Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 569

Θέμα: Προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου που μας άρεσαν

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

οχι δεν ειναι της φτηνιας ο αλοιφαδορος τον πηρα να περασω αλοιφ γυαλισματος στης κορη μου το αυτοκινητο ,,εχει αφρωδες μαυρο σφουγγατι και εκει με λαστιχο μπαινουν τα πανια που ειπα,,,,,,,ειναι δυνατος και δεν κολαει ,,και λογικα πρεπει να εχει τις κανονικες διαστασεις των αλλων ,η τιμη του ηταν 49 ευρω

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Atsa linos Εμφάνιση μηνυμάτων
    οχι δεν ειναι της φτηνιας ο αλοιφαδορος τον πηρα να περασω αλοιφ γυαλισματος στης κορη μου το αυτοκινητο ,,εχει αφρωδες μαυρο σφουγγατι και εκει με λαστιχο μπαινουν τα πανια που ειπα,,,,,,,ειναι δυνατος και δεν κολαει ,,και λογικα πρεπει να εχει τις κανονικες διαστασεις των αλλων ,η τιμη του ηταν 49 ευρω
    Απλά, στους κανονικούς αλοιφαδόρους, τα pads κολλούν με velcro πάνω στο backing plate και όχι με λάστιχο. Οπότε, μάλλον αυτό που αγόρασες είναι παλμικό τριβείο και όχι ακριβώς αλοιφαδόρος. Τελοσπάντων, δεν ξέρω τι πανιά περνιούνται σε τέτοιου είδους μηχανήματα ώστε να σε βοηθήσω. Ελπίζω πάντως, να έχει ρυθμιζόμενες στροφές, αλλιώς να αποφύγεις οπωσδήποτε το γυάλισμα με αυτό. Για κέρωμα, όπως είπα και πριν, δε χρειάζεσαι αλοιφαδόρο, αφού κι εγώ που έχω με το χέρι κερώνω. Κυρίως τα κεριά σε πάστες, χρησιμοποιούνται πολύ ευκολότερα και με καλύτερα αποτελέσματα, με το χέρι.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP