Πείτε με καχυποπτο αλλα εγώ οποτε ακούω για μεμβράνες το μυαλό μου παει σε γρατσουνιές......
Μ αυτά που έχω διαβάσει και έχω ακούσει απο δω μέσα θεωρώ τα παντα πιθανά....
Vasilis M3 (06-01-14)
Το αυτοκίνητο λογικά είναι euro5 , άρα και τέλη βάσει ρύπων...
Δύσκολα βρίσκεις Carrera 4S με euro5 προδιαγραφές σε παραπλήσια χρήματα..
Detailing Madness
Πιστεύω οτι αν έχεις δυνατότητα να διαθέσεις τόσα χρήματα για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με τόσα κυβικά (βλέπε τεκμήριο + φόρος πολυτελείας) αυτή την περίοδο, δε νομίζω να σκεφτεί πολύ τα τέλη κυκλοφορίας.
Όσο για το αν βρίσκεις, σε "σοβαρή" διαπραγμάτευση, ακόμα και αυτά που ζητούν 65-70Κ, μπαίνουν στο "παιχνίδι" με "ζωντανά" 55Κ.
Δυστυχώς, αν κάποιος "θέλει" να πουλήσει, στην Ελλάδα του σήμερα, τέτοιες "υποχωρήσεις" τις κάνει (μην σου πώ και μεγαλύτερες).
Ναι αμέ δεν αντιλέγω!!!
Βασικά εξαρτάται το τι θέλει κανείς και το τι κάνει κέφι
Φίλος πήρε με παραπλήσια χρήματα "κούτα" 997 Turbo I με ελάχιστα χλμ
Detailing Madness
Εγώ παλι πιστεύω οτι η τιμη αγοράς δεν είναι το κυρίως κριτήριο για τέτοια αμάξια.
Με αυτά τα λεφτά αγοράζει κάποιος και ferrari και ακόμα και aston martin.
Μετά την απομάκρυνση απο το υπουργείο τι γίνεται;
Τι σχέση έχει το ανταλλακτικό της bmw (ας είναι και Μ3, bmw είναι) με αυτό της porsche της ferrari ή της aston martin;
Για να μην αναφέρω ποσες ιντερνετικες επιλογές υπαρχουν για αγορά ανταλλακτικών για bmw σε σχέση με porsche κλπ
Όποιος δεν ειναι διατεθειμένος να χωνει το χερι βαθειά στην τσέπη παιρνει M3 και ξεμπερδευει.
Αλλιως την πατάει ο επόμενος αφού το αμάξι θα είναι κακοσυντηρημενο (λαδακια και όσο την βγάλει). Και δυστυχως ειναι πολλοί αυτοι που το κανουν αυτό.....
Με αλλά λογια θεωρώ οτι πρέπει να το βλέπουμε σαν πακέτο το όλο θέμα όταν μιλάμε για τέτοια ποσά και όχι σαν μεμονομένη αγορά.
aristent (06-01-14), Bazil Van Sinner (09-01-14), BILL007 (06-01-14), chrisgiapz3 (07-01-14), deepBLUE (06-01-14), freddys (07-01-14), giannis_compact (06-01-14), JimE36 (06-01-14), Ptboul (07-01-14), steliosm46 (07-01-14)
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue