Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 19

Θέμα: Τι δωρο σας εκανε ο καλος/η σας για την αλλαγη του χρονου?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαγγελη το γνωριζα ηδη , απο πρωτο χερι, μιας και ειμαι κολλητος με τον αδερφο του, αλλα ηθελα να τον πειραξω λιγακι.

Υ.Γ. Απαντηση δεν πηραμε για το σχιστοματικο. Βλεπω δεν υπαρχει διαθεση για περιπτυξεις με ανατολιτισσα. Υπαρχει γνωση φαινεται, για τους κινδυνους που εγκυμονει μια τετοια ενεργεια
    Για την ανατολίτισσα δεν ξέρω, ίσως ο "ελαφρύς" να ετοιμάζει το "σεντόνι" (κατά το "σου κούναγα σεντόνι και έβλεπες..." ) αλλά ο Ισίδωρος με το Μ3 θα χρειαστεί την F/I εμπειρία σου για να μπορέσει να ακολουθήσει (και αν) τουλάχιστον μέχρι τα 160-180, συμφωνείς ;

Υ.Γ.: για κάρτ πότε να κανονίσουμε;

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για την ανατολίτισσα δεν ξέρω, ίσως ο "ελαφρύς" να ετοιμάζει το "σεντόνι" (κατά το "σου κούναγα σεντόνι και έβλεπες..." ) αλλά ο Ισίδωρος με το Μ3 θα χρειαστεί την F/I εμπειρία σου για να μπορέσει να ακολουθήσει (και αν) τουλάχιστον μέχρι τα 160-180, συμφωνείς ;

Υ.Γ.: για κάρτ πότε να κανονίσουμε;
    Η ανατολιτισσα παιρνει αναβολικα (συνηθες φαινομενο με τις ανατολιτισσες ). Οποτε επιφυλασσει και εκπληξεις
    Για τον γερμανο, συμφωνω απολυτα. Η 'πραγματικη δυναμη που δεν συμπιεζεται' θα ειναι πισω μεχρι την τελικη του 'ελαφριου' (220 περιπου). Ακομα και να την συμπιεσει την δυναμη θα εχει πολυ δυσκολο εργο στο να βρεθει μπροστα απο σταση.
    Για καρτ μεσα ειμαι. Μολις φτιαξει λιγο ο καιρος το κανονιζουμε. Ειμαι σιγουρος οτι θα θελουν να συμμετασχουν και οι αδερφοι light στο event

3. The Following 2 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

sheriff (02-01-14), VanVIC (02-01-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP