήτων και γνώσεων. ικανότητες που δεν έχουν όλοι.
    πχ παλιότερα εδώ μου είχαν πει ότι για τον κομπρέσσορα οι περισσότεροι προγραμματιστές ζητάνε παράλληλο, ενώ αποδεδειγμένα οι ξένοι δουλεύουν με απόλυτη επιτυχία τον εργοστασιακό.

ποιό πρόγραμμα έχεις βάλει αν επιτρέπεται;

2. The Following 2 Users Say Thank You to stefm5 For This Useful Post:

Kostas Maras (14-01-14), zaharias (14-01-14)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Talking

Το δικό μου προγραμμα είναι made German απο βελτιωτή........(που έχει καεί απο αστοχίες στο παρελθόν)........και ύστερα απο ψάξιμο απο no name προγραμματιστή.......μου έδωσε 20 άλογα μόνο απο το προγραμμα........και τώρα ίσως.....σίγουρα κάποια παιδιά πουν ότι είναι πολλά αλλα αν βασιστώ στα γραφόμενα του stefm5 τότε.....ναι είναι αλήθεια........
    Μπορει να ακουγονται πολλα αλλα, αν εσυ οντως τα εχεις δει αυτα τα αλογα (με δυναμομετρηση πριν και μετα), τοτε σημαινει οτι εχεις βρει τον καταλληλο ανθρωπο.. και φυσικα μπορεις να το μοιραστεις και με εμας εδω μεσα.. διοτι σιγουρα θα ενδιαφερονται κι αλλα ατομα..

Υπαρχει Ελληνας στην Αμερικη ο οποιος εχει την Technique Tuning..
    Εχει προγραμματισει ενα σωρο τουρμπο Ε46 (Μ3 και απλα) με "ΜΑΜΑ" εγκεφαλο και δεν υπαρχει ουτε ενα αρνητικο σχολιο στα Αμερικανικα φορουμ.. ουτε σπασμενα μοτερ, ουτε τπτ..!!!
    Μαλιστα εκανε προσφατα ρεκορ με Ε36 Μ3 τουρμπο με "ΜΑΜΑ" εγκεφαλο και εβγαλε 1000+ κατι ψιλα αλογα!!!!!!!!!!!

Σιγουρα θα υπαρχει και Ελλαδα καποιος που θα κανει κατι αντιστοιχο..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

4. The Following 3 Users Say Thank You to zaharias For This Useful Post:

A8hnaios (20-01-14), Kostas Maras (14-01-14), stefm5 (14-01-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stefm5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    κώστα κι εγώ αυτά που διαβάζω παραθέτω...
    από τη λίγη ενασχόληση με το θέμα προγραμματισμός έχω καταλάβει ότι είναι θέμα ικανοτήτων και γνώσεων. ικανότητες που δεν έχουν όλοι.
    πχ παλιότερα εδώ μου είχαν πει ότι για τον κομπρέσσορα οι περισσότεροι προγραμματιστές ζητάνε παράλληλο, ενώ αποδεδειγμένα οι ξένοι δουλεύουν με απόλυτη επιτυχία τον εργοστασιακό.

ποιό πρόγραμμα έχεις βάλει αν επιτρέπεται;
    Φιλοι μου είμαι από τους ανθρώπους που μοιράζομαι αυτό το κατι παραπανω που ξερω ή ότι δεν γνωριζει καποιος.........δυστυχως αυτος που μου εκανε την μετατροπή.....δεν λεει το ονομα του γερμανου που μας εδωσε το πρόγραμμα παρεα με την αλλαγη των εκκεντροφόρων δηλαδή 20 αλογα χωρις να εχω βαλει φουλ εξατμιση και καταλυτες......όμως μπορω να πω ποιος είναι αυτος που μου το πουλησε; ρωταω κι οποιος υπεύθυνος του φορουμ πει ναι εγω το λεω ειδαλως σας το στελνω με πμ......

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φιλοι μου είμαι από τους ανθρώπους που μοιράζομαι αυτό το κατι παραπανω που ξερω ή ότι δεν γνωριζει καποιος.........δυστυχως αυτος που μου εκανε την μετατροπή.....δεν λεει το ονομα του γερμανου που μας εδωσε το πρόγραμμα παρεα με την αλλαγη των εκκεντροφόρων δηλαδή 20 αλογα χωρις να εχω βαλει φουλ εξατμιση και καταλυτες......όμως μπορω να πω ποιος είναι αυτος που μου το πουλησε; ρωταω κι οποιος υπεύθυνος του φορουμ πει ναι εγω το λεω ειδαλως σας το στελνω με πμ......
    πες το ελευθερα Κωστα, η θετική εμπειρία καθολου δεν απαγορευεται στο φορουμ μας.

7. The Following 2 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

BILL007 (14-01-14), zaharias (14-01-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Κωστα αμα ειναι το ατομο που σου εβαλε το μοτερ πανω στο αμαξι ....δεν θα μαθουμε ποτε τον γερμανο :banghead::banghead:

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    πες το ελευθερα Κωστα, η θετική εμπειρία καθολου δεν απαγορευεται στο φορουμ μας.
    ενταξει αφου εχω και το ok......την αλλαγη των εκκεντροφόρων την εκανα στον Καφουνη και φυσικα ομοιως και το πρόγραμμα made german......και συνεχιζω λεγοντας ότι πριν εστειλε το κωδικο του εγκεφαλου στον προγραμματιστη και αυτος επεξεργαστηκε πανω σε αυτόν τα δικα του δεδομενα.......στη συνεχεια στατικα μετρηθηκε το αμαξι με αποτέλεσμα 14 αλογα.....στην συνεχεια αποστηλαμε τις μετρήσεις μας και εστειλε εκ νεου πρόγραμμα κερδίζοντας συν 6 ακομα δηλαδή συνολο 20. Επισης να πω ότι ειχα κανει δυναμομετρηση πριν την τοποθετηση για να είμαι οσο μπορω σιγουρος για το τι θα κερδισω.......όταν πια εβαλα supersprint χταποδι, κατ hjs, μεσαιο, τελικο και σωλήνες 54mm εκανα νεα μετρηση και πηρα χωρις νεα διορθωση στο πρόγραμμα διοτι δεν χρειαζοταν με την συμφωνη γνωμη του γερμανου αλλα 10 αλογα.......αυτό εγινε και σας το λεω και ελπιζω να βοηθησα και ελπιζω να σας συμπαθησει και ο εν λογω βελτιωτης για τα περαιτέρω όπως εκανε με εμενα!

10. The Following 2 Users Say Thank You to Kostas Maras For This Useful Post:

BILL007 (14-01-14), ghost-rider (14-01-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

οι εκκεντροφόροι schrick; πόσες μοίρες;
    τη μεγαλύτερη βελτίωση τη δίνουν οι εκκεντροφόροι να ξέρεις..

12. The Following User Says Thank You to stefm5 For This Useful Post:

BILL007 (15-01-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

πέμπτη ή παρασκεύη θα φλασαριστεί ο εγκέφαλος με eu2 software.
    η δουλειά θα γίνει στην QSDS στην τατοϊου

14. The Following User Says Thank You to stefm5 For This Useful Post:

BILL007 (15-01-14)

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πόλεμος !!!!
    Θα ηταν σούπερ να βλέπαμε τέτοια νούμερα
    Με ενα προγραμματισμό !!

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Και σε Μ54Β22 γινεται?Και εαν γινεται,με τι αποτελεσματα αραγε?...

Sent from my iPad mini using Tapatalk

17. The Following User Says Thank You to mitsos_chania For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (14-01-14)

Σελίδα 5 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP