Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ομοίως Αντωνη !

έλαβα σχετικό mail από το taxisnet, εγω και άλλες περίπου 700Κ παλιοί χρήστες, προ του 2010 οπότε και αναβαθμίστηκε το taxisnet, ότι πρεπει να παρουσιαστούμε αυτοπροσωπως για την παραλαβή νέων κωδικών, διαφορετικά το σύστημα αύριο βράδυ κλειδώνει ...

ο μόνος λόγος που μπορω να φανταστω για να μην λάβει κανείς από μας αυτό το mail είναι να έχει αλλάξει το mail που δηλωνεται στο προφίλ χρήστη. Συνεβη σε συνάδελφο και τρεχει και δεν φτάνει αύριο ....

ο φωστηρας αυτός Γ.Γ. εστειλε μόνο στο αρχικά δηλωθεν mail, κατα τη δημιουργια του πρωτου προφίλ χρήστη.

Πανο ειχες παει να παρεις κλειδαριθμο οταν τον ειχαν βγαλει (2010) και παρολα αυτα σε ξανακαλουν?

Ρωταω γιατι εγω πχ οντας επισης χρηστης απο το 2005, το 2010 ειχα βγαλει κλειδαριθμο και οταν ειχα ρωτησει προ μηνος μου ειχαν πει δεν χρειαζεται να ξαναπαω

2. The Following 2 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

A8hnaios (31-12-13), Ptboul (31-12-13)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πανο ειχες παει να παρεις κλειδαριθμο οταν τον ειχαν βγαλει (2010) και παρολα αυτα σε ξανακαλουν?

Ρωταω γιατι εγω πχ οντας επισης χρηστης απο το 2005, το 2010 ειχα βγαλει κλειδαριθμο και οταν ειχα ρωτησει προ μηνος μου ειχαν πει δεν χρειαζεται να ξαναπαω
    Οχι Κωστα, δεν πηγα το 2010, δεν ειχα διαβασει πουθενά ότι χρειαζόταν και δεν ασχολήθηκα. Απονήρευτος γαρ ...

4. The Following 2 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

Kostas_1 (30-12-13), Ptboul (31-12-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP