Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 26

Θέμα: [E36] Περί διαφορικού ο λόγος

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TOMIS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικα σημερα παρελαβα ...ωραια νιωθω...
    Καλοριζικο!! Να το χαρεις οπως αρμοζει! Διαφορα βηματος αν ειναι οπως τα λες σχεδον δεν υπαρχει! Εξαλλου δεν υπαρχει λογος να κανουμε ικασιες, αφου το εχεις πλεον και μπορεις να διαπιστωσεις τα παντα!Τωρα για τον γδουπο που λες δεν θελω να κανω μαντεψιες γιατι ολα παιζουν ...σασμαν, κεντρικος, διαφορικο, ημιαξονια, ακομα και βασεις...Ή παρε και καμια αλλη γνωμη μηχανικου ή αλλιως ελα σε καποια συναντηση να το δουμε.

Ολα τα πετυχες ακριβως ομως ακομα και τα λαστιχα
    υ.γ : Ειδες τι κανω για να βγαλω το ψωμι μου...χαχαχαχα

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλοριζικο!! Να το χαρεις οπως αρμοζει! Διαφορα βηματος αν ειναι οπως τα λες σχεδον δεν υπαρχει! Εξαλλου δεν υπαρχει λογος να κανουμε ικασιες, αφου το εχεις πλεον και μπορεις να διαπιστωσεις τα παντα!Τωρα για τον γδουπο που λες δεν θελω να κανω μαντεψιες γιατι ολα παιζουν ...σασμαν, κεντρικος, διαφορικο, ημιαξονια, ακομα και βασεις...Ή παρε και καμια αλλη γνωμη μηχανικου ή αλλιως ελα σε καποια συναντηση να το δουμε.

υ.γ : Ειδες τι κανω για να βγαλω το ψωμι μου...χαχαχαχα
    Eυχαριστω φιλε μου..Κεντρικο ειπαν τον αλλαξαν για να μπει το διαφορικο..Ποτε κανετε τετοιες συναντησεις να ξερω να ερθω...Δηλαδη δεν ακουγονται τα μπλοκε στην οπισθεν γενικα?

Προεπιλογή

Eυχαριστω φιλε μου..Κεντρικο ειπαν τον αλλαξαν για να μπει το διαφορικο..Ποτε κανετε τετοιες συναντησεις να ξερω να ερθω...Δηλαδη δεν ακουγονται τα μπλοκε στην οπισθεν γενικα?
    Γενικα μια μεταδοση δεν πρεπει να ακουγεται! Μην τρελαινεσαι, μπορει να ναι κατι πολυ απλο οπως η βαση του διαφορικου.Βεβαια θα επρεπε να εχει κοιταχτει.
    Οταν ειναι να γινει η επομενη θα αναρτηθει σχετικο thread εγκαιρα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γενικα μια μεταδοση δεν πρεπει να ακουγεται! Μην τρελαινεσαι, μπορει να ναι κατι πολυ απλο οπως η βαση του διαφορικου.Βεβαια θα επρεπε να εχει κοιταχτει.
    Οταν ειναι να γινει η επομενη θα αναρτηθει σχετικο thread εγκαιρα.
    Παιδια 68%εμπλοκη ειναι καλα?Εχω η 68 η 63 νομιζω 68..Η ειναι π..α κω..ς εμπλοκη?

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP