Αρχικό μήνυμα απο
beliris
Είχα την ατυχία να μου σπάσουν το τζάμι του συνοδηγού στην 318 μου.Το πήγα με πολυ θλίψη σε κάποιο συνεργείο,αφού αγόρασα από την αντιπροσωπεία στην Θεσ/νίκη το καινούργιο τζάμι!Ακολούθως το παρέλαβα επισκευασμένο και πλήρωσα περί τα 120 ευρω εργατικά,χωρίς απόδειξη,εννοείται!
Με την πρώτη καλή βροχή,η 318 έγινε μπανιέρα από τα νερά που μπήκανε από την πόρτα του συνοδηγού.Δεν μπορώ να σας περιγράψω την τραυματική εμπειρία και την απογοήτευση μου σχετικά με την κούκλα μου.
Καλή τύχη,στο μεσοδιάστημα ανοιξε υποκατάστημα η BMW στην Κατερίνη και τους επισκέφθηκα όπου διαπιστώθηκε:
Ο "Μάστορας" όταν άνοιξε την πόρτα,έκοψε την μονωτική μεμβράνη πολυουρεθάνης και ακολούθως την κόλησε στην θέση της με μια κόλλα που δεν στέγνωσε ποτέ,με αποτέλεσμα η μεμβράνη να είναι κυριολεκτικά στον αέρα!!!!!!! Επίσης έσπασε και δύο τρία βύσματα στην ταπετσαρία και δεν τα αντικατέστησε,επειδή μάλλον δεν χρειάζονταν!!!
Αντικαταστάθηκε η μεμβράνη με καινούργια και τοποθετήθηκε η original κόλλα πληρώνοντας 35ευρω+20 ευρώ για την κόλα(11 ευρω το μέτρο) και γυρω στα 60 ευρώ εργατικά(χρειάστηκε μία ώρα για να καθαριστεί η πόρτα από το βρωμερό υλικό που έπαιζε τον ρόλο της κόλας στην αρχική επισκευή,ο τεχνικός αν και δούλευε με γάντια και φόρμα έγινε κατάμαυρος).
Αποτέλεσμα,η 318 έγινε ξανά παντός καιρού και η καρδιά μου ήλθε στην θέση της!!!
Συμπέρασμα αντιπροσωπεία και πάλι αντιπροσωπεία για κάθε περίπτωση.