Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αγαπητε Ηλια!! η διαφωνια ειναι η πηγη του διαλογου!!
    ξεκιναμε λοιπον...
    καταρχην για τη τραπεζα δεν πας μονο μια φορα, θελουν ενα σκασμο προσωπικα δεδομενα με εντολη της τρ της Ελλαδος και ουτε λιγο ουτε πολυ αυτα καθε δυο χρονια θα ανανεωνονται.
    Γιατι?
    Για παραδειγμα εχω λογαριασμο στη κιτρινη τραπεζα και λογαριασμο στη πρωην κυπριακη οπου υπαρχει μια καρτα, και ενα λογαριασμο μισθοδοσιας στη πρασινη τραπεζα.
    Αυτες ολες (με ενα ωραιο δωρακι) εγιναν κιτρινη τραπεζα, ομως θελουν εκ νεου να τους προσκομισω τα δικαιολογητικα της επικαιροποιησης ενω τα εχουν απο τον πρωτο λογαριασμο, που μαλιστα ειναι και του 2012
    κατι πρεπει να γινεται με τις βασεις δεδομενων τους χαχαχαχα και δεν μπορουν να ενωθουν χιουμορ
    παμε παρακατω
    εμενα δεν μου λεει τιποτε τα πρωτοκολλα σε κινητα ή email οταν μπορει να εχει προσβαση σε αυτα απο τον πρωην λογιστη μου μεχρι την απατημενη συζυγο μου που παραφυλαει να με καταστρεψει,
    δεν μου λενε τιποτα γιατι απο τις 100000 που ειναι για επανεγγραφη καποιοι εχουν αποβιωσει και με την φυσικη παρουσια αλλαζουν πολλα,καποιοι δεν εχουν πλεον προσβαση ουτε σε mail και ουτε εχουν smart phone ή εξοικειωση.
    Και τελος παντων πιστευει κανεις πραγματικα οτι ετσι της ηρθε της γγ και αποφασισε να ταλαιπωρησει εαυτους και αλληλους?
    για να δουμε ομως τι λενε αυτοι
    https://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_s...h_genikes.html
    Λοιπον αυτα και τι ποιο ωραιο απο τον δημιουργικο διαλογο, στο φιναλε αν συμφωνουσαμε και σε ολα, τι ποιο βαρετο απο αυτο?
    Σωστα?

υγ.
    Θωμα οσο παραξενο και να σου φανει μου αρεσει πολυ να συζητω μαζι σου, να σε τσιγκλαω και να με τσιγκλας χαχαχασ
    Σου ευχομαι ολοψυχα καλη χρονια με υγεια και τυχη σε ολη σου την οικογενεια!!
    υγ2
    το χιουμορ σου ομως επιδεχεται βελτιωση...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 30-12-13 στις 20:23

2. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

Ptboul (31-12-13), vagmag (30-12-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP