BILL007 (15-04-10)
Ο λαος απαιτεί νούμερα!!
εκτιμώ 150 ρόδα!!
Άντε ρε Λευτέρη.... μα πως μπορείς και έχεις τόση υπομονή?
φιλαρακι....το καλο πραγμα αργει....ειδικα ,οταν κατι γινεται πρωτη φορα!!
VanVIC (18-04-10)
φθανουμε στην τελικη ευθεια....πριν λοιπον βαλουμε το αυτοκινητο στο δυναμομετρο...εχει προγραμματιστει ενα γενικο σερβις( για να ειναι ,ολα ετοιμα...) ..σημερα εβαλα μπουζι πλατινας ngk, αυριο θα αλλαξω την τρομπα νερου(προληπτικα κυριως ,μιας και ειχε λιγο τζογο),και τεταρτη παει συνεργειο..για γενικο τσεκ απ.. λαδια -φιλτρα...και επ ευκαιριας σινεμπλοκ απο μ3....
Kostas_1 (19-04-10)
Σκεψου το για τα συνεμπλόκ αλλη μια φορά. Αν βάλεις τα παράκεντρα να ξέρεις οτι το αυτοκίνητο θα ακούει πιο άμεσα και θα διαβάζει τα πάντα στον δρόμο! Μαζι και τις ανωμαλίες! όπου ο δρόμος κάνει νερά το τιμόνι σου θα στρίβει μονοτου και θα τις διαβάζει! Πρεπει ν ακρατάς συνέχεια το τιμόνι, αλλιώς δεν πηγαίνεις ευθεία
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kloukakis : 20-04-10 στις 10:36
τα σινεμπλοκ μπηκανε( απο μ3) ...μαζι αλλαχτηκαν, μπουζι( πλατινας.), τρομπα νερου,λαδια, φιλτρο λαδιου & βεβζινης,ψυχτικο υγρο , εγινε τσεκ στο διαγνωστικο και ειναι ολα καλα! παρατηρηθηκε μονο μια διαρροη λαδιου ,απο την βαση του φιλτρου(θα το φτιαξω το σαβ/κο...μιας και για να γινει..πρεπει να ξηλωθουν ολα ξανα)...ευκαιρια...για τις μικροαλλαγες που ηθελα να κανω στην εισαγωγη!!
το οδηγησα για περιπου 15 χιλιομετρα ετσι...ειναι σαφεστατα πιο σφικτο...οχι ομως τοσο κουραστικο ,οσο το παρουσιαζεις! το τιμονι διαβαζει τα παντα,,..αλλα η αναρτηση ακομα κανει την δουλεια της! συμπερασμα δεν εχω βγαλει ακομα...ολοκληρωμενο...θα πρεπει να στριψω και να γραψω χλμ...αλλα οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικες!
μπραβο ρε λευτερη πολυ καλη κινηση τα σινεμπλοκ!!και εγω που τα φοραω ειμαι πολυ ικανοποιημενος..το αμαξι γινεται αρκετα πιο σφιχτο αλλα εμενα μου αρεσει δε με κουραζει!σειρα εχουν τα φρενα να φανταστω τωρα εε?
στο μυαλο μου εισαι!! σημερα πηγα σε κανα 2 μαντραδες για φρενα,,,,κανεις δεν ειχε απο 330...( αν και απο οτι μου ειπαν, πισω δεν κανουν σε ζ3)...βεβαια και μικροτερα δεν τα αποκλειω..διοτι,δεν θελω μπροστα τερατα και πισω μικρα..(θα χασω ισορροπια )..οποτε η αναζητηση συνεχιζεται...