ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
HLIAS - E36 (06-01-14), nikos1400 (06-01-14), Βασιλης (07-01-14)
HLIAS - E36 (06-01-14), Nick bmwlover (07-01-14), Βασιλης (07-01-14)
Aκόμα και μια απλή βόλτα να πας με 6κύλινδρο μετά δεν σου κάνουν αίσθηση τα 4κύλινδρα!!!
Λοιπόν κατά τη γνώμη μου, αν δεν είσαι κολλημένος με την τεχνολογία και τις ανέσεις στο αυτοκίνητο, να πάρεις Ε36... Μπορει να μην έχει κάποιες από τις ανέσεις που προσφέρει η Ε46 όμως θα το απολαύσεις πιο πολύ...
Μην φανταστείς όμως ότι έχουν καμιά τεράστια διαφορά... Απλά το 36άρι θα σε ανταμείψει με τον καιρό γιατί έχει αποδείξει ότι (αν είναι προσεγμένο) αντέχει και μάλιστα πολύ...Εχω να σου αναφέρω μπόλικα παραδείγματα από γνωστούς που έχουν ξεπεράσει τα 500.000 χλμ με ένα ταπεινό 316 Ε36 και αλλαζαν μόνο τα αναλώσιμα...
Επιπλέον η πίσω κίνηση δεν είναι καθόλου επικίνδυνη... Το αντίθετο, έχεις τη δυνατότητα να ελέγχεις το αυτοκίνητο και με το γκάζι και όχι μόνο με το τιμόνι όπως στα προσθιοκίνητα... Σκέψου ότι αν φύγει το πίσω μερος ενός προσθιοκίνητου τότε το αφήνεις να σταματήσει και παλεύεις απλά με το τιμόνι ενώ με το πισωκίνητο "παίζεις" και με το γκάζι...![]()
Έμαθα να οδηγάω σε Vectra B και ειλικρινά με αυτό το αυτοκίνητο έχω κάνει ΤΡΕΛΑ πράγματα γιατί πάντα είχα το μικρόβιο για παντιλίκια... Από τότε που πήρα την 36άρα κάνω πράγματα 8 φορές χειρότερα και αισθάνομαι σιγουριά και ασφάλεια... Αν τύχει καμιά φορά και πάρω το Vectra απορώ με τι μυαλό τα έκανα όλα αυτά και πόσο τυχερός είμαι που δεν έχω πάθει τίποτα...!!!
Ότι κι αν αποφασίσεις σου εύχομαι να το χαρείς...!!!![]()
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
Βασιλης (07-01-14)