Σελίδα 7 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 567
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 66 από 66

Θέμα: ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.......ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ??

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολύ "βραχύβιο" μέλος σε κόβω εσένα.....
    Αφου διαπιστωθηκε οτι ηταν από την ιδια την εταιρεια που έκανε εμμεση διαφημιση....

2. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

Ptboul (26-07-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλες/όλους!Αν μου έλεγε κανείς πριν από δυο μήνες ότι αφορμή για την εγγραφή μου σε ένα forum με αυτοκίνητα(ψάχνω για νέο αμάξι αυτό το διάστημα) θα ήταν ένα θέμα για προκατ σπίτια,θα έβαζα τα γέλια αλλά τελικά όλα γίνονται...τα αυτοκίνητα (και οι μηχανές) μου αρέσουν πολύ κ ασχολούμαι ενώ από κατασκευές δε σκαμπάζω πολύ!
    Ψάχνοντας στο google πληροφορίες για προκατασκευασμένες κατοικίες,βρήκα κ διάβασα το παρόν thread που είναι ενδιαφέρον και στο οποίο έχουν γράψει μέλη που φαίνεται ότι το κατέχουν κ θα ήθελα τη συμβουλή τους
    Εδώ και λίγο καιρό σκεφτόμαστε με τους δικούς μου την αγορά ενός προκάτ σπιτιού για το χωριό(πολύ κοντά σε θάλασσα,αν αυτό έχει σημασία).
    Θέλουμε μια μικρή σχετικά(60-80 τ.μ.) ισόγεια κατοικία στην οποία θα πηγαίνουμε συνολικά 2-3 μήνες το χρόνο.Τα προκατασκευασμένα σπίτια(από μπετόν,όχι από ξύλο) ακούγονται ως μια λύση επειδή δεν είναι εύκολο να βρισκόμαστε στο χωριό και να παρακολουθούμε την πρόοδο των όποιων εργασιών εκεί αλλά και επειδή οι εργολάβοι κάτω δεν είναι και ό,τι καλύτερο.Επίσης στα προκάτ έχεις ακριβή ημερομηνία παράδοσης και πιστοποιήσεις για τοιχοποιία,αντισεισμικότη α και μόνωση,αν έχω ενημερωθεί σωστά.Το θέμα είναι αν συμφέρει γενικότερα(ως προς το οικονομικό σκέλος και φυσικά ως προς την ποιότητα του έργου που θα παραχθεί)...
    Να σημειώσω ότι οι γνώσεις και η εμπειρία μου στην επίβλεψη τέτοιων κατασκευών είναι πολύ μικρή και διαβάζοντας σε άλλα-ελληνικά και ξένα-fora πόσα πράγματα πρέπει να έχεις ένας επίδοξος αγοραστής κατά νου πριν και κατά τη διάρκεια της ανέγερσης ενός σπιτιού ή ακόμα και κατά την αγορά ενός προκατ,έχω πελαγώσει:υλικά κατασκευής,διπλοί τοίχοι ή όχι,σύμμικτη κατασκευή ή όχι,ένσημα ΙΚΑ,θεμελίωση-εκσκαφές-περιβάλλων χώρος-άδειες κτλ συμπεριλαμβάνονται στην αρχική συμφωνία ή θα ζητήσει extra χρήματα για κάτι που''θα προκύψει'' και πολλά άλλα...αν είναι να ασπρίσουν τα μαλλιά μου πριν την ώρα τους,ας το αφήσω καλύτερα
    Ρίχνοντας μια πρώτη ματιά έχω δει κάποιες φωτο που φαίνονται πολύ ενδιαφέρουσες (αισθητικά τουλάχιστον)για τα δικά μου γούστα:
    1
    2

Τα πρώτα ερωτήματα λοιπόν είναι:Ποιες εταιρείες θα προτείνατε(εδώ ή σε pm) που έχετε δοκιμάσει εσείς ή πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και μείνατε ευχαριστημένοι...ισχύει ότι οι περισσότεροι λειτουργούν ως καρτέλ;Τι κυρίως πρέπει να προσέξει ή να απαιτήσει κανείς από τον κατασκευαστή σε τέτοιες περιπτώσεις προκάτ κατασκευών;
    Οποιαδήποτε καλοπροαίρετη πρόταση δεκτή!
    Ευχαριστώ προκαταβολικά!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 07-01-14 στις 22:33 Αιτία: προσθηκη φωτο

4. The Following User Says Thank You to lleonidas For This Useful Post:

aristent (07-01-14)

Περιοχή
    λημνος
    Rides
    1

Προεπιλογή

ecodom.com.gr/index.php ειναι φιλος και πολυ καλος στην δουλεια του... εαν προχωρήσεις με αυτον ενημερωσε με...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anisos : 05-01-14 στις 21:24

Rides
    0

Προεπιλογή

Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά μου πέφτει λίγο μακριά ο Βόλος για να πάω και να δω δείγματα της δουλειάς του...μένω Αττική!Επίσης το χωριό βρίσκεται στη νότια Πελ/σο οπότε φαντάζομαι πως και τα μεταφορικά θα ανεβαίνουν πολύ...

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Έχω πάει και στους δύο παραπάνω, καλές κατασκευές, αλλά πιο πολύ εντύπωση από κοντά μου έκανε αυτή η εταιρεία.

Είναι στην Μεσογείων κοντά στον Σταυρό.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λεωνιδα, καλως μας ηρθες κατ'αρχην!!!

Οτι και αν αποφασισεις,να εχεις υποψιν οτι σε προκατ υπαρχει μεγαλη δυσκολια να βαλεις Τεντες,το λεω αυτο μια και ειναι η δουλεια μου αυτη,εκτος βεβαια εαν εχει γινει προβλεψη στηριγματων απο πριν.

Και αν καταλαβα καλα, τους καλοκαιρινους μηνες θα το κατοικεις,οποτε μια προστασια απο ζεστη θα τη θελεις.

εκτος απο αυτο,σε οσα προκατ εχω κληθει να βαλω τεντες, εχω δει και ακουσει τα εξης:
    Οταν το ειδαν σε σχεδιο τους αρεσε παρα πολυ,αλλα στην πραξη ειδαν οτι οσο ομορφο ηταν,αλλα τοσα προβληματα αντιμετωπιζαν......ελλειπεις θερμομονωσεις και ηχομονωσεις,στεγανοτητες,κ αι παραθυρα ετεθειμενα σε βροχη και ηλιο,ενω υπηρχε δυνατοτητα να βγει ενα μετρο πιο εξω η σκεπη και να υπαρχει προστασια και αλλα πολλα.......θελει προσοχη στην επιλογη του κατασκευαστη.

9. The Following 3 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

freddys (08-01-14), Konstantinos E60 (08-01-14), Ptboul (08-01-14)

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 567

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP