Bαθυλακκο Θεσ/νικης εννοεις ; ; ;
Bαθυλακκο Θεσ/νικης εννοεις ; ; ;
καλά καλα
σου εκανα κλικ για να μην κλαις χαχαχα
I_MNL (22-11-16)
ΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ!
Ήταν η προτελευταία μέρα του καλοκαιριού (σχεδόν τέλη Σεπτεμβρίου) πριν την αναχώρηση/πτήση για έξω. Η ξανθιά αποφάσισε να κάνει το τελευταίο θαλασσινό μπανάκι κάπου κατά Βουλιαγμένη μεριά. Οπότε και πήρε τον Μπέμπη τον Μικρό τον 316 να την συνοδεύσει στον προορισμό της. Αμέριμνη και χαρούμενη ήθελε να απολαύσει και την τελευταία οδηγική στιγμή μαζί του συνάμα με το μπανάκι!
Κάπου στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και μεταξύ των υπόλοιπων άχρωμων, άοσμων και άγευστων τετράτροχων διέκρινε στην έξω λωρίδα να έρχεται από πίσω ένα ζευγάρι ξεχωριστών φώτων σε δίπορτο τετράτροχο χαμηλωμένο με αγωνιστικές διαθέσεις και με τα σχετικά αυτοκόλλητα! Με ευχαρίστηση διαπίστωσε πως το περιεχόμενο ήταν δύο άντρες (τους λοξοκοίταξε όσο γινόταν διακριτικά...) της αρεσκείας της, οι οποίοι βεβαίως βεβαίως είχαν πάρει χαμπάρι πως αυτή η οδηγός του 36αριού ζαχάρωνε
το δικό τους όχημα! Ο οδηγός χαμογέλασε διακριτικά και ο συνοδηγός έσκασε ένα μεγάλο χαμόγελο με ένα φιλικό νεύμα κατά την προσπέραση
Και ενώ ο οδηγός ξεκίνησε την διαδικασία επίδειξης σφηνών, η ξανθιά παρακολουθούσε και σκεφτόταν... "Κάπου το ξέρω αυτό το ντριφτάδικο αμάξι...μόνο ένα υπάρχει στην Αθήνα... και το προφίλ του συνοδηγού και αυτό το ατημέλητο μαύρο σγουρό μαλλί του συνοδηγού...κάπου τα έχω ξαναδει...Πρέπει να τους προλάβω και να τους μιλήσω".
Έτσι το φανάρι κοκκίνησε (καθώς κατάλαβε το φλερτ των δύο τετράτροχων) και τα δυο αγόρια βρέθηκαν πρώτα στην εσωτερική λωρίδα. Και καθώς η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, η ξανθιά άρπαξε την ευκαιρία και γλίστρησε από πίσω τουςΜε το που γίνεται πράσινο, η ξανθιά τούς δείχνει με το χέρι να το πατήσουν. Έχει μια ιδέα για το ποιοι μπορεί να είναι... Το ντριφτάδικο ξεσπάει μέσα από σκασίματα στις αλλαγές ταχυτήτων και βρυχάται. Αλλά και ο Μπέμπης ο Μικρός δεν μασάει...ακολουθεί όπως μπορεί και αγγίζει τα 120 και κάτι ψιλά λίγο πριν την καμπή στο φανάρι όπου η λ. Βουλιαγμένης βγαίνει στην συνέχεια της Ποσειδώνος (Καραμανλή)
Τα αγόρια έχουν σχεδόν σταματήσει στο κόκκινο φανάρι και περιμένουν. Έχουν καταλάβει πως το κορίτσι θέλει να τους μιλήσει, είναι περίεργοι κι αυτοί ποια να είναι άραγε αυτή η κοπέλα που...τους κολλάει...με τέτοιο τρόπο...
Η ξανθιά σταματάει στην έξω λωρίδα, ανοίγει παράυθρο και ρωτάει χαμογελαστά... "Μήπως είστε από το bmwfans.gr?" Πριν προλάβουν να απαντήσουν, ή ίδια φωνάζει: "Μα ναι, είστε, πες μου το είσαι ο..." Yamastura" προλαβαίνει ο οδηγός και "ο Γιάννης" απαντά ο συνοδηγός. "Κι εσύ ποια είσαι" ρωτά ο οδηγός. "Η MNL με το D3 ALPINA" απαντά η ξανθιά. "Σταματάμε τώρα εδώ πιο κάτω και τα λέμε" λέει ο οδηγός.
Όπερ και εγένετο
Και ό,τι ξέρατε μέχρι τότε, ξεχάστε το! Νέα εποχή ξεκίνησε
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Ωραία, ζηλεύω... Ήθελα να είμαι κι εγώ με το Ε30 εκεί να κάνουμε χαρούλες.
E30 318i
Κάνε κι ένα like/thanks στη διήγηση φίλε Πέτρο! Θα έρθω ξανά στην Ελλάδα στις 19 Δεκεμβρίου, οπότε...![]()
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Εγώ δεν είμαι πια Ελλάδα...
E30 318i