Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Χρίστος Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω θα σου πω οτι εχεις ενα ακριβουλι ipod που θα σε κουραζει καθε φορα που θες να γινει τηλεφωνο!!!

κοιτα εχω σταματησει να το ψαχνω απο το ios5. Δε θυμαμαι να εχω ασχοληθει καθολου με ios6 unlock.

τωρα αν εχεις και ios7 δε νομιζω να εχει βγει κατι.Δε το λεω με σιγουρια.

Γιατι δε ψαχνεις κανενα τσακαλι να σου το κανει official unlock (ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ) να ηρεμησει το κεφαλι σου???

Παλια εκανα unlock καποια τηλεφωνα (πχ 3gs) φιλων και τα εδινα ή τα πουλουσαν για να παρουν ελληνικα.
Απο καποια στιγμη και περα και να μου χαριζουν κλειδωμενο δε το περνω με ολη τη μανουρα που εχεις.....

τι ενοεις δηλαδη ?? να ψαξω για jb ? δεν τα καταλαβαινω και πολυ αυτα ακομα... εχω το 4S με ios 7 καρακλειδωμενο του κερατα... κλειδαμπαρωμενο θα ελεγα χααχαχ απλα δεν ξερω εαν μπορω να εχω αναφορες μηνυματων και εαν μπορω να κλεινω και να ανοιγω το gps οταν θελω εγω και οχι οταν θελει αυτο.. αμα το κανω jb θα μου σβηστουν ολα και θα πρεπει να κανω set up παλι απο την αρχη?? θα δουλευει το προγραμμα που βρισκει το iphone σε περιπτωση που μου το κλεψουν ?? και γενικα τι θα αλλαξει στην ολη φαση ?? τι εχω να κερδισω απο το jb ?? σορρυ αν σε κουραζω απλα δεν μου λυνονται αυτες οι αποριες τοσο ευκολα οσο με τα android... να φανταστεις ακομα και στον υπολογιστη δεν το εχω συνδεσει γιατι δεν ξερω πως...