Σελίδα 6 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 86

Θέμα: χρεωση σε αντιπροσωπεια

Rides
    0

Προεπιλογή

Η δικη μου αποψη παλι ειναι πως οπου κ αν πας το πιο σημαντικο ειναι να πεσεις σε σωστο μαστορα που σεβεται αυτο που κανει ,αρα να το κανει καλα.Επισης στην αντιπροσωπεια σιγουρα ειναι πιο ακριβα αρα για απλα πραγματα προτιμουμε συνεργεια εκτος δικτυου ,αλλα γνωστες των αυτοκινητων μας.Δεν παμε μονο για χαρη του κοστους,γιατι μπορει αν δεν ξερει ο καθε ενας που ασχολειτε με το αμαξι μας να το πληρωσουμε ακριβοτερα...Το μονο καλο στην αντιροσωπεια ειναι οτι εχεις κ την εγγυηση των ανταλλακτικων αλλα κ οτι σου σφραγιζουν το βιβλιαρακι για χρηση σου κατα την μεταπωληση.Τωρα η επιλογη ειναι προσωπικη κ θεμα τσεπης ειδικα στις μερες μας...

Rides
    0

Προεπιλογή

ρε παιδια εμενα μου την δινει κατι αλλο.πας στον γνωστο τον μη επισημο αντιπροσωπο και οταν πας να του ζητησεις αποδειξη κανει τα μουτρα σκατα και σου λεει με υφος θα πηρωσεις και το Φ.Π.Α 20%...κ σου λεει αν θεσ πηγαινε στη αντιπροσωπεια να σου κοψουν το κ..λο

Rides
    0

Προεπιλογή

Να μην ξαναπας φιλε μου για να μαθει να σεβεται αυτον που του δινει να φαει κ οχι να τα παιρνει κ να κλεβει κ το κρατος.Για τα λαμογια αυτα κ τους πολιτικους τωρα πληρωνουμε παλι εμεις τα φαγοποτια τους....

Περιοχή
    Ξάνθη
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγω δηλαδη στα 150.000χλμ τωρα τι θα χρειαστω ετσι για να ξερω...?
    Μη τα συζητας αδερφε...

Rides
    1

Προεπιλογή

στεφανε εσυ λογικα κανεισ παλι το inspection 2 οποτε πας παλι φιλτρα λαδια μπουζι κλπ κλπ κοντα στο 400αρι μαλλον αν το πασ αντιπροσωπεια!!

Περιοχή
    Kατερίνη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Είχα την ατυχία να μου σπάσουν το τζάμι του συνοδηγού στην 318 μου.Το πήγα με πολυ θλίψη σε κάποιο συνεργείο,αφού αγόρασα από την αντιπροσωπεία στην Θεσ/νίκη το καινούργιο τζάμι!Ακολούθως το παρέλαβα επισκευασμένο και πλήρωσα περί τα 120 ευρω εργατικά,χωρίς απόδειξη,εννοείται!
    Με την πρώτη καλή βροχή,η 318 έγινε μπανιέρα από τα νερά που μπήκανε από την πόρτα του συνοδηγού.Δεν μπορώ να σας περιγράψω την τραυματική εμπειρία και την απογοήτευση μου σχετικά με την κούκλα μου.
    Καλή τύχη,στο μεσοδιάστημα ανοιξε υποκατάστημα η BMW στην Κατερίνη και τους επισκέφθηκα όπου διαπιστώθηκε:
    Ο "Μάστορας" όταν άνοιξε την πόρτα,έκοψε την μονωτική μεμβράνη πολυουρεθάνης και ακολούθως την κόλησε στην θέση της με μια κόλλα που δεν στέγνωσε ποτέ,με αποτέλεσμα η μεμβράνη να είναι κυριολεκτικά στον αέρα!!!!!!! Επίσης έσπασε και δύο τρία βύσματα στην ταπετσαρία και δεν τα αντικατέστησε,επειδή μάλλον δεν χρειάζονταν!!!
    Αντικαταστάθηκε η μεμβράνη με καινούργια και τοποθετήθηκε η original κόλλα πληρώνοντας 35ευρω+20 ευρώ για την κόλα(11 ευρω το μέτρο) και γυρω στα 60 ευρώ εργατικά(χρειάστηκε μία ώρα για να καθαριστεί η πόρτα από το βρωμερό υλικό που έπαιζε τον ρόλο της κόλας στην αρχική επισκευή,ο τεχνικός αν και δούλευε με γάντια και φόρμα έγινε κατάμαυρος).
    Αποτέλεσμα,η 318 έγινε ξανά παντός καιρού και η καρδιά μου ήλθε στην θέση της!!!
    Συμπέρασμα αντιπροσωπεία και πάλι αντιπροσωπεία για κάθε περίπτωση.

Περιοχή
    Ξάνθη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    στεφανε εσυ λογικα κανεισ παλι το inspection 2 οποτε πας παλι φιλτρα λαδια μπουζι κλπ κλπ κοντα στο 400αρι μαλλον αν το πασ αντιπροσωπεια!!
    καλα παμε...ωχ...
    Μη τα συζητας αδερφε...

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο beliris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είχα την ατυχία να μου σπάσουν το τζάμι του συνοδηγού στην 318 μου.Το πήγα με πολυ θλίψη σε κάποιο συνεργείο,αφού αγόρασα από την αντιπροσωπεία στην Θεσ/νίκη το καινούργιο τζάμι!Ακολούθως το παρέλαβα επισκευασμένο και πλήρωσα περί τα 120 ευρω εργατικά,χωρίς απόδειξη,εννοείται!
    Με την πρώτη καλή βροχή,η 318 έγινε μπανιέρα από τα νερά που μπήκανε από την πόρτα του συνοδηγού.Δεν μπορώ να σας περιγράψω την τραυματική εμπειρία και την απογοήτευση μου σχετικά με την κούκλα μου.
    Καλή τύχη,στο μεσοδιάστημα ανοιξε υποκατάστημα η BMW στην Κατερίνη και τους επισκέφθηκα όπου διαπιστώθηκε:
    Ο "Μάστορας" όταν άνοιξε την πόρτα,έκοψε την μονωτική μεμβράνη πολυουρεθάνης και ακολούθως την κόλησε στην θέση της με μια κόλλα που δεν στέγνωσε ποτέ,με αποτέλεσμα η μεμβράνη να είναι κυριολεκτικά στον αέρα!!!!!!! Επίσης έσπασε και δύο τρία βύσματα στην ταπετσαρία και δεν τα αντικατέστησε,επειδή μάλλον δεν χρειάζονταν!!!
    Αντικαταστάθηκε η μεμβράνη με καινούργια και τοποθετήθηκε η original κόλλα πληρώνοντας 35ευρω+20 ευρώ για την κόλα(11 ευρω το μέτρο) και γυρω στα 60 ευρώ εργατικά(χρειάστηκε μία ώρα για να καθαριστεί η πόρτα από το βρωμερό υλικό που έπαιζε τον ρόλο της κόλας στην αρχική επισκευή,ο τεχνικός αν και δούλευε με γάντια και φόρμα έγινε κατάμαυρος).
    Αποτέλεσμα,η 318 έγινε ξανά παντός καιρού και η καρδιά μου ήλθε στην θέση της!!!
    Συμπέρασμα αντιπροσωπεία και πάλι αντιπροσωπεία για κάθε περίπτωση.
    δικαωμα σου φιλε να εχεις την γνωμη σου.
    απλα το συνεργειο που λες ηξερε ,ηταν εξειδικευμενο σε BMW?
    γιατι σε ολο το θρεντ δεν ειπαμε για συνεργεια ασχετα η παντος τυπου ,αλλα μονο σε οσα ασχολουνται με BMW και μονο.
    ευχαριστω

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και να διευκρινίσουμε κάτι. Στην κυριολεξία "εξειδικευμένο" συνεργείο εννοούμε το συνεργείο το οποίο συμμετέχει ανελλιπώς σε σεμινάρια τεχνικής ενημέρωσης και τεχνολογικής εξέλιξης της BMW στα οποία συμμετέχουν και τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία. Κάποια καλά "εξειδικευμένα" το κάνουν, κάποια όχι, γιατί το κόστος παρακολούθησης αυτών των σεμιναρίων σε χρόνο και χρήμα είναι αρκετά υψηλό, ενώ για τα εξουσιοδοτημένα είναι δωρεάν.

10. The Following 2 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

katsaraios (19-04-10), Konstantinos E60 (19-04-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

καλησπερα σε ολους σας ,,,ας καταθεσω και εγω την αποψη μου περι εξουσιοδοτημενων και μη συνεργιων ,,,,,,εχω bmw εδω και 12 χρονια εχουν δει τα ματια μου πολλα,,,οι αντιπρωσοποιες ειναι οπως πας σε ενα καλο εστιατοριο ,,,βλεπεις την διακοσμηση τους μαιτρ ,σερβιτορους με πετσετουλες να σου γεμιζουν το νερο το κρασι και να ειναι ετοιμοι ανα πασα στιγμη να σου προσφερουν τις πρωτες βοηθειες αν στραβοκαταπιεις,,και εσυ σκευτεσε απο μεσα σου εδω θα μου παρουν το κεφαλι αλλα ας οψεται το μωρο μου θα μεινει ευχαριστημενο,,,,,,,,ποιος μαστορας καλος επισημης αντιπροσωποιας δεν θα επιχειρουσε να ανοιξει δικο του συνεργειο αφου ειναι γατος??,,και να μην καθεται να παιρνει διαταγες απο τον αρχιμηχανικο κλπ,κλπ καθεται λοιπον εκει στην σιγουρια του μονιμου και βαριεται που ζει,,,σε κοιταει και ποιος ξερει τι λεει απο μεσα του,,,ενω ο γατος τα συχτιριζει ολα και βγαινει εξω και προσεχει τα μωρα μας ,,,ξερετε γιατι?? για να μας ξαναδει εκει γιατι απο εμας πληρωνει τεβε,δεη,κλπ,,,,,,,,,,πας στην αντιπροσωπεια ο ενας βαζει ναυλον στο καθισμα ο αλλος φτιαχνει καρτελα ο αλλος το παει μεσα,,,,και εσυ στο σαλονι περιμενεις ,,κοιτας τους αλλους ομοιοπαθεις και σιγοψυθηριζεται τι μελοι γενεσται ,,,,,μετα απο ωρα και ενω εχεις γινει κοτοπουλο απο τα πολλα χαμογελα των ρομπακιδων που παιρνουν απο διπλα σου και σε ενημερωνουν για την τυχη και την πορεια των εργασιων ( λες και γεναει η γυναικα σου στο μαιευτηριο ) φτανει η ωρα που σου φερνουν το μωρο σου ,,,το κοιτας και πας για καταθεση αισθανομενος οτι βρισκεσε στην δου (εφορια) της περιοχης σου,,,,και στην ουσια για να πιστεψεις και εσυ τι εγινε παραμυθιαζεις τον ευατο σου οτι οκ στο εφτιαξε το επισημο σερβις της bwm και καπως ηρεμεις,,,,,ασε που εμενα μου αρεσει ο γυρος και τα κεμπαπ στο μοναστηρακι ,,,,,,,,συγνωμη αν σας κουρασα ,,,,,,φιλικα

12. The Following 3 Users Say Thank You to Atsa linos For This Useful Post:

bill_m3 (20-04-10), NickE60 (19-04-10), Stefanos_Cool (19-04-10)

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP