Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 82

Θέμα: Οικογενειακές διακοπές - Αύγουστος 2010

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε ξέρω για σας, αλλά εν όψη του όμορφου καιρού το τελευταίο διάστημα έχω αρχίσει να μπαίνω σε καλοκαιρινό mood.
    ...
    Θα ήθελα προτάσεις (κυρίως από οικογενειάρχες) για παραθαλλάσια μέρη ...
    Λοιπόν, κοντές μπαλιές και γρήγορες...
    Κώστα ψάχνεις για αυτό αλλά ενδεχομένως δεν γνωρίζεις την ύπαρξή του.
    Επέλεξε οικογενειακό sea-view Bungalow και αν μπορείς βάλε να το κλέισουν ή οι γονείς σου απο US ή απο Γερμανία (νομίζω ακόμα καλύτερα).
    Το site του το αδικεί αλλά θα σου πώ ότι έχω πάει σε αρκετά και αυτό θα το επιλέξω φέτος για 4η συνεχή χρονιά.

Ναι ξέρω, θέλει καράβι αλλά μιλάμε για Μινωϊκές όπου είναι σαν να είσαι σε ξονοδοχείο 5* το πήγαινε-έλα. Απο το λιμάνι του Ηρακλέιου είναι περίπου 20 λεπτά οδήγηση.
    Το συγκρότημα (σαν χωριό με μεμονωνμένες κατοικίες είναι) βρίσκεται στο χωρίο Σίσσυ, στα όρια του νομού Ηρακλείου με τον Αγιο Νικόλαο.
    Δεδομένου οτι η Κρήτη είναι ευλογημένος τόπος, εκτός απο την διαμονή εκεί, αν θές έχεις πολλά να κάνεις και σαν ημερήσια εξόρμηση (ο Snoopy προφανώς ξέρει...).

Κώστα ΤRUST ME !

Y.Γ.: Για άλλη μια φορά ψάχνουμε ίδια πράγματα...

2. The Following User Says Thank You to VanVIC For This Useful Post:

Monsta (18-04-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επέλεξε οικογενειακό sea-view Bungalow και αν μπορείς βάλε να το κλέισουν ή οι γονείς σου απο US ή απο Γερμανία (νομίζω ακόμα καλύτερα).
    Το site του το αδικεί αλλά θα σου πώ ότι έχω πάει σε αρκετά και αυτό θα το επιλέξω φέτος για 4η συνεχή χρονιά.

Ναι ξέρω, θέλει καράβι αλλά μιλάμε για Μινωϊκές όπου είναι σαν να είσαι σε ξονοδοχείο 5* το πήγαινε-έλα. Απο το λιμάνι του Ηρακλέιου είναι περίπου 20 λεπτά οδήγηση.
    Το συγκρότημα (σαν χωριό με μεμονωνμένες κατοικίες είναι) βρίσκεται στο χωρίο Σίσσυ, στα όρια του νομού Ηρακλείου με τον Αγιο Νικόλαο.
    Δεδομένου οτι η Κρήτη είναι ευλογημένος τόπος, εκτός απο την διαμονή εκεί, αν θές έχεις πολλά να κάνεις και σαν ημερήσια εξόρμηση (ο Snoopy προφανώς ξέρει...).

Κώστα ΤRUST ME !

Y.Γ.: Για άλλη μια φορά ψάχνουμε ίδια πράγματα...
    Πρέπει να τα πούμε και κατ' ιδίαν, αλλά ακούγεται (και φαίνεται) υπέροχο.

Δεν έχω πάει ποτέ Κρήτη.

Είναι απαραίτητο το αυτοκίνητο εκεί Βαγγέλη / Σταμάτη?

Υ.Γ.: I trust you...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη VanVIC : 18-04-10 στις 20:52

Rides
    0

Προεπιλογή

Κωστα ναι. Αμαξι στανταρ. Κυριως για το θεμα του πηγαινε ελα με τα καραβια.
    Νοικοκυρεμενα.
    Και για εξορμησεις με ασφαλεια.
    Μακρυα απο τα ματιζ- τζιμνι - σπαρκ που πριν τα εχουν σκισει ολοι οι μεθυστακες αγγλοι

[QUOTE=Monsta;46240]
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων

Κώστα ΤRUST ME !

Y.Γ.: Για άλλη μια φορά ψάχνουμε ίδια πράγματα...[/QUOTE]

Δεν έχω πάει ποτέ Κρήτη.

5. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Samaro (18-04-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

................................
    Δεν έχω πάει ποτέ Κρήτη.

Είναι μεγάλη η Κρήτη. Θα χρειαστείς αυτοκίνητο για τις τοπικές εκδρομούλες.
    Και εφ'όσον τις κάνεις θα αποζημιωθείς απο την ομορφιά που θα δείς.
    Για λίγες ημέρες νοικιάζεις.Για περισσότερες πέρνεις το δικό σου που θα σου μεταφέρει τις αποσκευές αλλα και θα το ευχαριστηθείς.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Samaro : 18-04-10 στις 18:37

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν έχω πάει ποτέ Κρήτη.

Κώστα η Κρήτη είναι ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΤΟΠΟΣ (το ξανάγραψα ε?)
    Μπορείς να συνδιάσεις ότι βάζει ο νού σου, βουνό, θάλασσα, ηρεμία, μπάχαλο (και κακό και καλό), διασκέδαση (έχει κάτι νυχτομάγαζα στα Χανιά...), φιλοξενία, καλό και επαγγελματικό service (στις περισσότερες περιπτώσεις), υποδομή (νοσοκομεία αχρείαστα να'ναι !), τα πάντα.

Το αυτοκίνητο θα το χρειαστείς για να πάς και να΄ρθεις νοικοκυρεμένα (που λέει κι ο Snoopy) αφού θα έχεις τα παιδιά και αρκετά παρελκόμενα.
    To "Kalimera Kriti" θα σε κάνει να θές να μείνεις εκεί και να μην θές να πάς κάπου αλλού αλλά κρίμα θα'ναι αν είσαι εκεί να μην κάνεις και 1-2-3 εξορμήσεις (προς Αγιο Νικόλαο, Σητεία, Ιεράπετρα, Γαίδουρονήσι, Μακρύ Γιαλό κλπ).

Αν τα παιδιά ήταν σε μεγαλύτερη ηλικία (πάνω απο 13-14) θα σου πρότεινα και τα Χανιά (για άλλους λόγους θα ξετρλένονταν τα παιδιά και για άλλους οι γονείς).
    Το Ρέθυμνο (μέσα στην παλιά πόλη) είναι μαγευτικά αλλά όχι με παιδιά. Εκεί έιναι να πάς βράδυ με παρέα 1-2 ζευγάρια και να απολαυσετε δείπνο που θα θυμάστε για πολλά χρόνια (ειδικά για το περιβάλλον).

Το Ηράκλειο (μέσα) μην τολμίσεις να το πλησιάσεις (δεν διαφέρει απο Αθήνα-Πειραιά).

Επιμένω στην αρχική μου πρόταση για "Κalimera kriti"
    Αν το σκεφτείς σοβαρά και πάρεις πληροφορίες (σου είπα οτι το site το αδικεί πολύ), διευκρίνησε οτι θες all inclusive. Εγώ καθε φορά το κλείνω half-board για να μπορώ να έχω επιλογές για καμιά νυχτερινή εξόρμιση σε κάτι εκπληκτικά παραδοσιακά (γνήσια χωριάτικα) τοπικά μαγεριά ή ψαράκι στην διπλανή Μίλατο (πάνω στη Θάλασσα).

Πρέπει να βρούμε μια ευκαιρία να σου δείξω photo (να δεί και η οικογένειά σου) και τότε ίσως πάρεις μια γευση.

Εγώ πάντως ξέρω οτι εκεί περνάω καλά (τα παιδιά να δείς...) και ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ πραγματικά. Συνήθως κάθομαι μια εβδομάδα και μετά πάω και 1-2 μέρες σε ορεινό χωριό στο Ρεθυμνο (καταγωγή της μητέρας μου).

Σκέψου το.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP